Bende artıyım takma kafanaGünaydınlarrr kızlarrrmusmutlu bir haftamız olsun kimin yüreğinde ne dua varsa Rabbim kabul etsin
Gelelimm tartı sonuçlarına
Cuma: 86.6
Pazartesi: 86.7
+100 gr fark
İyimi herkes eksilerde ben artıyı gördüm..
100 gram aman aman bir artı değil kaslarındaki ödem olabilir az su içmiş olabilirsin çok su içmiş olabilirsin sıkıntı etme kendine yani cumaya odaklanGünaydınlarrr kızlarrrmusmutlu bir haftamız olsun kimin yüreğinde ne dua varsa Rabbim kabul etsin
Gelelimm tartı sonuçlarına
Cuma: 86.6
Pazartesi: 86.7
+100 gr fark
İyimi herkes eksilerde ben artıyı gördüm..üzüldümmü hayırr içimden bii sess cumaya zayıflıyycann diyo
Yok yok takmıyorum ilk defa takmıyorumBende artıyım takma kafana
Aynen canımm cumaya güzel bi hedefim var100 gram aman aman bir artı değil kaslarındaki ödem olabilir az su içmiş olabilirsin çok su içmiş olabilirsin sıkıntı etme kendine yani cumaya odaklan
Wcnin etki büyük hem şişkinlik hemde kendi ağırlığı ile duble artı çıkarıyor insanı cumaya eksi gelecek ama eminimGünaydın kızlar ben bugün artı çıktım sanırım cumayı hatırlamıyorum
69 kg çıktım tabi dün tavuk yedim ve tuvalete daha çıkmadım dünden beri onun etkisi olabilir.
Neyse hedef küçük tutayım 68.5 olsun
Olur tabiii neden olmasın kiAynen canımm cumaya güzel bi hedefim var85 oluyomuşum bidee
Ay inşallah yarından itibaren 3 gün kabak detoksu yapıyım diyorum yapabilirmiyizOlur tabiii neden olmasın ki
15000 altına düşmemekYok yok takmıyorum ilk defa takmıyorumbende sana yazcaktımmm hedefin kaç adım bugün
Artı da gelsem kafaya takmayacağım sonuçta yediklerim belli kacamak vs de yapmıyorum belki vücut dinlenmek istiyordurWcnin etki büyük hem şişkinlik hemde kendi ağırlığı ile duble artı çıkarıyor insanı cumaya eksi gelecek ama eminim
Ondan olabilir canimGünaydııın
Geçen cuma: 79.4
Bugün: 79.6
Fark: +200g
Hedefim: 79.0
Ben bugün 200g fazla çıktım.
Kaçamak filan yok zaten. Dün çok spor yaptım ondan mıdır?
Kendi mesajlarına girip cuma günü kaç kg geldiğine bakabilirsinGünaydın kızlar ben bugün artı çıktım sanırım cumayı hatırlamıyorum
69 kg çıktım tabi dün tavuk yedim ve tuvalete daha çıkmadım dünden beri onun etkisi olabilir.
Neyse hedef küçük tutayım 68.5 olsun
Ayy ondan olsun lütfennnOndan olabilir canim
Menün çok güzel canımSabah
3 kuru kayısı
2 yk yoğurt+maydanoz
1 çk çörek otu
domastes salatalık
1 elma
Öğle
4 yk yoğurt+maydanoz
1 çk chia tohumu
1 çk keten tohumu
1 minik muz
Akşam
1 fırında alabalık
1 kase sebze çorbası
salata(Marul,yeşil soğan,maydanoz,1 kapya,1 diş sarımsak,1 tk sirke,limon)
gece yatmadan önce
3 yk yoğurt +maydanoz
1 hurma
1 ceviz
spor 10 bin adım 500 puan
su 2 lt+ detoks çayı
Çok teşekkürler canımcımEksiler şahane
Tamam abla hedefin olmasın sana nasıl uğurlu geliyorsa öyle olsunmaşallah eksilerin şahane