4 senelik ilişkim bitiyor :(

Canım adam seni istese neden ayrılalım der ki.
Sakın gitme, hem ne olacak eve geri gittiğinde ilişkin bitip yüzünü görünce başlayacak mı
Erkekler bayanlar kadar duygusal değildir, sen sevginin bittiği birini yüz yüze görsen sevgin değişir mi? Değişmez
Sadece tepki vermesin diye söyleyemezsin yüz yüze, ya da açık açık konuşamazsın ama duygun aynıdır.
Seni sevmiyorum diyorsa malesef sevgisi bitmiştir.
Daha 19 yaşındaysan sınava çalış, güzel bi okul kazan emin ol filinta gibi insanlar olacak okulunda
Şimdi seni kısıtladığı her şeyi yap, yaw sinemaya ne zaman gideceksin çoluk çocuğun olduğunda mı, ya da 50 yaşında mı?
Ayrıca erkekler ağlayan, beni bırakma diyen kadınlardan hiç haz etmiyorlar
Güçlü ol

birbirinizi sıkmayın bu kadar.
okula gidiyo o çocuk!
tabiki de kız arkadaşları olacak!
iş hayatında da okul hayatında da insanın çevresinde karşı cins olmak zorunda.
ne demek whatsapp a girme?
sevgiline mi güvenin yok kendine mi?
kıskanç olmak çok da iyi bi şey değil.
her şey dozunda güzel.

bence ayrılın çocuğu bunaltmışsın!

tabiki yapma böyle bişey daha fazla üzülme kanaatimce o vazgeçilmez değil ne bilim bence ilgini dağıt.. seni üzmesine daha fazla izin verme bu sadece seni yıpratır.

yaa fazla sert çıkmışım yorumları okudum da
zaten üzgünsün bi de ben üzmeyeyim
bi de bu arkadaş zaten seni çok kısıtlıyormuş.
19-20 yaşında bu şekilde hayattan soyutlanmış gibi yaşamak iyi değil.
bence hayırlı olmuş ayrıldığınız.
o da şimdi üni. ortamında kızlı erkekli grupları vs. görünce anlamıştır neyin ne olduğunu.
üni. nin ilk senesinde hızlı başlayan çabuk biten ilişkiler olur.
onlara imrenmiştir.
boşver üzülme.
ama arayıp yalvarma da sakın.

Çoklu alıntı yapamadim böyle yazayım artık
Evet çok Üzgünüm ve ona çok belli ettim Üzgün olduğumu nasıl yapabilirddimki canım onun yüzünden çok yanıyor ve ben ona belli etmiyorum yapamadim yazdım bisürü sey ve belki dahada berbat oldu hersey

Aslında o çok kisitliyodu bende o beni kisitladigi için onu kısıtliyordum bana kütüphaneye gitme deyip kendinin sinemaya gitmesini kaldramiyordum
Onunla hayallerimiz vardı güya birlikte başka yerde okuycaktik çünkü küçük bi ilde yaşıyoruz ve burda çarşıya bile çıkamıyoruz biri görür diye ama babaai burdki Üniversitesde öğretim görevlisi olduğu için birakmadi baska yer yazsin o yüzden hersey böyle oldu
Zeytinagaci canım yok haklsin sonuna kadar ne diyeyim doğru söze
Ama ben haketmedim bütün bunları gerçekten onun hep yanindaydim her seyi benle paylasirdi biz 15 yasindan beri çıkıyorduk ama 12 yaşından beri tanışıyoduk yani kendimi bildim bileli o var onun disindakiler figüran sanki o yüzden bu kadar sarsildim
Su an geri dönse kabul ederim ne kadar etmek istemesemde çünkü gerçekten dayanılmaz bi acı cekiyorum

Yapmiyayim gitmeyeyim ama gitsem sanki beni görse vazgececek gibi geliyor ama barışaak 1 hafta sonra aynı terane
Bilmiyorum gerçekten hiç bişey bilmiyorum beynim durdu sanki

