4 senelik ilişkim bitiyor :(

Üniversitede genelde bu olur zaten. 4 senedir sıkılmış da olabilir, üniversitede gezip tozmak kızlarla eğlenmek varken bağlı kalmak istememiştir. Kız arkadaşlar olsun demiş, demek ki izin vermiyorsun. Bunalmıştır. Bir kere böyle hissettikten sonra da geri dönülmez maalesef. Sen de kazan, sen de aynı şeyleri hissedeceksin. Umarım hedeflerin gerçekleşir.

Canım muhtemelen aynı yaştayz ve bnm ilk iliskimde aynı şeyden dolayi bitmişti bnm de 2 senelik bi iliskimdi aynı senin hislerini yaşadım emin ol ama geçiyor. Bir insan birinden 5 dakikalığına bile olsa vazgeçmişse bişeyler bitmiştir. Bunu asla unutma ve bnde bu sene başladım üniversiteye farklı bi şehre gittim hemde Izmire ve öyle şeyler gördüm ki. Adam istanbuldan gelmiş orda bi kız arkadaşı varmış ve o duymadan görmeden burda ne fındıklar kırıyo bnce böyle olmasındansa seninki gibi bitse daha iyi .s

Gerçekten mi :KK43:
Neden böyle erkekler yada benim duyduklarim bildiklerim neden böyle tamamen güveniyosun sonra bakiyosun ki guvenmemen gerekiyomus :KK43:
Canim inşaallah dediğin gibi geçer benimkide ve beni cok etkilemeden geçer bu şehirden gitsem bi dahada onun yüzünü gormesem daha az acı çekerim gibi geliyor :KK43:

Üniversitede genelde bu olur zaten. 4 senedir sıkılmış da olabilir, üniversitede gezip tozmak kızlarla eğlenmek varken bağlı kalmak istememiştir. Kız arkadaşlar olsun demiş, demek ki izin vermiyorsun. Bunalmıştır. Bir kere böyle hissettikten sonra da geri dönülmez maalesef. Sen de kazan, sen de aynı şeyleri hissedeceksin. Umarım hedeflerin gerçekleşir.

İzin vermiyordum ama oda bana vermiyordu yani çok da umrumda değildi beni m için erkek arkadaş dost abi kardes hersey oydu gerek duymuyordum :KK43:
İnşallah pisman olur ve herseyin ordaki kizlarla gezip tozmaktan ibaret olmadığını anlar çünkü biz uzun süre çıktık eksikliginlmi hissetsin istiyorum :KK43:

Merhaba kızlar çok kötü hissediyorum ve yazmaya karar verdim bende umarım yardimci olursunuz :KK43:
Benim 4 senelik bi ilişkim var ama bitmek üzere ve ben napacagimi bilmiyorum o bu sene üniversiteye başladı bende bi sene daha hazirlanmaya karar verdim biz çok tartsyoruz ve artık tartsmak istemediğini söyledi e iliski bu oluyo malum ufacık bi tartsmada ışık hızıyla soguyor benden dün yine tartstk ben benden sonra whatsapa girme dedim oda rehberimde kız mi var beni sıkıyosun falan dedi ve bisürü sinirlendi :KK43:
Sabah kalktım ayrilsak mı yazdım oda hemen evet yeter artık dayanamıyorum dedi o kadar pismanimki söylediğme :KK43:
Bilmiyorum napmaliyim onu çok seviyorum gitme yapamıyorum sensiz yazdım ama beni kesinlikle dinlemedi gitmek istiyor ve 4 yıllık ilskimizde bana ilk defa sevmiyorum galiba artık dedi
Onu cok seviyorum gitmesini istemiyorum ama acaba baska birinden mi hoşlanıyor Hayır hoşlanmıyorum dedi ama bi insan üniversiteye gittikten sonra bu kadar mı degisir. Bu arada su an oturdugim sehirde okuyor uzaga gitmedi yani ama yinede Benden umidu kesmiş diyo nasilsa seneye sen kazanip baska yere gideceksin daha görsmycez :KK43:
Bide çok kıskanç bi insandi ama yazdi artık istemiyorum olmasin senin erkek arkadaslarin olsun benim kız arkadaslarim olsun falan :KK43:
Uzun oldu bayağı ama yardım edin lütfen ne yapmalıyım gitmesini istemiyorum ama gitme dediğimde de bana cok acizce davraniyosun diyor acaba yanlış mı yapıyorum ama onsuzda yapamıyorum ki :KK43:
Yaş küçük belli.Benden sonra watsapa girme demek ne demektir ya.İnsanları köle mi sanıyorsunuz.Kimsenin kendi hür iradesi yok mu

henüz çok gençsiniz.
zaman herşeyin üstesinden gelecektir.

