Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de bi hafta öyle olmuştu kilom sonra normale döndü aynen devam et canım..
Insallah canim yaaaBenim de bi hafta öyle olmuştu kilom sonra normale döndü aynen devam et canım..
Gecmis olsunEki Görüntüle 2764102 Eki Görüntüle 2764103 Eki Görüntüle 2764104
Akşam eve migren ağrısıyla geldim, ilaç içtim biraz toparlanınca adımladım. Bu kadar oldu.
503,95*2
1007 puan
1,5 lt su
A Arrietty_ sedulu @_Vera_
Demiştim sana, 10.000 sınırını aştın şeytanın bacağı kırıldı Artık daha azı hep vicdan yaptıracak.
Ya ne guzel. Bak 5binden nerelere :=)
YaaaaaDemiştim sana, 10.000 sınırını aştın şeytanın bacağı kırıldı Artık daha azı hep vicdan yaptıracak.
Sağol canım,Gecmis olsun
Kalori az almissin. Ama karbonhidrat cok
Lifli gida almadigin icinde wc sorunu olabilir.
Lahananın tek sevdiğim şeyi dolmasıSağol canım,
evet ekmekleri yemiyeydim iyiydi. Bu hafta lahana, kabak yemekleri yapacağım bol bol. Bunlarla ilgili lezzetli tariflerinizi alırım kızlar.
Sagol canim ama agrim cok car aksam agri kesici icmistim uyumusum. Yine agriyla uyandim ilac aldim. Buralara bir bakıyorum@Serina08 canım nasıl oldun
Lahana corbasi cok guzel yag yakiyor diye biliyorum. Bi ara denedim icemedimSağol canım,
evet ekmekleri yemiyeydim iyiydi. Bu hafta lahana, kabak yemekleri yapacağım bol bol. Bunlarla ilgili lezzetli tariflerinizi alırım kızlar.
Begenileri görünce yazayım dedim canımm çok çok agrın olırsa gene al agrı kesici valla aklım sende inşallah gecer kısa zamandaSagol canim ama agrim cok car aksam agri kesici icmistim uyumusum. Yine agriyla uyandim ilac aldim. Buralara bir bakıyorum