Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın güzeller nasılsınızz...
kızlar bu gün diyetime döndüm ama öyle kilo almısım ki hemde 1 bucuk haftada ...
2 haftada toparlamam lazım durumu ama nasılll....
Günaydın meyvenull. Maşallah sen azimlisin. durumu toparlarsın bence.
Ramazanda akşamlarıda hafif yemeye çalışıcaz.
günaydin kizlar nasilsiniz,sanirim yakinda bende geri dönücem buralara,tabi yer varsa bana :) ama önce su uyku problemimi cözmem lazim zira uyuya uyuyua 67 oldum yine haftaya sali uyku klinigine yatiyorum uyku apnesi varmi diye bakilacak eger bisey cikmazsa doktaor devam ariycaz dedi sürekli uykunun bir cok nedeni olabiliyomus,bilemessiniz nasil zor durumdayim dua edin banada bitsin artik bu cilem
hoşgeldin yasocum hiç ii gelmiyo bize bu ttatiller hemen alıverioz kilolarımızı..
cok gecmiş olsun canımm herzamn bekleriz seni aramızaa...dualarım seninle...
saol canim ya,ne zaman dönüyosun sen evine
Günaydınlar başkan... nasılsın =)
Dün akşam patlıcan közleme salatası yedim. Çok azda lavaş ekmeği yedim.
günaydın güzeller nasılsınızz...
kızlar bu gün diyetime döndüm ama öyle kilo almısım ki hemde 1 bucuk haftada ...
2 haftada toparlamam lazım durumu ama nasılll....
günaydin kizlar nasilsiniz,sanirim yakinda bende geri dönücem buralara,tabi yer varsa bana :) ama önce su uyku problemimi cözmem lazim zira uyuya uyuyua 67 oldum yine haftaya sali uyku klinigine yatiyorum uyku apnesi varmi diye bakilacak eger bisey cikmazsa doktaor devam ariycaz dedi sürekli uykunun bir cok nedeni olabiliyomus,bilemessiniz nasil zor durumdayim dua edin banada bitsin artik bu cilem
Afiyet olsun cnm.
Günaydın Zevcan. İsteyince yapabildiğini biliyorsun cnm.
Yasom hoşgeldin özlemiştim seni.
İşallah sorun bulunurda tedaviye başlanır canımcım.
Her zaman bekleriz yer varmı ne demek.
hasretim cok gecmis olsun.Allah tez zamanda şıfa versin.