- 18 Ağustos 2014
- 1.093
- 725
-
- Konu Sahibi maviumuttur-
Canım muhtemelen aynı yaştayz ve bnm ilk iliskimde aynı şeyden dolayi bitmişti bnm de 2 senelik bi iliskimdi aynı senin hislerini yaşadım emin ol ama geçiyor. Bir insan birinden 5 dakikalığına bile olsa vazgeçmişse bişeyler bitmiştir. Bunu asla unutma ve bnde bu sene başladım üniversiteye farklı bi şehre gittim hemde Izmire ve öyle şeyler gördüm ki. Adam istanbuldan gelmiş orda bi kız arkadaşı varmış ve o duymadan görmeden burda ne fındıklar kırıyo bnce böyle olmasındansa seninki gibi bitse daha iyi .s
Üniversitede genelde bu olur zaten. 4 senedir sıkılmış da olabilir, üniversitede gezip tozmak kızlarla eğlenmek varken bağlı kalmak istememiştir. Kız arkadaşlar olsun demiş, demek ki izin vermiyorsun. Bunalmıştır. Bir kere böyle hissettikten sonra da geri dönülmez maalesef. Sen de kazan, sen de aynı şeyleri hissedeceksin. Umarım hedeflerin gerçekleşir.
Yaş küçük belli.Benden sonra watsapa girme demek ne demektir ya.İnsanları köle mi sanıyorsunuz.Kimsenin kendi hür iradesi yok muMerhaba kızlar çok kötü hissediyorum ve yazmaya karar verdim bende umarım yardimci olursunuz
Benim 4 senelik bi ilişkim var ama bitmek üzere ve ben napacagimi bilmiyorum o bu sene üniversiteye başladı bende bi sene daha hazirlanmaya karar verdim biz çok tartsyoruz ve artık tartsmak istemediğini söyledi e iliski bu oluyo malum ufacık bi tartsmada ışık hızıyla soguyor benden dün yine tartstk ben benden sonra whatsapa girme dedim oda rehberimde kız mi var beni sıkıyosun falan dedi ve bisürü sinirlendi
Sabah kalktım ayrilsak mı yazdım oda hemen evet yeter artık dayanamıyorum dedi o kadar pismanimki söylediğme
Bilmiyorum napmaliyim onu çok seviyorum gitme yapamıyorum sensiz yazdım ama beni kesinlikle dinlemedi gitmek istiyor ve 4 yıllık ilskimizde bana ilk defa sevmiyorum galiba artık dedi
Onu cok seviyorum gitmesini istemiyorum ama acaba baska birinden mi hoşlanıyor Hayır hoşlanmıyorum dedi ama bi insan üniversiteye gittikten sonra bu kadar mı degisir. Bu arada su an oturdugim sehirde okuyor uzaga gitmedi yani ama yinede Benden umidu kesmiş diyo nasilsa seneye sen kazanip baska yere gideceksin daha görsmycez
Bide çok kıskanç bi insandi ama yazdi artık istemiyorum olmasin senin erkek arkadaslarin olsun benim kız arkadaslarim olsun falan
Uzun oldu bayağı ama yardım edin lütfen ne yapmalıyım gitmesini istemiyorum ama gitme dediğimde de bana cok acizce davraniyosun diyor acaba yanlış mı yapıyorum ama onsuzda yapamıyorum ki
Canım açık olayım kolay geçmiyo çünkü ilklerinin sahibi hatta aylar sonra bile karşına çıkıyor, için cız ediyo. Ama biliyo musun bide en büyük hata yaşından büyük yaşıyorsun, Allah içinde ki aşkı alsın diye dua ediyorsn neden mi, çünkü onu mutlu görmek deli ediyo. Zor olacak ama gececk buna inan tamam mı ? Inanmk basarmanin yarisidir, sakin msjna cevap verme, ararsa açma biraz kötü olmuş tekrar sınava hazrlanrken ama bnde aynı şekilde sınava hazrlanrken bırakıldım 2 sene önce, bu acılarla büyüyeceğz unutma :)Gerçekten mi
Neden böyle erkekler yada benim duyduklarim bildiklerim neden böyle tamamen güveniyosun sonra bakiyosun ki guvenmemen gerekiyomus
Canim inşaallah dediğin gibi geçer benimkide ve beni cok etkilemeden geçer bu şehirden gitsem bi dahada onun yüzünü gormesem daha az acı çekerim gibi geliyor
Hayir ben girmeyeceksin diye zorlamadim ama ben uyuduktan sonra 2 3 e kadar Orada olmasını istemiyodumYaş küçük belli.Benden sonra watsapa girme demek ne demektir ya.İnsanları köle mi sanıyorsunuz.Kimsenin kendi hür iradesi yok mu
Umarım bu zaman zarfında çok yorulmam güzel dusuncelerinz için sagolun cokhenüz çok gençsiniz.
