- 25 Ocak 2010
- 2.038
- 1.042
- 173
- 37
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #20.441
iiimm tatlım havalar deli ediyo beni gecen hafta izmitte yanıyordum bu hafta cankırıda donuyorum nezle olucak gibiym mevsim bi normale girse bende rahatlıcam..
inş yarın bize güsel haberler verirsin.. bolca seviniriz yarınn sırnaşık şey
bende çok merak ettim bak şimdi yarın kaçta gidiyosunuz dr a sonuçları bekleriz o saate göre
:CüvCüv:
Bu iyi haber işte. :ecrin_bebek:
dıkkat et kendıne tatlım insallah hamıleyımdırde sevınırız pek bı umudum yok ama hadı hayırlısı :)) yarında izine ayrılıyorum ohhh tatılımde baslıyoo rahatım yani :))
günaydın canım naptın dün aksam kacamak varıydı cokacimcoook
yarın sabah ki kilolarımızı cok merak ediom :teytey:
Zevcan çankırı soğuk mu? burda da hava kapalı ama pis bir nem var, mahvediyor insanı..
Banuş hoşgeldin, nasıl gidiyor diyet, tartı ne diyor?
Zevcan çankırı soğuk mu? burda da hava kapalı ama pis bir nem var, mahvediyor insanı..
şimdiden ii gezmeler canım bol bol gezersin umarımm
yazz geldiiii :teytey: :teytey:
1 paket tuzlu çerezi bitirdim rahatladım boshayallersmile ama sonrasında nerdeyse su içmekten patlıcaktım :)) çok tuzluymuş dudaklarım şiştii :)
yeni smiley koymuşlar baksana :2: nezle olmuş hapşırıyo :2: sana uygun olmuş :) :2:
ilk önce annemlere gıdıcem ozledım annemlerıı bı izmir yapıcazz arkasından bodrum ordanda fethıye yapıcaz ohhh 1 ay mıs gıbı tatıl yapıcamm cok sevınclıyımm tatıle gıdecegımden degıl annemın yanına gıdecegım ıcın cunku bızım ufaklıgı cok ozledım yanı kucuk kardesımııopuyorumnanaktan
ne güsel koskocaman 1 ayy offf kulağa ne kadar güzel gelio deniz kum güneşş
bolca gezme süper yaa ye iç gez toz alllahhhhhh delikafadulden :sm_cool: :sm_cool:
yok canım herhangı bır haber yarın doktora gıdıyorum zaten bakalım hayırlısı canım :)) sende kendını uzme tatlım tatlı atısmalardır bunlar her evlılkte olur bıtanem olumunekankayizsmile
randevum 1 de canım ben size haber verırım tatlım :)
1 paket tuzlu çerezi bitirdim rahatladım boshayallersmile ama sonrasında nerdeyse su içmekten patlıcaktım :)) çok tuzluymuş dudaklarım şiştii :)
yeni smiley koymuşlar baksana :2: nezle olmuş hapşırıyo :2: sana uygun olmuş :) :2:
Ceren hadi hayırlısı. Saolasın şekerim. Bizim ki tatlı atışmayı aştı biraz. Düşman gibiyiz aynı evde konuşmuyoruz. Bu saat oldu hala aramadı pislik. O da inat etti bende bakalım ne olacak.
Ceren sakın habersiz bırakma bizi. Özelden tel. atıcam sana giremezsende mesaj falan at.
İyi halt ettin. Yarın şimdi kesin + çıkarsın. Tuz suyu tutacak vücüdunda. Bizim verdiğimiz kilolar sen + çıkacağın için önemsiz olacak :umursamaz::mymeka:
Ceren hadi hayırlısı. Saolasın şekerim. Bizim ki tatlı atışmayı aştı biraz. Düşman gibiyiz aynı evde konuşmuyoruz. Bu saat oldu hala aramadı pislik. O da inat etti bende bakalım ne olacak.
Ceren sakın habersiz bırakma bizi. Özelden tel. atıcam sana giremezsende mesaj falan at.
İyi halt ettin. Yarın şimdi kesin + çıkarsın. Tuz suyu tutacak vücüdunda. Bizim verdiğimiz kilolar sen + çıkacağın için önemsiz olacak :umursamaz::mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?