Sinemaya gitsem zevk alamiycam sanki hep aklima o gelcek çünkü burda sadece biar yerde sinema var ve ben ya onla gittim sinemaya yada ailemle aklıma o gelcek
Kafami dagitamiyorum hersey de o var her yerde var sanki bi alışveriş yapayim desem onla birlikte gidip alışveriş yapmıstik aklima o gelecek bi ders calissam aklima onla çalışmalarimiz gelcek o kadar zaman oldu o kadar sey yasadikki bu şehrin her köşesinde o var minibüse bile benle binerddi evi burda olmamasina rağmen sırf benle vakit geçirmek için biraz daha fazla görmek için minibuse binerdi sonra benim indigim yerde inip geri baska minibüse binip giderdi
Şimdi bu zamanlarin kıymetini bilmediğim için çok pismanim

Her iliskide olur tartisma ama, siz sormusunuz,ayrilsak mi diye.akildaki neyse zikirdeki de o olur demisler ya,sizde dusnuyormusunuz demek ki.. o da ayrilalim demis.oda sizin gibi dusunuyormus..heralde siz ayrilsak mi diyince,onun yalvar yakar ayrilma,beni sev filan diye yalvarmasini beklediniz.olmayincada zorunuza gitti.
Asiri kiskancliklar,asiri engellemeler iliskiyi her zaman yipratir.. sizin iliskinizde bu sebepten dolayi bitme noktasina gelmis bence.birtek watsapp meselesi degil yani,birikmis,burda da tasmis. Hayirlisi degil,ayrilmakta ciddiyse ayrilin.ipler kopunca tamiri zor oluyor daha.

Açıkça söylemiş,kendini üzmemeye çalışmalısın. Gitmeyi kabullenmiş bi adama dön desen ne olur? Dönse ne kadar senin olur?rica minnet kalacaksa hiç kalmasın...

Açıkça söylemiş,kendini üzmemeye çalışmalısın. Gitmeyi kabullenmiş bi adama dön desen ne olur? Dönse ne kadar senin olur?rica minnet kalacaksa hiç kalmasın...

Aslında ben niye öyle Söyledim bilmiyorum yani ayrılmak istemedim aslında sadecr üzüldügmu belli etmeye çalıştım ama böyle olacagini bilmiyordum evet uzun zamanin birikmisi vardi

Ve evet farkındayım sadecr benim istememle olmaz artık oda istemedigine göre bitti artık ama bunu yazmak bile zor şu an

Hayır kalmak istiyorum demesini duymak istediğinden sordun belki de o soruyu...
Sen de o soruyu soracak duruma gelmişsin, sıkılmışsın artık bişeylerden.
Bi yerden sonra ilişkiler alışkanlıklara dönebiliyor. O yüzden ağlamak istediğinde ağla, aklına geldiğinde başka şeyler yap. Daha iyi biri çıkacak belki karşına kıymet bilen. Hiç bişey bilemeyiz öyle değil mi?
Ağladıkça da o insanın seni getirdiği durumu gör ve ona karşı zaten ister istemez soğuyacaksın bu duruma geldiğin için. Bu kadar seni üzdüğü için.

Evet çok haklısınız ama inanin agladikca daha çok istiyorum gelmesini beni sevmesini demin baktım bi kaç kizi takip etmiş onlarda onu takip etmişler belki bu normal bişey diyceksiniz ama bix öyle alışmadik yani ne bileyim

farkında olmadan hırçınlaşmışsınız birbirinize tahammülünüz tükenmiş farzet ara verdiniz kendinizi tartıp biçiyorsunuz veyahut küssünüz bir süre sonra buna alışacaksınız su an da sadece rüyalarında mutlusun....

