Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu arada ismim YASEMİN​

A Arrietty_ ve Serina08 hoşbuldum çok sağolun.​

BU GRUP BENİM SPORA olan soğukluğuma çok iyi gelecek inşallah, gelir gelmez 140 kalorilik spor yapmamı önerdiniz kafamda ampuller yandı çok doğru gerçekten.
yaptığım sporları da yazacağım , inşallah gurubu birinci yaparız, kendimizde incecik yaparız.

şu alta konulan vucut kitle indeksi nasıl konuluyordu, ben yıllardır foruma girmemiştim unutmuşum :KK48:

Alıştım ben artık 😀 yapmazsam eksik hissediyorum

Ya programları çok güzel hem güzel ter attırıyor kerata bırakamıyorum 😀

Merhaba aramıza hos geldiniz. Helva ah helva 😀 evdeyseniz adımlama ip atlama ya da herhangi bir fitness videosu ile kaloriyi yakabilirsiniz.
Benimde bir oğlum var 2 yaşında zaman ayırıp spor yapmaya çalışıyorum
hoşbulduk canım, çabuk gaza gelirim ben o yüzden grup ebnim için çok iyi olacak inşallah. demin yukarda maden suyu içtiğini okudum bir arkadaşın ohh dedim yaa sabahtan beri içim yanıyor. Allah razı olsun onu yazandan :KK54:

Eklentiler

• Screenshot_20210118-131441_Chrome.jpg
    Screenshot_20210118-131441_Chrome.jpg
    93,8 KB · Görüntüleme: 20
Tuvalet sorunu için bir de bekunis hap var bir iki saate olayı cozuyor 😀
Benim artık kronikleşti gibi bir şey. 3/4 günde bir diyebilirim. Bugün resmen patlayacak kadar şiş hissediyorum kendimi. Haftasonu A Arrietty_ detoksunu yaptım o bile fayda etmedi. Nette kabızlık probleminiz varsa hiç uğraşmayın kilo veremezsiniz diye okudum moralim bozuldu.
Probiyotik besin takviyelerine başlayayım diyorum, bu verdiğin isim öyle bir şey mi? Doktor tavsiyesi olmadan kullanılabilir değil mi bu tarz takviyeler?

Benim artık kronikleşti gibi bir şey. 3/4 günde bir diyebilirim. Bugün resmen patlayacak kadar şiş hissediyorum kendimi. Haftasonu A Arrietty_ detoksunu yaptım o bile fayda etmedi. Nette kabızlık probleminiz varsa hiç uğraşmayın kilo veremezsiniz diye okudum moralim bozuldu.
Probiyotik besin takviyelerine başlayayım diyorum, bu verdiğin isim öyle bir şey mi? Doktor tavsiyesi olmadan kullanılabilir değil mi bu tarz takviyeler?
Canim bitki caylari da dene 5 i biyerde cay veya lipton form slim var oda cok iyi. Benim hicbiri kalmamıştı ondan sikinti yasadim🤭

Merhaba arkadaşlar bugün itibari ile aranıza katılıyorum.
37 yaşındayım
74.3 kg bu sabah itibari ile kilom.
Hedefim 63 kg
1.65 boyum
evliyim 1 çocuğum var
şuan evden çalışıyorum
Evden çalışmak demek çok daha fazla yemek yiyebilmek demek, o sebeple yemin ettim günde 2 defa yiyorum aralıklı oruç uyguluyorum.
16 saat aç - 8 saat tok olarak çok güzel bir sisteme başladım 15 gün evvel.
ve günde 1200 kalori limiti koydum kendime.
sadece cumartesi ve pazar günü sadece 1 öğün serbest bıraktım.
bugün itibari ile spor yapmaya da başlayacağım.

Sabah:
2 dilim tam buğday ekmeği
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 küp tahin helvası yedim (ah keşke yemez olaydım kalorisine bir baktım, 1 küp helva 140 kalori)
Hoşgeldiniz takımımıza birlikte güzel kilolar veririz inşallah 🥰

Canim bitki caylari da dene 5 i biyerde cay veya lipton form slim var oda cok iyi. Benim hicbiri kalmamıştı ondan sikinti yasadim🤭
Form kayısılı var ofiste onu içeyim bari. Ama vücudu bunlara alıştırmak ne kadar iyi bilmiyorum serinacım ya. Sonuçta bir organımız görevini yapamıyor ve ikinci beyin diye adlandırılan organ bu önemi çok büyük. Şu regl dönemim bitsin doktora gideceğim.