zaman herşeyin üstesinden gelecektir.
Canım açık olayım kolay geçmiyo çünkü ilklerinin sahibi hatta aylar sonra bile karşına çıkıyor, için cız ediyo. Ama biliyo musun bide en büyük hata yaşından büyük yaşıyorsun, Allah içinde ki aşkı alsın diye dua ediyorsn neden mi, çünkü onu mutlu görmek deli ediyo. Zor olacak ama gececk buna inan tamam mı ? Inanmk basarmanin yarisidir, sakin msjna cevap verme, ararsa açma biraz kötü olmuş tekrar sınava hazrlanrken ama bnde aynı şekilde sınava hazrlanrken bırakıldım 2 sene önce, bu acılarla büyüyeceğz unutma :)
Hayır dönecek dönmek istycek sende kabul edeceksin çünkü oda senin yokluğuna üzülecek ama asla düzen kuramycaksn yani eskisi gibi olmuycak asla .s.sHayir ben girmeyeceksin diye zorlamadim ama ben uyuduktan sonra 2 3 e kadar Orada olmasını istemiyodum
Umarım bu zaman zarfında çok yorulmam güzel dusuncelerinz için sagolun cok
Canim çok sagol gerçekten umarım geçer ama çok yanıyor canım gerçekten ve yokluğunu çok hissediyorum yasimdan büyük yaşıyorum acimi yasimdan büyük sevdim çünkü döneceğini düşünmüyorum artık tek istediğim artık onu sevmemek
Merhaba kızlar çok kötü hissediyorum ve yazmaya karar verdim bende umarım yardimci olursunuz
Benim 4 senelik bi ilişkim var amediyorsun diüzere ve ben napacagimi bilmiyorum o bu sene üniversiteye başladı bende bi sene daha hazirlanmaya karar verdim biz çok tartsyoruz ve artık tartsmak istemediğini söyledi e iliski bu oluyo malum ufacık bi tartsmada ışık hızıyla soguyor benden dün yine tartstk ben benden sonra whatsapa girgunki etmediğiniehberimde kız mi var beni sıkıyosun falan dedi ve bisürü sinirlendi
Sabah kalktım ayrilsak mı yazdım oda hemen evet yeter artık dayanamıyorum dedi o kadar pismanimki söylediğme
Bilmiyorum napmaliyim onu çok seviyorum gitme yapamıyorum sensiz yazdım ama beni kesinlikle dinlemedi gitmek istiyor ve 4 yıllık ilskimizde bana ilk defa sevmiyorum galiba artık dedi
Onu cok seviyorum gitmesini istemiyorum ama acaba baska birinden mi hoşlanıyor Hayır hoşlanmıyorum dedi ama bi insan üniversiteye gittikten sonra bu kadar mı degisir. Bu arada su an oturdugim sehirde okuyor uzaga gitmedi yani ama yinede Benden umidu kesmiş diyo nasilsa seneye sen kazanip baska yere gideceksin daha görsmycez
Bide çok kıskanç bi insandi ama yazdi artık istemiyorum olmasin senin erkek arkadaslarin olsun benim kız arkadaslarim olsun falan
Uzun oldu bayağı ama yardım edin lütfen ne yapmalıyım gitmesini istemiyorum ama gitme dediğimde de bana cok acizce davraniyosun diyor acaba yanlış mı yapıyorum ama onsuzda yapamıyorum ki
