- 12 Eylül 2014
- 210
- 40
- 28
-
- Konu Sahibi maviumuttur-
Canim universite cok farkli bi yer dusunsene etrafinda bir suru ozgur insan var ve erkekler ne yazikki kisitlanmaya gelemiyor sen bence bu insandan kurtuldugun icin sevinmelisin evet seven insan neden degissin dimi ? Demekki 4 yil onu bogmus farkli bi ortam gorunce ters tepmis.. Benim bile uniye girince hayatim degisti
Uzme o guzel kalbini
Üniversite hayatı birçok erkeği değiştiriyor. Muhtemelen yeni heyecanlar peşinde. Tahminime göre bu sene üniversiteye başladığına göre bir 1995-1996 doğumlu yani 18-19 yaşında. 4 yıldır birlikteymişsiniz. Bu da 14-15 yaşında başlamış bir ilişkiye denk gelir. Belkide çocukluk aşkıydın onun için. Şimdi hayata çok daha farklı perspektiflerden bakıyor olabilir. Üzgünüm ama o yaşlarda başlayan ilişkiler genelde bitiyor. Ama eğer gerçekten seviyorsa zaten sana dayanamayıp mesaj atar. Üzme desemde faydası olmayacak ama sen yinede dene.
Ya anlamıyorum ki sevgili olunca tapu mu alıyorsunuz. Sanane whatsapp a girmiş girmemiş bu nasıl bi kısıtlamadır ya. Hayır insanlar whatsapp la nasıl aldatıyor bi anlasam.Merhaba kızlar çok kötü hissediyorum ve yazmaya karar verdim bende umarım yardimci olursunuz
Benim 4 senelik bi ilişkim var ama bitmek üzere ve ben napacagimi bilmiyorum o bu sene üniversiteye başladı bende bi sene daha hazirlanmaya karar verdim biz çok tartsyoruz ve artık tartsmak istemediğini söyledi e iliski bu oluyo malum ufacık bi tartsmada ışık hızıyla soguyor benden dün yine tartstk ben benden sonra whatsapa girme dedim oda rehberimde kız mi var beni sıkıyosun falan dedi ve bisürü sinirlendi
Sabah kalktım ayrilsak mı yazdım oda hemen evet yeter artık dayanamıyorum dedi o kadar pismanimki söylediğme
Bilmiyorum napmaliyim onu çok seviyorum gitme yapamıyorum sensiz yazdım ama beni kesinlikle dinlemedi gitmek istiyor ve 4 yıllık ilskimizde bana ilk defa sevmiyorum galiba artık dedi
Onu cok seviyorum gitmesini istemiyorum ama acaba baska birinden mi hoşlanıyor Hayır hoşlanmıyorum dedi ama bi insan üniversiteye gittikten sonra bu kadar mı degisir. Bu arada su an oturdugim sehirde okuyor uzaga gitmedi yani ama yinede Benden umidu kesmiş diyo nasilsa seneye sen kazanip baska yere gideceksin daha görsmycez
Bide çok kıskanç bi insandi ama yazdi artık istemiyorum olmasin senin erkek arkadaslarin olsun benim kız arkadaslarim olsun falan
Uzun oldu bayağı ama yardım edin lütfen ne yapmalıyım gitmesini istemiyorum ama gitme dediğimde de bana cok acizce davraniyosun diyor acaba yanlış mı yapıyorum ama onsuzda yapamıyorum ki
Kiz aglaticaksin simdi kiyamam ya.. Caninin nasil yandigini anlayabiliyorum bir sure kendihaline mi biraksan ne dersin belki dusunmeye ihtiyaci vardir seni kolay kolay silip atamaz ki
Evet sevmiyor ama birakamiuyorum çok seviyorumSevmiyorum galiba dediyse sevmiyordur, zorlama bence. Herkes kendi yoluna gitsin. Ayrılinca hayat bitmiyor, yeni bir hayat basliyor.
Ya anlamıyorum ki sevgili olunca tapu mu alıyorsunuz. Sanane whatsapp a girmiş girmemiş bu nasıl bi kısıtlamadır ya. Hayır insanlar whatsapp la nasıl aldatıyor bi anlasam.
E bahaneye bakiyomus demek, sen soylemesen o soyleyecekmis...
Evet sevmiyor ama birakamiuyorum çok seviyorum