Ozmn benim liste senlik.Ya gerçekten iyi gittin ben o kadar dayanamazdım çok sıkı bir diyet çünkü bi kere yoğurt ayran tüketmeden duramam ben
Bittimi canim o az kalorili gunlerBen alisverisi tamamlayip eve gececegim insalalh. Et kavurmasi ve salata var. Ama kaptan var ya karnim bir tok ki.3 haftadir ölmüşüm ben haberim yokmusm
Ay bende sevmiyorum ama yiyorum ozellikle cocuklqr icin mecburpırasanın hala şansı yok bence
Ayni canim. Umarim gece uyuuabilirim. Bu aksam gec yatayim diyorum.
Ben her sebzeyi yerim. Maydonoz haricAy bende sevmiyorum ama yiyorum ozellikle cocuklqr icin mecbur
Maydonoz icin yatiya giderim limonlu limonluBen her sebzeyi yerim. Maydonoz haric
Eşim yine çok güzel bir menü ve spor
Ispanak disinda bendr var yarindan sonra ki 3 gun yapayim diyorum kaptan.Dedim ama detox corbasini ictim
Tavuk haslandi. Yarine artik
Elbet de
Geliyoreee
MALZEMELER:
1 KABAK
1 BÜYÜK SOĞAN
2 DİŞ SARIMSAK
1 KASE ISPANAK
1 T.K. ZEYTİNYAĞI
ÇOK AZ TUZ-LİMON
YARIM DEMET NANE –MAYDANOZ (Bende yoktu eklemedim)
1 KAPYA BİBER
TERCİH EDİLEN BAHARATLAR (toz Zencefil, az tuz ve yenibahar baharati kullandim)
TARİF:
ÜZERİNİ AŞANA KADAR SU İLAVE EDİLİREK. KAYNADIKTAN SONRA BLENDIRDAN GEÇİRİLİR
3 gunluk corba
Saol canim
Ayipsin
İnşallah bir an önce geçer gider kaptanımAyni canim. Umarim gece uyuuabilirim. Bu aksam gec yatayim diyorum.
Oy kuzum benim. Az kaldi. Yaza ne kaldi bak.
Evet ya cok sukur. ilk kez minik minik biseyler yedigimde midem dugumlenmeye basladi gibi hissettim. Bebeklerin karınları olur ya.Bittimi canim o az kalorili gunler
Ispanak ben istedim demir icerigi dolayi. Herhal olmasada olur.Ispanak disinda bendr var yarindan sonra ki 3 gun yapayim diyorum kaptan.
Saol canim benim.İnşallah bir an önce geçer gider kaptanım
O kokusu bana cok kotu geliyor. Cok alakasiz. Sumuklu bocek kokluyor gibiyim. Galiba tramva.Maydonoz icin yatiya giderim limonlu limonlu
Her akşam yoğurt yemeye ya da ayran tüketmeye çalışırım. Ben daha ergenken 18/20li yaşlarda akşam yemeğinde ya da her aciktigimda sade yoğurt yiyerek güzel diyet yapmıştım bir de spor tabi kaslar iyice gelişmişti kalsiyumdanOzmn benim liste senlik.
Keto dedim ama kusluk gece yatmadan yogurtlu /sut veya kefirli karisim vermis
Bi tanidigim var 1ay kacamakli gecti ama 6kg verdim dedi. Cok guvendigim biri diye basvurdum
Yarin kendimi iyi hissedersem tam uyacagim
Ben de deneyeceğim çorbayı. Tarif için teşekkürler kaptanımDedim ama detox corbasini ictim
Tavuk haslandi. Yarine artik
Elbet de
Geliyoreee
MALZEMELER:
1 KABAK
1 BÜYÜK SOĞAN
2 DİŞ SARIMSAK
1 KASE ISPANAK
1 T.K. ZEYTİNYAĞI
ÇOK AZ TUZ-LİMON
YARIM DEMET NANE –MAYDANOZ (Bende yoktu eklemedim)
1 KAPYA BİBER
TERCİH EDİLEN BAHARATLAR (toz Zencefil, az tuz ve yenibahar baharati kullandim)
TARİF:
ÜZERİNİ AŞANA KADAR SU İLAVE EDİLİREK. KAYNADIKTAN SONRA BLENDIRDAN GEÇİRİLİR
3 gunluk corba
Saol canim
Ayipsin
Ayyniiii beeennnHer akşam yoğurt yemeye ya da ayran tüketmeye çalışırım. Ben daha ergenken 18/20li yaşlarda akşam yemeğinde ya da her aciktigimda sade yoğurt yiyerek güzel diyet yapmıştım bir de spor tabi kaslar iyice gelişmişti kalsiyumdan
Olmazsa alirim.bileIspanak ben istedim demir icerigi dolayi. Herhal olmasada olur.
Afiyet olsun simdiden.
Yenibahar Ilk defa kullandim. Kurabiye icin almistim. Pek baharat olmaz bizde. Ama cok hos tad verdi. Varsa kullan derim