Biliyorum eskisi gibi olamayacagini bi kızı takip etmis her ayrilgmzda takip ediyor o kızıHayır dönecek dönmek istycek sende kabul edeceksin çünkü oda senin yokluğuna üzülecek ama asla düzen kuramycaksn yani eskisi gibi olmuycak asla .s.s
Canim en azından sende bi umut var 1 ay sonra konuşuruz demiş benim kökten koparip attı herseyi artık asla olmayacak dedi üzüntüden sabahtan agzimdan bi lokma geçmedi anneme hastayım dedim midemi usuttum sanıyor o şimdi ne kadar mutlu peki ben neden boyleyimSenin iliskinde benimki gibi baya uzunmus 5 yil benimde ama sanirim bitiyor iliskimiz bende seninle ayni durumdayim bende whatsap ta facede gorunce Niye yazmadin dedim benimi takip ediyorsun dedi tartisma çıktı bir baktım ki beni silmis faceden s...siz neden sildin dedim ayrilmak istiosan adam gibi solesedin dedim oda aana bir ay ceza dedi
oturup 1 ay sora konusup karar veririz dedi bu demek oluyor terkedildm seven insan bunu soylermi ayriligin 8. Gunu sunu soylemeliyim ilk gunki gibi acitmior ama aklinda surekli tabi takmamaya calis baska seylerle oyalana canim
Beni sevmedigine inanamıyorum bi türlühakkında hayırlısı olsun.seni artık sevmiyorum diyen birine bukadar üzülmeyin.
bende sıgarayı bırakırken boyleydım bana zrar verıyordu ama onsuz yapamıyordum ama bıraktım gıttı senınkı bağımlılık olmuş kurtulman lazımMerhaba kızlar çok kötü hissediyorum ve yazmaya karar verdim bende umarım yardimci olursunuz
Benim 4 senelik bi ilişkim var ama bitmek üzere ve ben napacagimi bilmiyorum o bu sene üniversiteye başladı bende bi sene daha hazirlanmaya karar verdim biz çok tartsyoruz ve artık tartsmak istemediğini söyledi e iliski bu oluyo malum ufacık bi tartsmada ışık hızıyla soguyor benden dün yine tartstk ben benden sonra whatsapa girme dedim oda rehberimde kız mi var beni sıkıyosun falan dedi ve bisürü sinirlendi
Ben onu kisitlamadim.ki sadece girme dedim oda gülerek söyledim ki kızmasın ama o yanlış anladı
Biliyorum eskisi gibi olamayacagini bi kızı takip etmis her ayrilgmzda takip ediyor o kızı
Canim en azından sende bi umut var 1 ay sonra konuşuruz demiş benim kökten koparip attı herseyi artık asla olmayacak dedi üzüntüden sabahtan agzimdan bi lokma geçmedi anneme hastayım dedim midemi usuttum sanıyor o şimdi ne kadar mutlu peki ben neden boyleyim
Beni sevmedigine inanamıyorum bi türlü
Biliyorum eskisi gibi olamayacagini bi kızı takip etmis her ayrilgmzda takip ediyor o kızı
Canim en azından sende bi umut var 1 ay sonra konuşuruz demiş benim kökten koparip attı herseyi artık asla olmayacak dedi üzüntüden sabahtan agzimdan bi lokma geçmedi anneme hastayım dedim midemi usuttum sanıyor o şimdi ne kadar mutlu peki ben neden boyleyim