Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım Günaydın biraz dinlen bence çok yüklenme allah korusun başka sakatlık lar çıkmasın hafif şeyler yapGünaydınlaaarr 4.takımın en güzel en neşeli kızlarınaa
sporlardan kaynaklı olmalı ayagımın altı bacaklarım çok agrıyor üstüne basamıyorum bugün oturduğum yerden bölgesel çalışcam sadece sol ayağım fecii bu bahaneyle bölgesele ağırlık veririm
Bugün plank dene bakalım süreyi artırabilecek misin? Benim 20 lerden 30 saniyelere çıktı Sizlerden yaşlı olduğumuda hesaba katarak woowww demelisin banaGünaydınlaaarr 4.takımın en güzel en neşeli kızlarınaa
sporlardan kaynaklı olmalı ayagımın altı bacaklarım çok agrıyor üstüne basamıyorum bugün oturduğum yerden bölgesel çalışcam sadece sol ayağım fecii bu bahaneyle bölgesele ağırlık veririm
Günaydın canım, diyetisyene başlamak benim de aklımda var. 1 aya yakındır dikkat ediyorum yediklerime, öğle yemeklerini hayatımdan çıkardım, çok spor yapamsam da yürüyorum. Ki ofis içinde hep oturarak çalışan biri olarak bu bile öncesine nazaran hareket demek benim için. Ama tartı öyle demiyor.Günaydın kızlar nasılsınız . benim canım biraz sıkkın aslında her gün tartılmak istemiyorum ama dayanamıyorum merakıma yenik düşüyorum . tartıda da eksildiğini görmeyince canım sıkılıyo. Önceki aylarda diyetisyene gidiyodum ya ben onun menüleri uygulayacağım artık 3 ana 3 ara öğün şeklinde öğlen yememek önce kilo verdirdi bana evet ama artık veremiyorum bi düzen oturtmam lazım. İf dedim olmadı keto low carb şeklinde yapim dedim oda olmadı bide böyle deneyeceğim bakalım sizlerle de paylaşmak istedim
Aynen öyle canım yani benim amacım çok hızlı kilo vermek değil tabiki haftada 1 kilo versem oda yeter bana ama çok yavaşladı artık metabolizmam buna canım sıkılıyo işte benim deGünaydın canım, diyetisyene başlamak benim de aklımda var. 1 aya yakındır dikkat ediyorum yediklerime, öğle yemeklerini hayatımdan çıkardım, çok spor yapamsam da yürüyorum. Ki ofis içinde hep oturarak çalışan biri olarak bu bile öncesine nazaran hareket demek benim için. Ama tartı öyle demiyor.
Veranın 66 direnci gibi bende 68 lerde çakılı kaldım. Tartıda biraz hareket görsem motivasyonum daha da artacak eminim.
vücudum 19 gündür hala alışamadımı yaahu gece yatarken her yerim agrıyod sabah aynı şekilde ayagımın üstüne basamadım ama şuan iyiyim bi cins benim vücutgünaydın canım ,geçmiş olsun vücurt alışınca ağrılar da geçecek
Valla eşimde dedi dikkat et sonra kendine zarar verceksin hiç hareket edemiceksin diye yormadan yapcamCanım Günaydın biraz dinlen bence çok yüklenme allah korusun başka sakatlık lar çıkmasın hafif şeyler yap
Ahhh hiçç yaşlıyım dimeee gençsinn gençç ay onu hiç yapmadım ben denicem bugün bakalım kaç saniye durcamBugün plank dene bakalım süreyi artırabilecek misin? Benim 20 lerden 30 saniyelere çıktı Sizlerden yaşlı olduğumuda hesaba katarak woowww demelisin bana
Canım ben tartıya odaklanmıcam inan bazen moral bozuyo vücut ölçülerine odaklancam diyetisyenlerin çoğu tartıya odaklanmayın diyo zaten üzme o güzel canını streste kilo verememene engel mutlu pozitif olAynen öyle canım yani benim amacım çok hızlı kilo vermek değil tabiki haftada 1 kilo versem oda yeter bana ama çok yavaşladı artık metabolizmam buna canım sıkılıyo işte benim de
❤❤Canım ben tartıya odaklanmıcam inan bazen moral bozuyo vücut ölçülerine odaklancam diyetisyenlerin çoğu tartıya odaklanmayın diyo zaten üzme o güzel canını streste kilo verememene engel mutlu pozitif ol
hoşbulduk canım çok teşekkür ederim gerçekten herkesi çok hoş buldum ortam harika.Hoşgeldiniz takımımıza birlikte güzel kilolar veririz inşallah
Ayşecim İF dediğiniz nedir acaba ben cahil kalmışım bu konudaGünaydın kızlar nasılsınız . benim canım biraz sıkkın aslında her gün tartılmak istemiyorum ama dayanamıyorum merakıma yenik düşüyorum . tartıda da eksildiğini görmeyince canım sıkılıyo. Önceki aylarda diyetisyene gidiyodum ya ben onun menüleri uygulayacağım artık 3 ana 3 ara öğün şeklinde öğlen yememek önce kilo verdirdi bana evet ama artık veremiyorum bi düzen oturtmam lazım. İf dedim olmadı keto low carb şeklinde yapim dedim oda olmadı bide böyle deneyeceğim bakalım sizlerle de paylaşmak istedim
Aslında senin yaptığın kısaltması aralıklı oruç canım ingilizcesinin kısaltmasıhoşbulduk canım çok teşekkür ederim gerçekten herkesi çok hoş buldum ortam harika.
