- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #21.561
semiha bende bişey yemedim öğlende çay içytim o kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada semihacım artık doktora gitme zamanı geldide gecio cocuğun var ona gecerse bide kendin için değil ama onun için gitmelisin ..
zevcan doğum kontrol hapımı adet geciktirici mi güzelim?
gittik canım gittik.berra dan bana geçti zaten...oda bende ilça kullanıyoruz...sağol bebemmm düşündüğün için :teselli:
hadi ya ben bir araştırayım.hiç bilgim yok çünkü...
arastır canım ama sağlık merkezinde olduğum için burda aile planlaması hizmetleride veriliyor ordan biliyorumm. sana zararıda olmaz..
kilolu gelinden ziyade yürüyen bi duba olmak istemiyorum İrem ya :umursamaz:
52 kilo olsam 36 beden giysem. 38 e de razıyım. beğendiğim herşeyi alsam giysem.
acaba bana yakışırmı oramı buramı çok çıkartırmı diye düşünmeden. opuyorumnanaktan
inş canım vermiş olurum ..
kızları kıskırtmayı bırak bakalımm örnek eli sopalı kaptan nerdee böyle giderse oklava sana döncek hııı klava:
iremm sen nasıl kaptansın
kilolu gelin ol ne olur dedin ya klava: senin bizi daha çok motive etmen lazım
kızlar size birşey danışıcam
reglim tatile denk gelecek sanırım.aranızda kullanan oldu mu?
selam kızlar naber?
Semiha geçmiş olsun canım, ben bir tatilde kullanmıştım adet geciktirici, işe yarıyor ama dönünce bayyaa sancılı geçiyor.
Zevcancım dkh. mutlaka adetin 2. gün başlanılmalı diye biliyorum ben, rastgele başlanılablir mi?
selam kızlar naber?
Semiha tamponda hiçbirşey yok. Çok rahat edersin cnm. Bende tereddütte kaldım ama hiç sorun yaşamadım.
hoşgeldinnn