Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok guzel odem attirir bu corba, sağol, sana da afiyet olsun kaptan

istanbulin merhaba ortagim.
Kaptanlarim benim menum.
Haftaya kadar planim bir mutfak terazisi almak inşallah

Eklentiler

• Screenshot_20210113-212700_FatSecret.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_20210113-212705_FatSecret.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 17
Evet ya cok sukur. ilk kez minik minik biseyler yedigimde midem dugumlenmeye basladi gibi hissettim. Bebeklerin karınları olur ya.
Ama cok mutluyum artik az alacagim once biliyorum ama takinti yapmayacağım.
Vala tebriklercanim cok iyi dayandin.birde alistin ya simdi kolay kolay acikmassin

O kokusu bana cok kotu geliyor. Cok alakasiz. Sumuklu bocek kokluyor gibiyim. Galiba tramva.
Ustune minik sumuklu bocek gormustum cok kucukken. Ozmn dan beri boyle. Gorunce bile tiksiniyorum. Dusununce bile kokusu geldi burnuma. Nefret ediyorum
O zaman biincalti seninki

Bisi olmaz canim bende de durum ayni bugun baya yavmurluydu hava kapali kasvetli icim sisti hicbisi yapasim yoktu

Su 2 lt
Adımları sonra yazarım

Eklentiler

• Screenshot_20210113-215246_FatSecret.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 16
  • Screenshot_20210113-215256_FatSecret.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_20210113-215311_FatSecret.jpg
    55,3 KB · Görüntüleme: 14
O zaman yemem için gurbete gitmem lazım ya izmirde de taze enginarları zeytinyağlı limonlu güzel yapıyorlar aslında ama hamileyken denedim diye belki sevmedim pırasayı bile 30 yaşımda yedim ben
Neredeyse tüm sebzelerle kendim yemek yapmaya başlayınca barıştım. Ama enginarla aramız limoni. Pırasayı limonla ve pul biberle yemeye bayılıyorum. Mesela bamyada öyle benim için, geç tanıştım çok sevdim. Senelik kuru bamya alırım her yaz sonu, normalinden daha çok seviyorum. Uzama falanda yapmıyor.

Yaaa bamya eşim bayılır ama ben hiç sevmem görüntüsünden dolayı yiyesim gelmiyor. Denesem mi ki köyde bamya da yetiştiriyorlar yazın aslında taze taze toplayıp yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…