Saol canimAfiyet olsun kaptan
Kefirin içine neler katıyorsun ben çok sevmiyorum da belki içine birşeyler katınca içebilirim
Kaptancım akşam akşam beni ne güldürdün amaSaol canim
Biraz taze nane ve maydonozince ince kestim. Sonra kucuk parca salatalik rendeledim. 1 ck Chia tohumu.
Maydonoz u yarin daha ince kesecegim.
Neye guldun :))Kaptancım akşam akşam beni ne güldürdün ama
Aynen altına imzamı atarim ❤ Burasi hem çok güzel kontrolü sağlıyor, hem de acayip motive ediyor.Aralıklı oruçla birsürü arkadaşım kilo verdi dedim bende denicem tartıda adet olmadığım için 89.2 gördüm dedim bende başlıcam 1 ocaktan bu yana işte 86.6 -2.6 verdim spor ile destekleyerek..
Nasıl pişmanım nasıl daha önce neden buraya gelmedim diye evde tek başıma yapamıyordum diyet ha bugün ha yarın diye diye giden zamanım oldu. Burası cok güzel yarışmalar insanı nasıl motive ediyo nasıl anlatamam yaşaman lazım
Ayy cookkk geçmiş olsunKızlar adım gününde adim atamaz hale geldim. Alisverise ciktim pancar falan alicam demistim ya. Yerler felaket buz olmuş. Kaydimeve geldim biraz agriyodu iyice sisti sonra acile gittim bağlarım zedelenmiş bandaja aldilar
Allah korusun canım yaNeye guldun :))
Ya 1 yaparak geldi resmen icerken. Ölüyordum
Yarin de icecegim. Inana biliyor musunuzAllah korusun canım ya
Hak etmissin
Ayaklarım bacak kaslarım çok agrıyor şuan oturdum oğlum su istedi kalkamadım pert olmuşumHak etmissin
Bende Kore dizisine verecegim kendimi. Cok yoruldum
Sporun harika
Ayy kaptancazım nasıl maydanoza alıştınmı sormayı unuttum benYarin de icecegim. Inana biliyor musunuz
Hemen oyle alisildigi nerde gorulmus.Ayy kaptancazım nasıl maydanoza alıştınmı sormayı unuttum ben
Sağol kaptan ben maydonoz severim bi deneyim inşallah iyi olurSaol canim
Biraz taze nane ve maydonozince ince kestim. Sonra kucuk parca salatalik rendeledim. 1 ck Chia tohumu.
Maydonoz u yarin daha ince kesecegim.
Çok geçmiş olsun canım. Acil sifalarKızlar adım gününde adim atamaz hale geldim. Alisverise ciktim pancar falan alicam demistim ya. Yerler felaket buz olmuş. Kaydimeve geldim biraz agriyodu iyice sisti sonra acile gittim bağlarım zedelenmiş bandaja aldilar
Afiyet olsun canimSağol kaptan ben maydonoz severim bi deneyim inşallah iyi olur
Çok geçmiş olsun, en kısa sürede ayaklanırsın inşallah.Kızlar adım gününde adim atamaz hale geldim. Alisverise ciktim pancar falan alicam demistim ya. Yerler felaket buz olmuş. Kaydimeve geldim biraz agriyodu iyice sisti sonra acile gittim bağlarım zedelenmiş bandaja aldilar