- 22 Ekim 2020
- 7.680
- 25.160
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün ki menümü yazayım biraz kaçamak oldu, malesef
Sabah erken saatlerde bir cennet hurması,
10 gibi kahvaltı
15 adet yakın küçük tussuz zeytin, karnıbahar yumurtlamayı kizarttim 4 çatala yakın, haşlanmış yumurta bir tane, bol salata, yarım simit
Öğlen 12 gibi bir ciltim üzüm ve bir cennet hurması
3 buçuk gibi
Bir porsiyon çips tarhana,bir avuç yerfıstığı bir ceviz
5 gibi bir tabak barbunya pilaki,bol yeşillik,
Ve çok doymamis gibiydim komşudan gelen lahmacun birini götürdüm i an. Bebisi emzirince dayanamadım yedim
Akşam da kutlama yaptık evlilik yıl dönümüydu bir baklava ,iki lokma pasta çok oldu farkindayim sabahta tartıldım baya fazla geldim
Spor yapamadım ,çok üzgünüm
Looo crossfite bir saat onceden gidecektim saatler geriye alinmis. Bandimda eski saat var. Kizimi aceleyle uyandiriyom ‘ANNEEEEE DAHA 1,5 SAATIMIZ VAR YAW’ diyince dank etti
Dün ki menümü yazayım biraz kaçamak oldu, malesef
Sabah erken saatlerde bir cennet hurması,
10 gibi kahvaltı
15 adet yakın küçük tussuz zeytin, karnıbahar yumurtlamayı kizarttim 4 çatala yakın, haşlanmış yumurta bir tane, bol salata, yarım simit
Öğlen 12 gibi bir ciltim üzüm ve bir cennet hurması
3 buçuk gibi
Bir porsiyon çips tarhana,bir avuç yerfıstığı bir ceviz
5 gibi bir tabak barbunya pilaki,bol yeşillik,
Ve çok doymamis gibiydim komşudan gelen lahmacun birini götürdüm i an. Bebisi emzirince dayanamadım yedim
Akşam da kutlama yaptık evlilik yıl dönümüydu bir baklava ,iki lokma pasta çok oldu farkindayim sabahta tartıldım baya fazla geldim
Spor yapamadım ,çok üzgünüm
Dünkü yedıklerım
Saat 11:00 1 dılım ekmek, 60 gr peynır cay, 3 zeytın
Saat 15:00 turk kahvesı, 1 lokum, limonlu soda
Saat 19:30 3-4 yk kurufasulye, salata,2 dılım ekmek(şu ekmegı bırakamıyorum)
Arada türk kahvesı, 1 parca cıkolata
H3RA_
Peki simdi saat kac ?Looo crossfite bir saat onceden gidecektim saatler geriye alinmis. Bandimda eski saat var. Kizimi aceleyle uyandiriyom ‘ANNEEEEE DAHA 1,5 SAATIMIZ VAR YAW’ diyince dank etti
Iyi yapmissin :))Yaptim,
Gardasima da verdim bir mat, onu da baslattim
Süper hissetti o da
Sanki sonrasi. Ergin kirbac oncesinde carb sonrasinda protein diyorIyi yapmissin :))
Yoga oncesi mi sonrasi mi icilir bu protein shake
Iyi yapmissin :))
Yoga oncesi mi sonrasi mi icilir bu protein shake
Çok sıkıntılıyım bebişim bu aralar stres de yediriyor gibi geliyorLusi öküz bitmedi mi daha hadi seni bekliyoz.
Çok sıkıntılıyım bebişim bu aralar stres de yediriyor gibi geliyor
Eşim bi aylık bir göreve gitti şehirdışına aramız iletişimimiz de pek iyi değil çocuklar sorumluluklar biraz ilgili neşemi kaybettim gibi oldu of bilmiyorum