merhaba yeniden hoşgeldin aramıza kasıtlı olarak gitmediğin için hiçç sorun yok
çok geçmiş olsun menün çok güzel 7 bin adımda az değil zatenBugünkü menüm sabah 1 oopsie ekmeği 2 haşlanmış yumurta 15 gr tulum peyniri 15 gr beyaz peynir 5 tane zeytin yeşillik
Öğle sade tarçınlı türk kahvesi 20 gr ceviz 20 gr yer fıstığı
Ara lar da yeşil çay detoksu ve tereyağlı nescafe
Akşam ton balıklı salata
Su 3 lt
Spor 2 mile leslie 210 puan
7000 adım 350 puan 10000 e tamamlayamadım akşam spor yaparım diye düşündüm ama başım çok ağrıyo kalkamıyorum yerimden
Toplam 560 puan
A Arrietty_ @_Vera_sedulu
çok güzel bir gün olmuş pc başında olmak tartıya sandığın gibi etki etmiyor ben pc başında yaşıyorum resmen insan kendini şiş davul gibi hissetse de kilo almıyor merak etmeMerhaba sporumu yaptım ama şöyle bir şey oldi. Ilk defa eliptikte 100 dk ya geldim. 100 dk da sıfırladı. O nedenle fotoğraf paylaşamıyorum. Kaloryi cektim sadece onu atayim yavas yaptigim icin 700 civari oldu. Menüyü paylaşıyorum su çok az içtim uyuyana kadar daha içmeye calisacagim.
Eki Görüntüle 2763206 Eki Görüntüle 2763208 Eki Görüntüle 2763209
A Arrietty_
sedulu
@_Vera_
Sporum
100 dk eliptik bisiklet : 700 puan
Yarın cumadan çok çıkmaktan korkuyorum hareketsiz kaldım hel bilgisayar başındaydım umarım çok çıkmam...
çok güzel bir gün
çok azıcık bir gün olmuş bence böyle az tutma az yemek de kilo vermeye engel bende bir aralar 500 kalori ile besleniyordum ve 66dan aşağı zerre inemedim14:30 2 dilim peynir zeytin yumurta
18:30 bir case tarhana çorbası ve az birler kızartma
17:30 Türk kahvesi
Spor: 25 mekik 15 dk leslie
Gün içinde iki lt su
çok güzel gün
afiyet olsun bilemedim şimdi kabak tatlısı şekersizmiş ama ondan bişi olmaz kek de yulaflıymış hadi ondan da bişi olmaz diyim güzel gün olmuş o zaman şahaneMerhaba herkese,
Bugun temizlik yaptım, sonra sekersiz, yulafli, bol incir ve cennet hurmali bir kek yaptım, yanına da oglum icin kurabiye ekledim. Ama ben bugun kısacık zamana bir cok ogun sığdırdım, yani doyamadım bir türlü
Cok karisik menum:
11:30 2 haşlanmış yumurta ile yumurta salatası
13:30 2 wasa, 2 dilim peynir
15:30 2 dilim yulafli kek, yarim portakal, 1 filtre kahve
17:00 1 kase sebze çorbası
18:00 2 dilim sekersiz kabak tatlısı
2 litre su içtim.
