Selam cnm dün çok az yemissin proteinde almamışın ama sporların harikaSelamlar kızlar
Dünki menüm
sabah
Yok
Öğle
1 ev yapımı kurabiye
1 bardaş şekersiz türk kahvesi
Akşam
2 dilim ıspanaklı börek
ara
Avuç içi kadar çiğ badem
su 1.5 lt
spor
Karın egzersizleri
Plank 30 sn-5 puan
Leg Raise 3x10kez- 15 puan
Flutter Kicks 3x20 kez - 30 puan
Mountain Climbers 50 adet - 25 puan
yarım saat yürüyüş bandı 15 dk sı koşu 300 puan
375 puan
A Arrietty_ @_Vera_Ceyhans
Selam cnm dün çok az yemissin proteinde almamışın ama sporların harika
Olur arada öyle şeyler sıkma canını sporun güzel sonuçtaselam canım; dün çok saçma bir gündü evde de börek vardı yemek olarak. 2 dilim yedim koyuldum sporuma . kaç gündür karbonhidrat ağır basıyor farkındayım ama sadece kendime göre de yemek yapılmıyor malesef, sporla arayı kapatmaya çalışıyorum sen neler yapıyorsun
Kıymalı türlü . Yanına pirinç pilavı yapmayı çok isterdi gönül ama yapmayacağımKızlar neler yapıyorsunuz akşam yemekte neler var ?
Ben ızgara köfte ve bulgur pilavı yapicam.
Vaaayyy gözleme amma kalorili tam buğday unu da olsa
Yaa sütlaç yazdın sabahtan beri kanıma giriyorMerhaba hanımlar
Sabah erkenden kalktım
Kahvaltı online ders derken anca gelebildim
Bir teneffüs arası 5 kat merdiveni inip çıktım
Saat 13.30 da online dersim var
Sonrası tüm gün nasipse kendime ait
Bugün akşam kemdim için planım
Portakallı kereviz ve yoğurt
Nasipse açma yapacağım oğluma enfes bir kahvaltı sofrası kurmayı planlıyorum akşam için çok sever
Açma, tereyağlı patatesli sucuklu yumurta ve diğer kahvaltılıklar eşliğinde...
Tatlı olarak sütlaç yapayım diyorum paşaya
Her sabah lavabo sonrası kahvaltı öncesi tartılıyorum ona göre kendime o günün beslenme planını yapıyorum
Bugün de 72.1 kg geldim
Sırf gözleme yicem diye bugün hiç bişi yemedimVaaayyy gözleme amma kalorili tam buğday unu da olsauzun süredir hamur işi tüketmiyorum ya bu sıra canım sütlaç cekiyor çok
Gece 2de uyanmistimKızlar neler yapıyorsunuz akşam yemekte neler var ?
Ben ızgara köfte ve bulgur pilavı yapicam.
O kadar tahmin etmezdim ben kalorisini gerçekler acıymışSırf gözleme yicem diye bugün hiç bişi yemedimbenim yediğim belkide okdar kalori bile değildir ama işte
Sütlaççç ödül gününde yeee
Aynen tavuklu çorba mis gibi hasta çorbası tam sana göre
Benim de canim sulu sulu yesil Elma istediO kadar tahmin etmezdim ben kalorisini gerçekler acıymış
Sütlaç yaparsam ödül günü harici de yerim çünkü kesin ertesi güne kalır. Hayaller sütlaç hayatlar yeşil elmaöyle bastırdım isteğimi
Bana tavuklu cocuklara Mercimek :))Aynen tavuklu çorba mis gibi hasta çorbası tam sana göre
Ben de bugün mercimek çorbası yapacaktım evde kırmızı mercimek kalmamış eşim gelirken alacak yarına artık