Ayşecim İF dediğiniz nedir acaba ben cahil kalmışım bu konuda
Bu arada sabah menemen ve 2 dilim tam buğday ekmeği yedim. canım nedense tatlı çekti, 1 çay kaşığı fıstık ezmesi aldım.
Elimde olmayan sebeplerle if yapıyorum, cocuklar, yatış saati buna sebep oluyor. Ama diyetisyene gittiğim dönemde kilo vermem durunca, diyetisyen sabah daha erken kahvaltı yapmami, aksam 6 dan sonra da yemememi istemişti. Tabi o zaman her sabah 7'de kalkıyordum. Su an yavaşta olsa kilo veriyorum, ama duraksama olursa böyle bir değişiklik yapabilirim. Canını sıkma herkes bu durumu yaşıyor, ayrica sen çok iyi kilo veriyorsun. Umarim hepimiz en az senin kadar azimli oluruz.Günaydın kızlar nasılsınız . benim canım biraz sıkkın aslında her gün tartılmak istemiyorum ama dayanamıyorum merakıma yenik düşüyorum . tartıda da eksildiğini görmeyince canım sıkılıyo. Önceki aylarda diyetisyene gidiyodum ya ben onun menüleri uygulayacağım artık 3 ana 3 ara öğün şeklinde öğlen yememek önce kilo verdirdi bana evet ama artık veremiyorum bi düzen oturtmam lazım. İf dedim olmadı keto low carb şeklinde yapim dedim oda olmadı bide böyle deneyeceğim bakalım sizlerle de paylaşmak istedim
Ay canım benim çok sağol . valla üstüne koydukça koymuşum kilonun şimdi de vermek için debeleniyorum .Elimde olmayan sebeplerle if yapıyorum, cocuklar, yatış saati buna sebep oluyor. Ama diyetisyene gittiğim dönemde kilo vermem durunca, diyetisyen sabah daha erken kahvaltı yapmami, aksam 6 dan sonra da yemememi istemişti. Tabi o zaman her sabah 7'de kalkıyordum. Su an yavaşta olsa kilo veriyorum, ama duraksama olursa böyle bir değişiklik yapabilirim. Canını sıkma herkes bu durumu yaşıyor, ayrica sen çok iyi kilo veriyorsun. Umarim hepimiz en az senin kadar azimli oluruz.
Canım nasılsın ağrıdan mı uyuyamadın yaaa tühHerkeslere tünaydın ay gece uyuyamadim sonra sizmisim yeni kalkiyorum
Ben yeşil fasülye yapmayı düşünüyorum canım sen ne yapacaksınAkşam icin menü planları neler kızlar?
Bende mercimek çorbası yapacağım bir de salata yaparım belki bugün pek istah yok çorbayla kapatabilirim günüBen yeşil fasülye yapmayı düşünüyorum canım sen ne yapacaksın
Afiyet olsun canım bende öğlende mercimek çorbası yiycemBende mercimek çorbası yapacağım bir de salata yaparım belki bugün pek istah yok çorbayla kapatabilirim günü