Gerçekten mi :KK43:
Neden böyle erkekler yada benim duyduklarim bildiklerim neden böyle tamamen güveniyosun sonra bakiyosun ki guvenmemen gerekiyomus :KK43:
Canim inşaallah dediğin gibi geçer benimkide ve beni cok etkilemeden geçer bu şehirden gitsem bi dahada onun yüzünü gormesem daha az acı çekerim gibi geliyor :KK43:
Canım açık olayım kolay geçmiyo çünkü ilklerinin sahibi hatta aylar sonra bile karşına çıkıyor, için cız ediyo. Ama biliyo musun bide en büyük hata yaşından büyük yaşıyorsun, Allah içinde ki aşkı alsın diye dua ediyorsn neden mi, çünkü onu mutlu görmek deli ediyo. Zor olacak ama gececk buna inan tamam mı ? Inanmk basarmanin yarisidir, sakin msjna cevap verme, ararsa açma biraz kötü olmuş tekrar sınava hazrlanrken ama bnde aynı şekilde sınava hazrlanrken bırakıldım 2 sene önce, bu acılarla büyüyeceğz unutma :)

Yaş küçük belli.Benden sonra watsapa girme demek ne demektir ya.İnsanları köle mi sanıyorsunuz.Kimsenin kendi hür iradesi yok mu
Hayir ben girmeyeceksin diye zorlamadim ama ben uyuduktan sonra 2 3 e kadar Orada olmasını istemiyodum

henüz çok gençsiniz.
zaman herşeyin üstesinden gelecektir.
Umarım bu zaman zarfında çok yorulmam güzel dusuncelerinz için sagolun cok

Canım açık olayım kolay geçmiyo çünkü ilklerinin sahibi hatta aylar sonra bile karşına çıkıyor, için cız ediyo. Ama biliyo musun bide en büyük hata yaşından büyük yaşıyorsun, Allah içinde ki aşkı alsın diye dua ediyorsn neden mi, çünkü onu mutlu görmek deli ediyo. Zor olacak ama gececk buna inan tamam mı ? Inanmk basarmanin yarisidir, sakin msjna cevap verme, ararsa açma biraz kötü olmuş tekrar sınava hazrlanrken ama bnde aynı şekilde sınava hazrlanrken bırakıldım 2 sene önce, bu acılarla büyüyeceğz unutma :)

Canim çok sagol gerçekten umarım geçer ama çok yanıyor canım gerçekten ve yokluğunu çok hissediyorum yasimdan büyük yaşıyorum acimi yasimdan büyük sevdim çünkü döneceğini düşünmüyorum artık tek istediğim artık onu sevmemek :KK43:

Hayir ben girmeyeceksin diye zorlamadim ama ben uyuduktan sonra 2 3 e kadar Orada olmasını istemiyodum

Umarım bu zaman zarfında çok yorulmam güzel dusuncelerinz için sagolun cok

Canim çok sagol gerçekten umarım geçer ama çok yanıyor canım gerçekten ve yokluğunu çok hissediyorum yasimdan büyük yaşıyorum acimi yasimdan büyük sevdim çünkü döneceğini düşünmüyorum artık tek istediğim artık onu sevmemek :KK43:
Hayır dönecek dönmek istycek sende kabul edeceksin çünkü oda senin yokluğuna üzülecek ama asla düzen kuramycaksn yani eskisi gibi olmuycak asla .s.s

Merhaba kızlar çok kötü hissediyorum ve yazmaya karar verdim bende umarım yardimci olursunuz :KK43:
Benim 4 senelik bi ilişkim var amediyorsun diüzere ve ben napacagimi bilmiyorum o bu sene üniversiteye başladı bende bi sene daha hazirlanmaya karar verdim biz çok tartsyoruz ve artık tartsmak istemediğini söyledi e iliski bu oluyo malum ufacık bi tartsmada ışık hızıyla soguyor benden dün yine tartstk ben benden sonra whatsapa girgunki etmediğiniehberimde kız mi var beni sıkıyosun falan dedi ve bisürü sinirlendi :KK43:
Sabah kalktım ayrilsak mı yazdım oda hemen evet yeter artık dayanamıyorum dedi o kadar pismanimki söylediğme :KK43:
Bilmiyorum napmaliyim onu çok seviyorum gitme yapamıyorum sensiz yazdım ama beni kesinlikle dinlemedi gitmek istiyor ve 4 yıllık ilskimizde bana ilk defa sevmiyorum galiba artık dedi
Onu cok seviyorum gitmesini istemiyorum ama acaba baska birinden mi hoşlanıyor Hayır hoşlanmıyorum dedi ama bi insan üniversiteye gittikten sonra bu kadar mı degisir. Bu arada su an oturdugim sehirde okuyor uzaga gitmedi yani ama yinede Benden umidu kesmiş diyo nasilsa seneye sen kazanip baska yere gideceksin daha görsmycez :KK43:
Bide çok kıskanç bi insandi ama yazdi artık istemiyorum olmasin senin erkek arkadaslarin olsun benim kız arkadaslarim olsun falan :KK43:
Uzun oldu bayağı ama yardım edin lütfen ne yapmalıyım gitmesini istemiyorum ama gitme dediğimde de bana cok acizce davraniyosun diyor acaba yanlış mı yapıyorum ama onsuzda yapamıyorum ki :KK43:

Senin iliskinde benimki gibi baya uzunmus 5 yil benimde ama sanirim bitiyor iliskimiz bende seninle ayni durumdayim bende whatsap ta facede gorunce Niye yazmadin dedim benimi takip ediyorsun dedi tartisma çıktı bir baktım ki beni silmis faceden s...siz neden sildin dedim ayrilmak istiosan adam gibi solesedin dedim oda aana bir ay ceza dedi
oturup 1 ay sora konusup karar veririz dedi bu demek oluyor terkedildm seven insan bunu soylermi ayriligin 8. Gunu sunu soylemeliyim ilk gunki gibi acitmior ama aklinda surekli tabi takmamaya calis baska seylerle oyalana canim

hakkında hayırlısı olsun.seni artık sevmiyorum diyen birine bukadar üzülmeyin.

Hayır dönecek dönmek istycek sende kabul edeceksin çünkü oda senin yokluğuna üzülecek ama asla düzen kuramycaksn yani eskisi gibi olmuycak asla .s.s
Biliyorum eskisi gibi olamayacagini bi kızı takip etmis her ayrilgmzda takip ediyor o kızı :KK43:

Senin iliskinde benimki gibi baya uzunmus 5 yil benimde ama sanirim bitiyor iliskimiz bende seninle ayni durumdayim bende whatsap ta facede gorunce Niye yazmadin dedim benimi takip ediyorsun dedi tartisma çıktı bir baktım ki beni silmis faceden s...siz neden sildin dedim ayrilmak istiosan adam gibi solesedin dedim oda aana bir ay ceza dedi
oturup 1 ay sora konusup karar veririz dedi bu demek oluyor terkedildm seven insan bunu soylermi ayriligin 8. Gunu sunu soylemeliyim ilk gunki gibi acitmior ama aklinda surekli tabi takmamaya calis baska seylerle oyalana canim
Canim en azından sende bi umut var 1 ay sonra konuşuruz demiş benim kökten koparip attı herseyi artık asla olmayacak dedi üzüntüden sabahtan agzimdan bi lokma geçmedi anneme hastayım dedim midemi usuttum sanıyor o şimdi ne kadar mutlu peki ben neden boyleyim :KK43:

hakkında hayırlısı olsun.seni artık sevmiyorum diyen birine bukadar üzülmeyin.
Beni sevmedigine inanamıyorum bi türlü :KK43:

Benim 4 senelik bi ilişkim var ama bitmek üzere ve ben napacagimi bilmiyorum o bu sene üniversiteye başladı bende bi sene daha hazirlanmaya karar verdim biz çok tartsyoruz ve artık tartsmak istemediğini söyledi e iliski bu oluyo malum ufacık bi tartsmada ışık hızıyla soguyor benden dün yine tartstk ben benden sonra whatsapa girme dedim oda rehberimde kız mi var beni sıkıyosun falan dedi ve bisürü sinirlendi :KK43:
bende sıgarayı bırakırken boyleydım bana zrar verıyordu ama onsuz yapamıyordum ama bıraktım gıttı senınkı bağımlılık olmuş kurtulman lazım

Ben onu kisitlamadim.ki sadece girme dedim oda gülerek söyledim ki kızmasın ama o yanlış anladı

aldatmak isteyen her türlü aldatır gerçi. ama çok üstüne düşme koyver gitsin.arama sorma. o yansın senin için. nasıla kapına gelecek ben ettım sen etme diye. hepimiz yaşamadık mı bu tarz şeyleri.erkek bu döner dolaşır yıne aynı kapıya gelir ağlaya ağlaya.boş ver

Sevmiyorsa sevmesin, Yolun acik olsun deseydin.
Sen ne kadar pesinden kosarsan , o senden okadar kacar...

Birak ne hali varsa görsün.
Kucuk dusurme kendini ..

Tavsiyem gitmek isteyene asla gitme deme.
Evet aciz görünürsün ve böyle bir kadın ya da erkek çekici gelmiyor kusura bakma.
Biliyor ki avuçlarımda ben gidersem yapamaz.
Öyle ilişkinin tadı mı olur Allah aşkına?

Üniversiteye başladı şimdi gözü de kayar sen böyle yaptıkça.
Sıktıkça özgürlük tatlı gelir.