A Arrietty_ @_Vera_sedulu
ayy tost pazartesi öncesi fazla mı olmuş neSelamlar ugünki menüm
Sabah
1 kaşarlı tost
bir parça ekmeğe bal kaymak
ara
1 muz
7 fındık
ikindi
1 porsiyon fırında tavuk (beşamel sosundan biraz aldım)
ara
Şekersiz filtre kahve
Su :1 lt (of çok az)
Spor: hafta sonu ev temizliği, tüm gün bebeğime koşturmaca filan 200 puan diye düşündüm . Yürüyüş bandına halim yok daha yeni bitti işler walla uyucam
İyi geceler herkese kızlar geçmişe sabah bakayım
A Arrietty_ @_Vera_
oo yine döktürmüşsün
canım seninde sporlar şahane
ay azıcık yemişsin ben saat başı yoğurt yediğimden mi ne bana azıcık geliyor hepsiMerhaba arkadaslar
Sabah peynir
Haslama yumurta
Zeytin
Aksam kefir yedim
2 lt su içtim
265 puan
ya detoks çayı o kadar güzel ki ben sıcak içiyorum çay gibi bayıldım tadına ama sanki dukan birası daha iyi etki ediyor belkide regl dönemim benim ondan giden ödem yerine tekrar ödem geliyor.Zaten bana sakın reglin bitip 2 gün geçene kadar tartılma dedi ama tövbe tutamam gibi.Menün çok güzel kaptanım suyu arttırmaya çalış biraz daha ben de 1.5 detoks artı 2.5 su içtim klozetin önüne sehpa atıcam bu gidişleGünün ozeti
Sabah
Klasik yind
2 yumurta
Yarim domates
Yesillik. 5 zeytin
Ara Kefir naneli vs. Ne ararsan var icinde :))
Aksam
1 yumurta
Salata
Kahve tereyagli
Detox Cayi da var aralarda
1 su bardagi soda
2 su bardagi limonlu su
1 L su
Cunku detox Cayi 1,5 L
Anca 1 L Sade su oldu
Spor
6200 adim 310 p
1 saat yuruyus 420 p
1000 ip atlama 150 p
Toplam 880 p
sedulu @_Vera_
ayy çok geçmiş olsun düşülmek o kadar güzel kiRahatsızım diye burdaki tek arkadaşım bana mercimek köfte ile havuçlu kek yapıp getirdi bugünbiraz duygusalım.
İnsanın seni düşünen arkadaşı olması ne güzel ya...
Daha yeni girebildim siteye oyüzden.
Şimdi kalkıp adım arttırıcam dün yazılmadı zaten puanlamayı unuttum
pide beni üzdüSabah yulaf lapası sonra türk kahvesi akşam pide
40 dakika Leslie 280
1 dakika plank 10 puan
100 mekik 200 puan Toplam 490
şahane o haldeÇok sağol canım, burada olmak gerçekten motivasyonu yükseltiyormuş. Tartıya bile çıkmamıştım kaç gündür. Ama dukan birasına ve yediklerime dikkat ettim.
Ayda bir kere paylaşılıyor canım ocakta belirttik ölçüleri şubatta alınacak bir dahaKızlar kaçırmış olabilirim, beden incelmeyi ne zamanlar yapıp paylaşıyorduk acaba?
Süper. Teşekkür ederimAyda bir kere paylaşılıyor canım ocakta belirttik ölçüleri şubatta alınacak bir daha
Benimde ilk siramda jamir dornan varYani karizmatik adam vesselam ama ben Tom Hardy i tercih ederim
Etiketlemeyi unutmuşum.Iyi geceler herkese ❤❤
Benim bugünkü menüm:
1 yumurta 2 wasa
1 dilim peynir
5 yeşil zeytin
Yarım avuç fıstık
Aksam:
3 köfte
3 kasik et sote
Salata
Su: 3 litre
Spor:
15 dk leslie 105 puan
15 dk chole ting 150 puan
10589 adım 542 puan
Ve 35 dk zumba 245 puan
Toplam: 1042 puan
Evet canım bi hafta bireysel devam ediyoruz. Spor puanlarını yazıyoruz. Haftanın belirli günleri kaptan yapacağımız aktiviteyi paylaşıyor ve o gün o sporun puanı 2 kat hesaplanıyor. Örneğin dün ip atlama vardı normalde 100 adet ip atlama 15 puanken dün yapanlara 30 puan olarak sayıldı. Challenge buEki Görüntüle 2763361 Eki Görüntüle 2763362
Eki Görüntüle 2763364
200 ip atlama 30 puan
350 merdiven 105 puan
5373 adım 268 puan
Toplam 403 puan
1 lt dukan birası su çok az içtim bugün. Tüm gün mutfaktaydım. Hafta içi için yemek hazırlığı yaptım biraz. Ev sakinlerinin canlarının çektiği yemekleri yaptım.
A Arrietty_sedulu @_Vera_
bu hafta bireysel takılıyoruz değil mi, haftanın belirli günleri bazı spor çeşitlerini yapmamız gerekiyor sanırım. Ama challenge uygulaması nedir onu bilmiyorum kızlar?
Liste dışı edilmedin canım spor yapanlar ve menü bildirimi yapanlar tabloya eklendi. Spor bildirimi yaptığında senin de adın eklenir.Kaç gündr giremiyorum ailevi sorunlardan dolayı sanırım liste dışı edildim