Bende de aynı sorun var cnm hafta 2 anca yani magnezyum eksikliğinden oluyormuş ben magnezyum kullanmaya başladım biraz rahatladım bi araştır istersen
Oğlun tartıldı mı cuma günü en çok onu merak ediyordum😊

Yok canım bu hap benim eşim kullanmıştı bir ara doktor vermişti bir kac ay önce 3/4 gün tuvalet sorunu olunca burada söylediler aklıma geldi bitkisel müshil ilacı gibi bisi. O gün anında rahatlattı. Her gün kefir tüketmeyi deneyebilirsin canım kahvaltıda ya da oglen

hoşbulduk canım, çabuk gaza gelirim ben o yüzden grup ebnim için çok iyi olacak inşallah. demin yukarda maden suyu içtiğini okudum bir arkadaşın ohh dedim yaa sabahtan beri içim yanıyor. Allah razı olsun onu yazandan :KK54:
Hoşgeldiniz, ben kaç yıldır her pazartesi başlayıp haftasonuna varmadan kaybolan motivasyonu burada buldum. Spor yapmadığımda hem suçluluk hissediyorum hem kızlara mahcubiyet :KK48:

Form kayısılı var ofiste onu içeyim bari. Ama vücudu bunlara alıştırmak ne kadar iyi bilmiyorum serinacım ya. Sonuçta bir organımız görevini yapamıyor ve ikinci beyin diye adlandırılan organ bu önemi çok büyük. Şu regl dönemim bitsin doktora gideceğim.
Aynen canim zaten uzun sureli kullanim ise yaramiyor. Ama mecbur kaliyorum napiim. Bi uzmana gorunmek en iyisi

Kızlar tuvalet sorunlarınızı mümkün olduğunca doğal besinlerle çözmeye bakın hiç olmazsa kalıcı ve sağlıklı bir çözüm haline getirmiş olursunuz

Ibrahim saracoğlu sinameki bitkisini bile bağırsak florasındaki yararlı bakterilerin atılmasına neden oluyor diye asla tavsiye etmemişti bir programında

Pırasa yiyin kabak yiyin maydanoz tüketin
Ayva ,elma ,üzüm, erik gibi meyvelerden şekersiz kompostolar yapın
Aksi halde ilaçsız ya da takviye ürünler olmadan normal rutinde tuvalet ihtiyacınızı görememeye başlarsınız
Gene de kendiniz bilirsiniz 😘😍

Hoşgeldiniz, ben kaç yıldır her pazartesi başlayıp haftasonuna varmadan kaybolan motivasyonu burada buldum. Spor yapmadığımda hem suçluluk hissediyorum hem kızlara mahcubiyet :KK48:
Hoşbulduk canım bende aynen senin gibi olacağıma inanıyorum valla şuan spor yapmak için bahaneler buluyor olurdum, ama şuan içimdeki his şu; Allahım işlerimi hemen bitirsemde spor yapsam yaşşşasıınnnn

Yok canım bu hap benim eşim kullanmıştı bir ara doktor vermişti bir kac ay önce 3/4 gün tuvalet sorunu olunca burada söylediler aklıma geldi bitkisel müshil ilacı gibi bisi. O gün anında rahatlattı. Her gün kefir tüketmeyi deneyebilirsin canım kahvaltıda ya da oglen
Beyaz yiyeceklere takıntım var benim, bir türlü yenemediğim. Küçüklüklerinde çocuklara kefir mayalardım kendim tadına bile bakamadım. Yoğurt ve peyniri tek başına tüketmeye 30 yaşından sonra başladım neredeyse. Mayonezin tadını bile bilmem mesela.

Bende de aynı sorun var cnm hafta 2 anca yani magnezyum eksikliğinden oluyormuş ben magnezyum kullanmaya başladım biraz rahatladım bi araştır istersen
Oğlun tartıldı mı cuma günü en çok onu merak ediyordum😊

H3RA_ H3RA_ bende oglunun hem tarti durumunu hemde hala Devam ediyor mu merak ediyorum
Oğluşumdan 1,5 kg kadar gitti. Göbüşü içe çekilmeye başladı biraz. Ama hep benim itmemle oluyor malesef, aslında biraz kendi isteği ile de çabalasa yaşından dolayı daha hızlı kilo vermeye başlayacak.

Merhaba arkadaşlar bugün itibari ile aranıza katılıyorum.
37 yaşındayım
74.3 kg bu sabah itibari ile kilom.
Hedefim 63 kg
1.65 boyum
evliyim 1 çocuğum var
şuan evden çalışıyorum
Evden çalışmak demek çok daha fazla yemek yiyebilmek demek, o sebeple yemin ettim günde 2 defa yiyorum aralıklı oruç uyguluyorum.
16 saat aç - 8 saat tok olarak çok güzel bir sisteme başladım 15 gün evvel.
ve günde 1200 kalori limiti koydum kendime.
sadece cumartesi ve pazar günü sadece 1 öğün serbest bıraktım.
bugün itibari ile spor yapmaya da başlayacağım.

Sabah:
2 dilim tam buğday ekmeği
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 küp tahin helvası yedim (ah keşke yemez olaydım kalorisine bir baktım, 1 küp helva 140 kalori)
Hoşgeldiniz aramıza.. bende aralıklı oruç yapıyorum 17 gündür ☺️

Şuraya pestili çıkan bir sedulu bırakıyorum. Kahvaltı sonrası 40 dk chloe ve 1000 ip atlama yaptım ip atlamayı 20-30 sn mola vere vere tamamladım. Ama ama ama pestilim çıktı 😮
Ben ip atladiktan sonraki gün bacaklarımdan cok omuzlarim ağrıdı, demekki hiç kol calistirmiyormusum önceden🙂

X