Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Her gün enginar mi yiyorsun canım yani kahvaltıda falan mi tüketiyorsun hazır mi satılıyor orada
Aynen. Küçük kavanozda minik Enginar lar satılıyor markette. Sabah çok renkli yemeğe çalışıyorum aslında ondan 😊

Eklentiler

• 20210108_110701.jpg
    20210108_110701.jpg
    76,1 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar neler yapıyorsunuz akşam yemekte neler var ?
Ben ızgara köfte ve bulgur pilavı yapicam.
Ben alisverisi tamamlayip eve gececegim insalalh. Et kavurmasi ve salata var. Ama kaptan var ya karnim bir tok ki. :KK66: 3 haftadir ölmüşüm ben haberim yokmusm

Bana tavuklu cocuklara Mercimek :))
Kizimin en sevdigi. Dun Yayla corbasi yaptim. Niye hep abimin sevdigi corba yi yapiyorsun diyince bugun de onun sevdigi olsun birde :-)
Benimde canim cekti bugün ama artık yarına kesin mercimek çorbası 😀 bende bayılırım. Ya bu sıra canım çok fazla şey çekmeye başladı hiç iyi değil 😀

Aynen. Küçük kavanozda minik Enginar lar satılıyor markette. Sabah çok renkli yemeğe çalışıyorum aslında ondan 😊
İnsanin önce gozu doyacak. Ne güzel ben enginar hayatımda yemedim daha 😀😀 benim yemeklerle pek aram yoktur daha çok tatlıyla ilgilenirim 😀 hamileyken bi ucundan tadayım dedim enginarın sevemedim bıraktım izmir de güzel de yaparlar halbuki

İnsanin önce gozu doyacak. Ne güzel ben enginar hayatımda yemedim daha 😀 benim yemeklerle pek aram yoktur daha çok tatlıyla ilgilenirim 😀 hamileyken bi ucundan tadayım dedim enginarın sevemedim bıraktım izmir de güzel de yaparlar halbuki
34 yaşında, gurbette yemeye başladım ben de 😀 Danimarkada enginar ne alaka halbuki 😀
Kavanozdan alıp limon ve tuz ekleyerek güzel oluyor tadı.

34 yaşında, gurbette yemeye başladım ben de 😀 Danimarkada enginar ne alaka halbuki 😀
Kavanozdan alıp limon ve tuz ekleyerek güzel oluyor tadı.
O zaman yemem için gurbete gitmem lazım 😀😀 ya izmirde de taze enginarları zeytinyağlı limonlu güzel yapıyorlar aslında ama hamileyken denedim diye belki sevmedim 😀 pırasayı bile 30 yaşımda yedim ben 😀

Ben alisverisi tamamlayip eve gececegim insalalh. Et kavurmasi ve salata var. Ama kaptan var ya karnim bir tok ki. :KK66: 3 haftadir ölmüşüm ben haberim yokmusm
Bugun bitti mi keto?
Corba olmak uzere. Birde Sebze corbasi yaptim
Detoxmus
Aa online diyetisyen e basladim :KK70:
Ilk gun bugun

A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu bnnu bnnu
Sabah
2 kaşık yulaf
1 elma
100 gr yoğurt

Ara
3 kuru erik
1 kuru incir
Sade türk kahvesi

Akşam
300 gr bamya
300 gr salata

Kalori=780
Su =3 litre
Spor
300 bölgesel =150
50 mekik=100
Toplam=250 puan

Eklentiler

• Screenshot_20210113-193657_Health.jpg
    Screenshot_20210113-193657_Health.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 27
Bugun bitti mi keto?
Corba olmak uzere. Birde Sebze corbasi yaptim
Detoxmus
Aa online diyetisyen e basladim :KK70:
Ilk gun bugun
Ooo harika.. Hayırlı olsun 😍
Bende öyle diyordum ekşili yaptım bir de çok basit yapımı zahmetsiz yemek 😀 yedikten sonra bunca sene niye yemedim dedim 😀
Ben de tabağıma koyunca limon sıkarım. Ekşili çok güzel oluyor 😋😋 Afiyet olsun

Bana tavuklu cocuklara Mercimek :))
Kizimin en sevdigi. Dun Yayla corbasi yaptim. Niye hep abimin sevdigi corba yi yapiyorsun diyince bugun de onun sevdigi olsun birde :-)
Dedim ama detox corbasini ictim :KK70:
Tavuk haslandi. Yarine artik
Çorbanın tarifini alir yazar misin kaptan
CCunkbirgun et bir gun corba var
Elbet de
Geliyoreee

MALZEMELER:
1 KABAK
1 BÜYÜK SOĞAN
2 DİŞ SARIMSAK
1 KASE ISPANAK
1 T.K. ZEYTİNYAĞI
ÇOK AZ TUZ-LİMON
YARIM DEMET NANE –MAYDANOZ (Bende yoktu eklemedim)
1 KAPYA BİBER
TERCİH EDİLEN BAHARATLAR (toz Zencefil, az tuz ve yenibahar baharati kullandim)

TARİF:
ÜZERİNİ AŞANA KADAR SU İLAVE EDİLİREK. KAYNADIKTAN SONRA BLENDIRDAN GEÇİRİLİR

3 gunluk corba
Hayırlı olsun kaptan 🥰
Saol canim
Sırlarını bizimle de paylaşırsın kaptan 😀 diyetisyen tarifleri gelsin 😀
Ayipsin 😁

X