Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pandomim yesil cay benım o problemımı cozuyor.ama ramazanda ıse yaramadı.2-3 gundur bende aynı sorunu yasıyorum.
günaydın kızlarr..
özgem gecmiş olsunn..evet bir göz enfeksiyonu dolanıp duruyo burayada bi kac hasta geldi dikkat etmek lazımm..
kızlar hersey ii gidiyo ama benm bu sıra pek keyfim yok dünde sabah bi mesaj yajdım bidaha yazmadım ama sizi takip ediyorum inş bu gün öyle olmaz ..
Zevcan seninle yarışmak için ramazandan sonrasını bekliyorum. hihoyyyt
Günaydınlar...
Dün akşam Mercimekli bulgur pilavı ve patlıcan yemeği yedim. Çok azda pide. 1 büyük bardakta ayran.
Çaya evli arkadaşımıza gittik nişanlımla. Çayın yanında 2 tane tulumba tatlısı yedim. 8-9 tane fındık yedim.
Sahurda da kahvaltı yaptık biraz krem peynir, birazcık çokokrem biraz pide bide vişne suyu içtim.
Bu arada Ramazan girdi gireli ilk günden sonra oruç tutmasamda tutuyomuş gibi davrandım.
Zorluk çekmim başlayınca diye. Gece sahura filan kaktım hep.
Ve Ramazan geldiğinden beri wc ye çıkamıyorum.
kabızlık problemi yaşıyorum karnım davul gibi =(
Reglim dün bitti ama hem onun şişkinliği hemde wc sorunum var =(
günaydın hanımlar , dünden bahsedeyim öğleden sonra bir tane yovita yedim sonra eşimi beklemeye başladım , gelmedikçe gelmedi çok sinirlendim , ofiste bir dilim kepek ekmeği , 1 dilim peynir , domates yedim ... Eve gidince kayınvalidem pide yapmış yemedim , kendi evimize gidince bir dilim kavun yedim .
Akşam mekiğimi çekebildim ama , sabaha kadar oğlum ağladığı için sabah mekiğini çekemedim ve çok uykusuzum kendimi zor tutuyorum yemeklere saldırmamak için ... Şimdide müslimi yedim :) Ama neşem yok bugünü atlatırsam çok iyi ... Kilom aynı ne bir gr vermişim ne almışım ...
günaydın kızlarr..
özgem gecmiş olsunn..evet bir göz enfeksiyonu dolanıp duruyo burayada bi kac hasta geldi dikkat etmek lazımm..
kızlar hersey ii gidiyo ama benm bu sıra pek keyfim yok dünde sabah bi mesaj yajdım bidaha yazmadım ama sizi takip ediyorum inş bu gün öyle olmaz ..
Kendime pantalon aldım annem ve kardeşim delirtti beni.
Neymiş çok darmış basenim fazlalıklarım çıkmış.
Giymicekmişim bir daha.Ne yapayım yani var kilom işde.
Şu ramazan bir bitsin varya nasıl vericem bu kiloları herkes görücek.
Ramazanda kolumu havaya kaldırcak halim yok.
Susuzluk beni resmen tüketiyor.Tutmiyim diyorum ama vicdanım el vermiyor:S
Nilay annen ve kardeşin senin iyiliğin için demiştir canım. Ben inanıyorum vereceğine.
Kızlar geçen haftaki sonuçlar hepimize ders oldu. Eminim Ramazandan sonra takımcak vereceğiz kilolarımızı. Gelecek yeni kurallar da bizi daha çok kamçılayacak zaten kaydirigubbakcemile5
Çiçekim günaydın canım nasılsın.
Hasta değilimde gözlerim mikrop kapmış dün beterdim. Ama şimdi daha iyiyim sadece ağrı var gözlerimde. Senin neyin vardı.
Çok geçmiş olsun canım.Bende grip olacaktım son anda yırtık canım,bir halsizlik,bir ateş,geldi cumartesi işede gelmedim evdeydim ama temizlik yaptım hep,sanırım açıldım o ara,ama çok ağrılı ve zor geçiyorum bu hamilelik dönemini çok zorluyor sıcaklarda bebişte beni