Ama sen de suçlusun.
Benden sonra whatsapa girme nedir yaa.
Birbirinize nefes alacak alanlar bırakın.

Aşkın b.kunu çıkarmanın alemi yok bence.

Biliyorum eskisi gibi olamayacagini bi kızı takip etmis her ayrilgmzda takip ediyor o kızı :KK43:

Canim en azından sende bi umut var 1 ay sonra konuşuruz demiş benim kökten koparip attı herseyi artık asla olmayacak dedi üzüntüden sabahtan agzimdan bi lokma geçmedi anneme hastayım dedim midemi usuttum sanıyor o şimdi ne kadar mutlu peki ben neden boyleyim :KK43:

Şu iki cümle üzerinde düşünmeni tavsiye ederim.
Her ayrılığımda başka ve aynı kızı takibe alan adamın sevgisine inanacağım..
İmkansız..

Canım o zaten hazırmış ayrılık kelimesini senin soylemeni beklemiş. Yıllar once benımde basıma geldi evet uzuldum ama geçti gidene dur demem anca güle güle derim dedim ve gectı gitti. Daha yasın kucuk kımler çıkar kımler ama inan gerçek kişi çıktığında senin diline ayrılık kelimesi değmeyecek .oyuzdn uzulmeuı bırak sınavına hazırlan ce unıversiteni oku bellimi olur oda cıkar biri. Hem unıversite aşkları güzel olurmuş kız :KK70: o olsaydı bu duyguyu tadamadsın rahatla :KK66:

Sen de universiteye gitseydin bu kadar takmazdin. Onun yeni bir hayati ve cevresi var. Senin eski duzenin cevren aynen devm ediyo bu yuzden kabullenemiyorsun.iliskilerin ciddiyeti donemeclerde belli olur genelde. Lisede stabil bi sekilde devam edersin bu kolaydir. Ama lise bitince iliskiye devam etmek zorlasir, ortamlar degisir hayatlariniza farkli insanalr girer filan. Unv bitince de devam etmek zorlasir .
Sen gercekten sevmiyor olabilirsin, sadece eski aliskanlik, cevrende baska birileri de olmayinca takmissin cocuga.
Moda bi soz var ;
Donerse senindir, donmezse hic senn olmamistir :KK14::KK14::KK14:

Canim benim ya keske bu derdin bir ilaci olsa insanin cani yaniyor seni cok iyi anliyorum cunki suan icimde bilinmeyen bir aci var istahsizlik var hayata küsüyor insan ama elbet bu acimiz gececek inaniyorum bol bol agla rahatla canim ve yuruyus yap biraz iyi geliyor yalniz deilsin canim

Herkesin yorumuna ayrı ayrı teşekkür ederim hepiniz çok sagolun
Oncelikle evet o üniversiteye gitti ve yeni bi çevresi var ve belki o yüzden artık beni istemiyor diye düşünüyosunuz ama inanin çok da farklı bi cevresi yok yani hep lise arkadaslari hatta kendi demişti ben burda lise 5 okuyorum diye ama tabii üniversitenin getirdiği farklılıklar vardır hayatında :KK43:
Bugün arkadaslarimla bulustum kafamı dağıtmak için ama gelene kadar baktım ondan başka laf çıkmıyor ağzımdan yani bu böyle ne kadar devam edecek bilmiyorum her dakika her yerden yaptıklarına bakıyorum acaba beni artık güzel bulmuyomu diye düşünüyorum ve düşünmekten gerçekten kafayı yiycem.

Bugün evinin önünden gectim babasıyla karsilastim ama babası beni tanımıyor yani bi kere telefonda konuştuk bide resmimi görmüş o kadar geçti gitti yanımdan aslında bu normal diyceksiniz ama çok ağladım bilmiyorum :KK43:

Düşündüm acaba kardesimden aratip intihar etti falan mi dedirteyim döner belki diye ama burda okuduklarima göre bu beni daha küçük düşürmekten başka bi işe yaramaz :KK43:

Bilmiyorum kızlar hemen geçsin gitsin bu acı benim de hatam var onu çok sıktım ama o beni sıktıgi için sıktım :KK43:.

Yani yaşım küçük belki başkaları çıkacak ama inanin o kadar süre sonra başka biriyle asla düşünemiyorum kendimi her hayalim onla kurmusum onun yerine baskasi olmuyo dolmuyor yeri

yani üzülmek istemiyorum takip etmek istemiyorum umrumda olmasın istiyorum gerçekten bitsin artık bu işkence kafamı dağıtmak için oyun oynuyorum diyelim biter bitmez aklıma o geliyor of nasıl atlatacam bu süreci onun beni sevmemesini nasıl hazmedecem :KK43:

X