Önemli Olan Kafada Bitirebilmek😉😎

İyi günler kızlar sabah kahvaltısı canm istemedi iki çatal peynir attım agzima daha yeni kahve içeceğim herkes yerken kilo veriyor resmen ben bu istahsizlikla daha da veremezsem vay halime 🤭
Günlerdir istahım yok benimde belkide hayatımda en az yediğim dönemdeyim ama öyle bi kilo kaybı yok. HeySero HeySero diyetisyene gitmişti ona demis alacagın kalori miktarını alamazsan o zamanda kilo kaybı olmuyomus.

Selam kızlar sabah kahvaltı yapmadım
Öğlen hindili salata
Ara da yarım delly bar kahve
Ara da yine 1 muz kahve
Akşam az bir şey köfte yedim
8000 adım + 2.5 litre su içtim
Minik bir parça bitter ve espresso ile günü kapattım 🫠🥰

Eklentiler

• 1000011029.webp
    1000011029.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 19
  • 1000011040.webp
    1000011040.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 13
İyi akşamlar kızlar sabah kahvaltım bu sekildeydi
Öglende bi latte bi tane tahinli kurabiye yedim
4 bucuk gibi bi dilim ekmege peynir sürüp yedim 5 bucukta diş randevum vardı biseyde yiyesim yoktu
Uyusukluk daha yeni gecti annemgile gitmistim disciden orda bi bardak cay 2 tane tuzlu kraker yedim
Suan acım böyle yatarsam benim icin cok iyi olur

Eklentiler

• IMG_5735.webp
    IMG_5735.webp
    32 KB · Görüntüleme: 11
Günlerdir istahım yok benimde belkide hayatımda en az yediğim dönemdeyim ama öyle bi kilo kaybı yok. HeySero HeySero diyetisyene gitmişti ona demis alacagın kalori miktarını alamazsan o zamanda kilo kaybı olmuyomus.
Bunu daha önce bende duydum ya kalori hesabından hiç anlamıyorum kilo vereyim diye herşeyden uzak durmaya çalışıyorum midem 10gunde küçüldü gerçekten resmen az yiyincede doyuluyormus ama bu kahvaltı işini çözmem lazım sevmediğim için yemiyorum ama azda olsa demekki metabolizma çalışması için gerekli sanirim

Bunu daha önce bende duydum ya kalori hesabından hiç anlamıyorum kilo vereyim diye herşeyden uzak durmaya çalışıyorum midem 10gunde küçüldü gerçekten resmen az yiyincede doyuluyormus ama bu kahvaltı işini çözmem lazım sevmediğim için yemiyorum ama azda olsa demekki metabolizma çalışması için gerekli sanirim
Benimde en sevdigim öğün kahvaltı ama bu ara hiç kahvaltı yapasım yok. Sabah ac karnına chia tohumlu su iciyorum bazen o cok cıkarıyo tuvalete bide hindistan cevizi kurusu onu yiyince inanılmaz cok cıkıyorum

Selam kızlar 🌻 günlerdir hastaydım ne bulduysam yedim. Yattığım yerden kalkamadım.
Bugün daha iyiyim inşallah toparlayama çalışacağım
Çok geçmiş olsun
Ben de şöyle biliyorum sürekli az yersen bu defa da vücut o az kaloriye göre kendini korumaya alıyor, o yüzden arada vücudu şaşırtmak gerekiyor diyorlar.

Çok geçmiş olsun

Ben de şöyle biliyorum sürekli az yersen bu defa da vücut o az kaloriye göre kendini korumaya alıyor, o yüzden arada vücudu şaşırtmak gerekiyor diyorlar.
Kac aydır cok yiyodum kilom sabitti simdide bi o kadar az yiyorum tabi kilomda az oldugu icin cok gitmiyo evet şaşırtmak gerekiyo

Selamlar canlarım
Kaç gündür fırsat bulup da giremedim
Haftasonuö yoğun geçti stres olunca biraz yedim
Ama dünden itibaren düzene girdim yine
Dün akşam 20 dk yürüyüş de yaptım
Bugünde yaparım inşallah
İlk fırsatta bütün mesajları okuycam

Hepinize iyi akşamlar 🌸🌸🌸
Cnm 20 dk nın üstü yürümek kalori yaktiriyormus

Selam kızlar
Sabah kahvaltıda kepekli ekmekten sandvic yaptım
Kaşar domates biber salam
Öglen bi kase domates corbası ictim
Aksama dogru komsuyla sözlestik cay demledim
Ben kurabiye yaptım oda kek ve pogaca yapmıs
Yalnız hic beyaz un kullanmıyo komsum asırı saglıklı besleniyo kendimi kötü hissettim😬
Kek elmalı tarcınlıydı bi dilim yedim seker yoktu icinde elma konsantresiyle yapmıs
Pogacada tam bugday unuyla yapmıs
Yani gün tabagı yaptık ama saglıklı😂
Ben kendi yaptıgım kurabiyeden yemedim
Kücük kurabiyeleride Mete yaptı kendi gibi🫠

Eklentiler

• IMG_5748.webp
    IMG_5748.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_5754.webp
    IMG_5754.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 9
  • B1972D17-E291-4218-B30B-1578A126415D.webp