- 19 Aralık 2020
- 637
- 1.826
- 38
Aynen. Küçük kavanozda minik Enginar lar satılıyor markette. Sabah çok renkli yemeğe çalışıyorum aslında ondanHer gün enginar mi yiyorsun canım yani kahvaltıda falan mi tüketiyorsun hazır mi satılıyor orada
Ben alisverisi tamamlayip eve gececegim insalalh. Et kavurmasi ve salata var. Ama kaptan var ya karnim bir tok ki.Kızlar neler yapıyorsunuz akşam yemekte neler var ?
Ben ızgara köfte ve bulgur pilavı yapicam.
Benimde canim cekti bugün ama artık yarına kesin mercimek çorbasıBana tavuklu cocuklara Mercimek :))
Kizimin en sevdigi. Dun Yayla corbasi yaptim. Niye hep abimin sevdigi corba yi yapiyorsun diyince bugun de onun sevdigi olsun birde
Kız sana takımca dedik ölüyorsun haberin yok diyeBen alisverisi tamamlayip eve gececegim insalalh. Et kavurmasi ve salata var. Ama kaptan var ya karnim bir tok ki.3 haftadir ölmüşüm ben haberim yokmusm
İnsanin önce gozu doyacak. Ne güzel ben enginar hayatımda yemedim dahaAynen. Küçük kavanozda minik Enginar lar satılıyor markette. Sabah çok renkli yemeğe çalışıyorum aslında ondan
34 yaşında, gurbette yemeye başladım ben deİnsanin önce gozu doyacak. Ne güzel ben enginar hayatımda yemedim dahabenim yemeklerle pek aram yoktur daha çok tatlıyla ilgilenirim hamileyken bi ucundan tadayım dedim enginarın sevemedim bıraktım izmir de güzel de yaparlar halbuki
O zaman yemem için gurbete gitmem lazım34 yaşında, gurbette yemeye başladım ben deDanimarkada enginar ne alaka halbuki
Kavanozdan alıp limon ve tuz ekleyerek güzel oluyor tadı.
Bugun bitti mi keto?Ben alisverisi tamamlayip eve gececegim insalalh. Et kavurmasi ve salata var. Ama kaptan var ya karnim bir tok ki.3 haftadir ölmüşüm ben haberim yokmusm
Afiyet olsun
pırasanın hala şansı yok benceO zaman yemem için gurbete gitmem lazımya izmirde de taze enginarları zeytinyağlı limonlu güzel yapıyorlar aslında ama hamileyken denedim diye belki sevmedim pırasayı bile 30 yaşımda yedim ben
Ama var ya bazi seyler midemi bulandiriyoe dusununceKız sana takımca dedik ölüyorsun haberin yok diyeşaka bi yana iyi dayandın diyete
Bende öyle diyordum ekşili yaptım bir de çok basit yapımı zahmetsiz yemekpırasanın hala şansı yok bence
Çorbanın tarifini alir yazar misin kaptanBugun bitti mi keto?
Corba olmak uzere. Birde Sebze corbasi yaptim
Detoxmus
Aa online diyetisyen e basladim
Ilk gun bugun
Ya gerçekten iyi gittin ben o kadar dayanamazdım çok sıkı bir diyet çünkü bi kere yoğurt ayran tüketmeden duramam benAma var ya bazi seyler midemi bulandiriyoe dusununce
Hayırlı olsun kaptanBugun bitti mi keto?
Detoxmus
Ilk gun bugun
Sırlarını bizimle de paylaşırsın kaptanBugun bitti mi keto?
Detoxmus
Ilk gun bugun
Ooo harika.. Hayırlı olsunBugun bitti mi keto?
Detoxmus
Ilk gun bugun
Ben de tabağıma koyunca limon sıkarım. Ekşili çok güzel oluyorBende öyle diyordum ekşili yaptım bir de çok basit yapımı zahmetsiz yemekyedikten sonra bunca sene niye yemedim dedim
Dedim ama detox corbasini ictimBana tavuklu cocuklara Mercimek :))
Kizimin en sevdigi. Dun Yayla corbasi yaptim. Niye hep abimin sevdigi corba yi yapiyorsun diyince bugun de onun sevdigi olsun birde
Elbet deÇorbanın tarifini alir yazar misin kaptan
CCunkbirgun et bir gun corba var
Saol canimHayırlı olsun kaptan
AyipsinSırlarını bizimle de paylaşırsın kaptandiyetisyen tarifleri gelsin