Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

H3RA_ dun ki yazdigini okudum hatta alintiladim ama simdi yok.
Cabam hep birlikte istedigimiz vucuda sahip olup, begendigimiz kiyafetler icinde kendimizi iyi hissetmemiz icin
Nasil gidiyor? Oglun hala Devam ediyor mu?
İnşallah canım, çok teşekkürler tekrardan.

Oğlum dukan birasına devam ediyor, zararlı atıştırmalıkları bıraktı. Yürüyüş konusunda biraz ben itekliyorum Bu cuma onunda tartı günü bende merak ediyorum sonucu. İnşallah onu motive edecek bir rakam görürüz.
Ben varım canım akşam yaparım. Yarın kollar pert gelirim işe

Tesekkur ederim canim.
Aslinda daha iyiyim ama kotu olacagim diye hamileler gibi yatiyorum

Bugun sebzeli sarimsakli corba yapayim. Belki iyi gelir

Sizler nasilsiniz?
Grip ve soğuk algınlığı için en iyisi tavuk suyuna çorba diye okumuştum bir doktorun yazısında. Ben ocaktan almadan limon, sarımsak, yoğurt, un, karabiber terbiyeside yapıyorum, etkisi artıyor. Tavsiye ederim canım.

Tesekkur ederim canim.
Aslinda daha iyiyim ama kotu olacagim diye hamileler gibi yatiyorum

Bugun sebzeli sarimsakli corba yapayim. Belki iyi gelir

Sizler nasilsiniz?
Afiyet olsun, bol bol dinlen.
Ben bugun çocuklarla yalnızım, büyüğe kahvaltı yaptırdım, simdi de minigi uyutuyorum. Birazdan senin tarifini verdiğin kirmizi pancarli smoothie yi hazırlayacağım.

Ben bugun çocuklarla yalnızım, büyüğe kahvaltı yaptırdım, simdi de minigi uyutuyorum. Birazdan senin tarifini verdiğin kirmizi pancarli smoothie yi hazırlayacağım.
Ben içtim onu önce ki akşam, çok sıkıntım vardı gerçekten çok iyi geldi. A Arrietty_ dua ettim, gün aşırı tüketmeyi planlıyorum artık.

Cok Sevindim Devam etmesine. Ozaman bu cuma evde daha buyuk heycan var
En sevdigim corba, yalanci iskembe diye yaparim. Un katmiyorum yogurt da. Tavuk suyuna kullaniyorum limon ve sarimsak. Onu yapayim önce zaman

Cok Sevindim kür Un yardim ettigine. Ben gece mesaisinde oldugum da gun icinde almistim. Galiba 3 defa gece wc e kostum

Kolay gelsin canım
Ayrica afiyet olsun. Aninda etki etmese bile gün icinde eder mutlaka

Ben de senin mesajını görünce hatırladım, dun pancar aldim. Ben de sıkıntılıyım maalesef. Sanirim 1 hafta boyunca yapilabiliyormus.
Birde youtube da karbonatla kolon temizliği diye bir video buldum. Sağlıklı bile olsa her insanın arada yapması gerekiyormuş. Ama tüm gün evde olacağınız bir zaman diliminde yapın diyordu. O yüzden haftasonunu bekliyorum bende.

Selam kızlar sabah eşimi işe yetiştirme telaşı vardı anca bakıyorum. Geç uyandık bugün ailece chloe programimi bitirdim kahvaltı sonrası şimdi ufak bir temizlik yapıp sonra dinlenirim.
Siz de nasıl gidiyor ?

Valla masallah Sana. 2.chloe programina gecis yaptin.
Sen bu azimle Devam edersen yakinda mezun olursun

Merhaba hanımlar

Sabah erkenden kalktım
Kahvaltı online ders derken anca gelebildim
Bir teneffüs arası 5 kat merdiveni inip çıktım
Saat 13.30 da online dersim var
Sonrası tüm gün nasipse kendime ait

Bugün akşam kemdim için planım
Portakallı kereviz ve yoğurt

Nasipse açma yapacağım oğluma enfes bir kahvaltı sofrası kurmayı planlıyorum akşam için çok sever
Açma, tereyağlı patatesli sucuklu yumurta ve diğer kahvaltılıklar eşliğinde...
Tatlı olarak sütlaç yapayım diyorum paşaya

Her sabah lavabo sonrası kahvaltı öncesi tartılıyorum ona göre kendime o günün beslenme planını yapıyorum
Bugün de 72.1 kg geldim

Sabah sabah nasil yapiyorsun ya masallah nasil bir enerji bu

Valla masallah Sana. 2.chloe programina gecis yaptin.
Sen bu azimle Devam edersen yakinda mezun olursun
Ya evet onunda yarısına geldim sayılır bu direkt karın odaklı duz bir karın vaat ediyor Daha hedefime çok var kaptanım yazın insta mom gibi olucam
Sabah sabah nasil yapiyorsun ya masallah nasil bir enerji bu
En güzel sabah oluyor enerjim. Uykudan dinlenmiş şekilde uyanıyorum kaslar dinlenmiş oluyor hemen çalıştırıyorum bende

Kaptanım kusura bakmayın dün giremedim oda bölünecek oğluma mobilyacı geldi çizim vs çocuk odası yatak odası geç gitti menü vermeyi de unutmuş um
Peynirli sandviç 11.30
15.00 süt 1 bardak
18.30 Kereviz salatası kuru fasulye
Yürüyüş yarım saat
Dün kahvaltı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…