Cok geçmiş olsun, dikkat et kendineDogru sende @_Vera_ gibi o konuda mesgulsun
Ben espriyi anlamadim ama
Gripim ama fena Carpti. Esim de birsey yaptirmiyor. Yatis halindeyim resmen.
Skldim.
Tesekkur ederim canim.Cok geçmiş olsun, dikkat et kendine
İnşallah canım, çok teşekkürler tekrardan.H3RA_ dun ki yazdigini okudum hatta alintiladim ama simdi yok.
Cabam hep birlikte istedigimiz vucuda sahip olup, begendigimiz kiyafetler icinde kendimizi iyi hissetmemiz icin
Nasil gidiyor? Oglun hala Devam ediyor mu?
Ben varım canım akşam yaparım. Yarın kollar pert gelirim işeGunaydin 4.takim citirlarim
Harika ve cok basit bir egzersiz buldum
7 gün farkli video
3bin adim garanti
Ne dersiniz? Baslayalim mi?
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Grip ve soğuk algınlığı için en iyisi tavuk suyuna çorba diye okumuştum bir doktorun yazısında. Ben ocaktan almadan limon, sarımsak, yoğurt, un, karabiber terbiyeside yapıyorum, etkisi artıyor. Tavsiye ederim canım.Tesekkur ederim canim.
Aslinda daha iyiyim ama kotu olacagim diye hamileler gibi yatiyorum
Bugun sebzeli sarimsakli corba yapayim. Belki iyi gelir
Sizler nasilsiniz?
Afiyet olsun, bol bol dinlen.Tesekkur ederim canim.
Aslinda daha iyiyim ama kotu olacagim diye hamileler gibi yatiyorum
Bugun sebzeli sarimsakli corba yapayim. Belki iyi gelir
Sizler nasilsiniz?
Ben içtim onu önce ki akşam, çok sıkıntım vardı gerçekten çok iyi geldi. A Arrietty_ dua ettim, gün aşırı tüketmeyi planlıyorum artık.Afiyet olsun, bol bol dinlen.
Ben bugun çocuklarla yalnızım, büyüğe kahvaltı yaptırdım, simdi de minigi uyutuyorum. Birazdan senin tarifini verdiğin kirmizi pancarli smoothie yi hazırlayacağım.
Cok Sevindim Devam etmesine. Ozaman bu cuma evde daha buyuk heycan varGrip ve soğuk algınlığı için en iyisi tavuk suyuna çorba diye okumuştum bir doktorun yazısında. Ben ocaktan almadan limon, sarımsak, yoğurt, un, karabiber terbiyeside yapıyorum, etkisi artıyor. Tavsiye ederim canım.
Kolay gelsin canımAfiyet olsun, bol bol dinlen.
Ben bugun çocuklarla yalnızım, büyüğe kahvaltı yaptırdım, simdi de minigi uyutuyorum. Birazdan senin tarifini verdiğin kirmizi pancarli smoothie yi hazırlayacağım.
Birde youtube da karbonatla kolon temizliği diye bir video buldum. Sağlıklı bile olsa her insanın arada yapması gerekiyormuş. Ama tüm gün evde olacağınız bir zaman diliminde yapın diyordu. O yüzden haftasonunu bekliyorum bende.Ben de senin mesajını görünce hatırladım, dun pancar aldim. Ben de sıkıntılıyım maalesef. Sanirim 1 hafta boyunca yapilabiliyormus.
Valla masallah Sana. 2.chloe programina gecis yaptin.Selam kızlar sabah eşimi işe yetiştirme telaşı vardı anca bakıyorum. Geç uyandık bugün ailecechloe programimi bitirdim kahvaltı sonrası şimdi ufak bir temizlik yapıp sonra dinlenirim.
Siz de nasıl gidiyor ?
Sabah sabah nasil yapiyorsun ya masallah nasil bir enerji buSelam kızlar sabah eşimi işe yetiştirme telaşı vardı anca bakıyorum. Geç uyandık bugün ailecechloe programimi bitirdim kahvaltı sonrası şimdi ufak bir temizlik yapıp sonra dinlenirim.
Siz de nasıl gidiyor ?
Ya evet onunda yarısına geldim sayılır bu direkt karın odaklı duz bir karın vaat ediyorValla masallah Sana. 2.chloe programina gecis yaptin.
Sen bu azimle Devam edersen yakinda mezun olursun
En güzel sabah oluyor enerjim. Uykudan dinlenmiş şekilde uyanıyorum kaslar dinlenmiş oluyor hemen çalıştırıyorum bendeSabah sabah nasil yapiyorsun ya masallah nasil bir enerji bu
Kaptanım kusura bakmayın dün giremedim oda bölünecek oğluma mobilyacı geldi çizim vs çocuk odası yatak odası geç gitti menü vermeyi de unutmuş umpamukskr nasil oldun? Regl agrin cok mu hala
@Dildev canim yoksun kac gundur
@Flipendo @T u t a s t e kizlar hala net sorunumu yaziyorsunuz?
Kackin @JaneRizzoli @fyzanur siz nerelerdesiniz
@lilasdaily sende yoksun kac gundur
Galiba menü takimibe basliyacagim yine : - )sedulu @_Vera_
Ben dogum iznindeyim, genelde evdeyim. Bir bakayım ona da.Birde youtube da karbonatla kolon temizliği diye bir video buldum. Sağlıklı bile olsa her insanın arada yapması gerekiyormuş. Ama tüm gün evde olacağınız bir zaman diliminde yapın diyordu. O yüzden haftasonunu bekliyorum bende.
Ortagim harikasin ben neden bazi bildilerimleri kacirdim acaba