Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugun yediklerim

Aslinda aksam yemegi bol salata da vardi ama canim bisey istemiyor
Birde Kefir /ayran karisimi var ama ac degildim.
Spor yok
5dk yurume bandina ciktim esim hemen yanimda bitti. Git yat diye.
3800 adim
Su 2 L Simdilik
1 kupa yesilcay

Alp_BuRc sedulu @_Vera_

Eklentiler

• IMG_20210113_174354.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20210113_094804.jpg
    75,9 KB · Görüntüleme: 26
Ya gerçekten iyi gittin ben o kadar dayanamazdım çok sıkı bir diyet çünkü bi kere yoğurt ayran tüketmeden duramam ben
Ozmn benim liste senlik.
Keto dedim ama kusluk gece yatmadan yogurtlu /sut veya kefirli karisim vermis

Bi tanidigim var 1ay kacamakli gecti ama 6kg verdim dedi. Cok guvendigim biri diye basvurdum
Yarin kendimi iyi hissedersem tam uyacagim

Herkese merhabalar kızlaaaaar
Bugün üzerimden tır filosu geçti resmen not çıkarmaktan kalem tutmaktan ellerim yamuldu geçmişte bir mesaj var ama gece de uyumadım çalıştım yarın sabah güzel bir kafayla geçmiş yapayım şimdilik gelip bir hal hatır sorayım dedim A Arrietty_ kaptanım nasıl oldun?

Ayni canim. Umarim gece uyuuabilirim. Bu aksam gec yatayim diyorum.
Oy kuzum benim. Az kaldi. Yaza ne kaldi bak.

Ispanak disinda bendr var yarindan sonra ki 3 gun yapayim diyorum kaptan.

Bittimi canim o az kalorili gunler
Evet ya cok sukur. ilk kez minik minik biseyler yedigimde midem dugumlenmeye basladi gibi hissettim. Bebeklerin karınları olur ya.
Ama cok mutluyum artik az alacagim once biliyorum ama takinti yapmayacağım.

Ispanak disinda bendr var yarindan sonra ki 3 gun yapayim diyorum kaptan.
Ispanak ben istedim demir icerigi dolayi. Herhal olmasada olur.
Afiyet olsun simdiden.
Yenibahar Ilk defa kullandim. Kurabiye icin almistim. Pek baharat olmaz bizde. Ama cok hos tad verdi. Varsa kullan derim

Maydonoz icin yatiya giderim limonlu limonlu
O kokusu bana cok kotu geliyor. Cok alakasiz. Sumuklu bocek kokluyor gibiyim. Galiba tramva.
Ustune minik sumuklu bocek gormustum cok kucukken. Ozmn dan beri boyle. Gorunce bile tiksiniyorum. Dusununce bile kokusu geldi burnuma. Nefret ediyorum

Ozmn benim liste senlik.
Keto dedim ama kusluk gece yatmadan yogurtlu /sut veya kefirli karisim vermis

Bi tanidigim var 1ay kacamakli gecti ama 6kg verdim dedi. Cok guvendigim biri diye basvurdum
Yarin kendimi iyi hissedersem tam uyacagim
Her akşam yoğurt yemeye ya da ayran tüketmeye çalışırım. Ben daha ergenken 18/20li yaşlarda akşam yemeğinde ya da her aciktigimda sade yoğurt yiyerek güzel diyet yapmıştım bir de spor tabi kaslar iyice gelişmişti kalsiyumdan

Ben de deneyeceğim çorbayı. Tarif için teşekkürler kaptanım
Ayyniiii beeennn Çok severim yoğurt ve ayranı. Her akşam yemekte mutlaka olur sofrada.. Kızlarım da bayilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…