Ahahaha eksi çıkmışım yahuKendi mesajlarına girip cuma günü kaç kg geldiğine bakabilirsin
Bir de ben defter tutuyorum günlük kilomu ve günlük yediklerimi not alıyorum
HarikasinŞuraya pestili çıkan bir sedulu bırakıyorum. Kahvaltı sonrası 40 dk chloe ve 1000 ip atlama yaptım ip atlamayı 20-30 sn mola vere vere tamamladım. Ama ama ama pestilim çıktı
Pujahah dr now her şeye çözümAy kizlar bayildim Suna
Güncel Magazin on Instagram: "Berfu Yenenler, "Eser diyeti birakti mi diye soranlara evdeki son durumu paylasiyorum🥲 caresiziz dostlar caresiiiiz" #eseryenenler #berfuyenenler"
5,320 likes, 73 comments - magazinn78 on January 17, 2021: "Berfu Yenenler, "Eser diyeti birakti mi diye soranlara evdeki son durumu paylasiyorum🥲 caresiziz dostlar caresiiiiz" #eseryenenler #berfuyenenler".www.instagram.com
Tuvalet sorunu için bir de bekunis hap var bir iki saate olayı cozuyorMerhaba kizlar
Cuma 80.5
Bughn 80.8
Fark +300
Kizlar gunlerdir tuvalete cikamiyorum. Kaptanim senin karisimi hazirlicam ama haftasonu alma imkanim olmadi bugun alicam inşallah. Ayrica ip gununden beri bacaklar pert. Bu sebeplere baglqyip moralimi bozmuyorum
40 dk chole nin önünde saygıyla eğiliyorumŞuraya pestili çıkan bir sedulu bırakıyorum. Kahvaltı sonrası 40 dk chloe ve 1000 ip atlama yaptım ip atlamayı 20-30 sn mola vere vere tamamladım. Ama ama ama pestilim çıktı
Merhaba hosgeldinizMerhaba arkadaşlar bugün itibari ile aranıza katılıyorum.
37 yaşındayım
74.3 kg bu sabah itibari ile kilom.
Hedefim 63 kg
1.65 boyum
evliyim 1 çocuğum var
şuan evden çalışıyorum
Evden çalışmak demek çok daha fazla yemek yiyebilmek demek, o sebeple yemin ettim günde 2 defa yiyorum aralıklı oruç uyguluyorum.
16 saat aç - 8 saat tok olarak çok güzel bir sisteme başladım 15 gün evvel.
ve günde 1200 kalori limiti koydum kendime.
sadece cumartesi ve pazar günü sadece 1 öğün serbest bıraktım.
bugün itibari ile spor yapmaya da başlayacağım.
Sabah:
2 dilim tam buğday ekmeği
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 küp tahin helvası yedim (ah keşke yemez olaydım kalorisine bir baktım, 1 küp helva 140 kalori)
Cok iyiyaAy kizlar bayildim Suna
Güncel Magazin on Instagram: "Berfu Yenenler, "Eser diyeti birakti mi diye soranlara evdeki son durumu paylasiyorum🥲 caresiziz dostlar caresiiiiz" #eseryenenler #berfuyenenler"
5,320 likes, 73 comments - magazinn78 on January 17, 2021: "Berfu Yenenler, "Eser diyeti birakti mi diye soranlara evdeki son durumu paylasiyorum🥲 caresiziz dostlar caresiiiiz" #eseryenenler #berfuyenenler".www.instagram.com
Onuda yazdim aklimim bir köşesineTuvalet sorunu için bir de bekunis hap var bir iki saate olayı cozuyor
Karışımı bana da yazar misinMerhaba kizlar
Cuma 80.5
Bughn 80.8
Fark +300
Kizlar gunlerdir tuvalete cikamiyorum. Kaptanim senin karisimi hazirlicam ama haftasonu alma imkanim olmadi bugun alicam inşallah. Ayrica ip gununden beri bacaklar pert. Bu sebeplere baglqyip moralimi bozmuyorum
HosgeldinizMerhaba arkadaşlar bugün itibari ile aranıza katılıyorum.
37 yaşındayım
Hedefim 63 kg
1.65 boyum
evliyim 1 çocuğum var
şuan evden çalışıyorum
Evden çalışmak demek çok daha fazla yemek yiyebilmek demek, o sebeple yemin ettim günde 2 defa yiyorum aralıklı oruç uyguluyorum.
Sabah:
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 küp tahin helvası yedim (ah keşke yemez olaydım kalorisine bir baktım, 1 küp helva 140 kalori)
Alıştım ben artık40 dk chole nin önünde saygıyla eğiliyorum15 dk da ölüyorum ben.
Vallahi bravo
Ya programları çok güzel hem güzel ter attırıyor kerata bırakamıyorum
Merhaba aramıza hos geldiniz. Helva ah helvaMerhaba arkadaşlar bugün itibari ile aranıza katılıyorum.
37 yaşındayım
Hedefim 63 kg
1.65 boyum
evliyim 1 çocuğum var
şuan evden çalışıyorum
Sabah:
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir