Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Haftaiçi 3 gün saat 6 da pilatesim oluyor. Saat 4ü geçersem o gün pilates burnumdan geliyor.
Gerçekten ama burnumdan geliyor yediklerim :KK45:
İlk hafta çok zorlandım sadece, alıştım şimdi.
Ay valla helal olsun 😍😍 ben artık bu ıf i ömür boyu sürdürcem ne gereksiz yiyomuşum 😂😂 artık akşamları çayı tek kocişime göre demliyom ben içmiyorum içersem yanına bişeyler istiyo canım 😂 ben de en geç 7 de bitiriyorum

Kızlar bu arada ben kalorimi Diyetkolik diye bi program var ona yazıp takip ediyorum çok kolay oluyor. Gerçi siz profesyonel siniz ama olsun duymayan bilmeyen vardır ben yazim dedim. Android için filan uygulası var google playde çok faydalı valla
Aynen canım çoğu kişi onu kullanıyor ☺️

Kızlar bu arada ben kalorimi Diyetkolik diye bi program var ona yazıp takip ediyorum çok kolay oluyor. Gerçi siz profesyonel siniz ama olsun duymayan bilmeyen vardır ben yazim dedim. Android için filan uygulası var google playde çok faydalı valla
Ben fatsecret kullanıyorum canım kalori takibi iyi oluyor yedigin bir çok şeyin kalorisini görmek aci gerçeklerle yüzleşmek gibi 😀
Ben de kabartma tozu olmayınca karbonat atıyorum, 2 cay kasigi koyuyorum, tadi değişmiyor.
Öyle yaptım canım bende fırında şimdi oğlan başını bekliyor 😀

Kızlar adım gününde adim atamaz hale geldim. Alisverise ciktim pancar falan alicam demistim ya. Yerler felaket buz olmuş. Kaydim🙄 eve geldim biraz agriyodu iyice sisti sonra acile gittim bağlarım zedelenmiş bandaja aldilar😔😔😪

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar adım gününde adim atamaz hale geldim. Alisverise ciktim pancar falan alicam demistim ya. Yerler felaket buz olmuş. Kaydim🙄 eve geldim biraz agriyodu iyice sisti sonra acile gittim bağlarım zedelenmiş bandaja aldilar😔😔😪
Aaa geçmiş olsun bende buzlanma vardır diye hiç dışarı çıkmadım markete gitmeye bile üşendim. Sen bol dinlen canım üzerine fazla basıp yorma ayağını

Aaa çok geçmiş olsun dinlen yaa düşünme bile şu halde

Aaa geçmiş olsun bende buzlanma vardır diye hiç dışarı çıkmadım markete gitmeye bile üşendim. Sen bol dinlen canım üzerine fazla basıp yorma ayağını
Sagol canim zaten basamıyorum yuksege koyduk oyle yatiyorum ağrısı fenaa

Canımmm cok cokk geçmiş olsun dikkat et kendine inşallah tez zamanda iyileşir ayağın dualarımız seninle 🤲

Çok çok geçmiş olsun 🤲 hemen iyileşirsin umarım.

Kızlar bir şey sorucam benim oğlan havuçlu kek istedi yağsız yapıyorum ben onu evde kabartma tozu kalmamış şimdi sogukta markete çıkamam kabartma tozu yerine ne kullanabilirim kabarmasi icin ? Karbonat atin falan demişler de tadını bozar mi bilemedim
Karbonat bu işi görür
Eskiden annelerimiz karbonat kullanıyordu

Yaa çok geçmiş olsun ben de karda yürümekten çok korkarım düşer bi yerimi kırarım diye 😬

X