Rüyalarimda bile mutlu değilim hep kabus görüyorum ve ona mesaj atmamak için kendimi zor tutuyorum

Rüyalarimda bile mutlu değilim hep kabus görüyorum ve ona mesaj atmamak için kendimi zor tutuyorum

canım ne yapsan artık bu insan senden uzaklaşmış kurtarmak için bir şey dememiş arkasına dönüp gitmeyi tercih etmiş aklı başına gelecek ama geç olacak buna inan belki 1 2 3 seneyi bulacak seni arayacak ama iş işten geçmiş olacak sende önüne bak arkana bakmadan uzaklaş b insandan sana faydası yok aksine zarar olmuş hep şu anda öyle ve ilerde de olacak bence şükret kurtulduğun için

Çok istiyorum gerçekten ben onu unutayim o gelsin yalvarsin pisman olsun ama umrumda bile olmasin
Çok sağol yazdığın için canım umarım su 1 kaç haftayı atlattiktan sonra bende görürüm gerçekleri ve kurulduğuma sevinirim

şimdi kendin için birşeyler yap en basitinden kahve seviyorsan kahve yemekten ne seviyorsan onu yap onu düşünmeden bol bol bildiğin duaları oku ve sen n yaparsan yap YANINDA allahın olduğunu bil

şimdi kendin için birşeyler yap en basitinden kahve seviyorsan kahve yemekten ne seviyorsan onu yap onu düşünmeden bol bol bildiğin duaları oku ve sen n yaparsan yap YANINDA allahın olduğunu bil

Canım şimdi yapayım bi kahve oturup kitap okuyayım o zaman her gece yatmadan ediyorum zaten Allahim onu bana unuttur diye cok sagol iyiki varsınız hepiniz

Kıyamam sana, kardeşimle aynı yaştasın. Whatsupp olayına kızmıyorum çünkü daha küçüksün, çok toysun. Kuzum sakın onun karşısında ağlama olur mu, asla yalvarma. Mesaj atma, görüşme ve arasa dahi cevap verme.

Sana tavsiyem, olur da dönmeye kalkarsa da kabul etme. Küçücük bir değişim senden vazgeçmesine yol açtığına göre, ilerde ülke falan değiştirmesi gerekse, adını hatırlamayacak demek ki.

Sen şimdi okuluna odaklan. Alanın, hedeflerin ne bilmiyorum ama en güzelini iste kendin için ve en iyi yerlere gel.

Sizinkisi aşktan öte, dostluk, alışkanlık, biraz da sevgi. Zordur kaybetmek ama kimseyi tutamazsın zorla. İnan hayat sana daha güzel kapılar açacaktır.

Alanım sayisal hedefim tıp yada dis gecen sene bi kaç puanla kaçırdım ama bu sene hiç gelmeyecek sanki onun yuzunden bilmiyorum ablacim gerçekten aşktan çok alışkanlık vardı bizde ama benim için herseydi yani hayatimin hepsiydi gerçekten o kadar çok sokmuşum ki hayatima buda bana tecrübe oldu artık kimseye güvenip herşeyim yapmiycam bu kadar

Dönmeye kalkarsa affetmycem ama inşallah su an söyledigimi yapabilirim o an beni artık çantda keklik görüyor galiba bi dönsün de burnu süsrtsün anlasin halimi istiyorum

İnşallah aglamycam artık karşısnda aglasamda belli etmiycem

Canım muhtemelen aynı yaştayz ve bnm ilk iliskimde aynı şeyden dolayi bitmişti bnm de 2 senelik bi iliskimdi aynı senin hislerini yaşadım emin ol ama geçiyor. Bir insan birinden 5 dakikalığına bile olsa vazgeçmişse bişeyler bitmiştir. Bunu asla unutma ve bnde bu sene başladım üniversiteye farklı bi şehre gittim hemde Izmire ve öyle şeyler gördüm ki. Adam istanbuldan gelmiş orda bi kız arkadaşı varmış ve o duymadan görmeden burda ne fındıklar kırıyo bnce böyle olmasındansa seninki gibi bitse daha iyi .s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…