4 senelik ilişkim bitiyor :(

bende 7yillik iliskimi bitirmstm senin yaslarndayken cok aglamistm o kisi icin fakat bitti tabi benim hayatimda sana tavsiyem hic kimse senden onemli degl sinavına calıs oku kendi ayaklarinin ustunde dur kendini yipratmaya gerek yok.sakin yalvarma ne kadar seversen sev. Senin yasinda kardesm war bunlari abla tavsiyesi olarak al ileriki yillarda agladgn zamanlara guleceksn emin ol

Canim oldugunca sakin ol tamam mi Kabul etmis! Gibi yap umursamaz sekilde ve ona zaman ver olur mu birak simdi sinirli sen yalvardikca egosu sisiyor ve aklinca ztn o beni bekler die dusunerekten gidior dusunsene onun Sana yalvardigini sogumaz misin? Bunlari dusun ve sen bilirsin de sakin ama sakin yalvarma !

Canim öyle yapmaya calisacam ama bayagi bayağı beni silip atmış gibi yani biliyorum mesaj atmaz eskiden olsa atardi hic dayanamazdi yuzsuzugun dibindeyim yalvardim beni bırakma diye ama gitti şimdi ağlıyorum diyo ki bi bebek insanin arkasindan aglayinca ne kadar üzülürse o kadar üzülüyorum napcam ben :KK43:

Canim öyle yapmaya calisacam ama bayagi bayağı beni silip atmış gibi yani biliyorum mesaj atmaz eskiden olsa atardi hic dayanamazdi yuzsuzugun dibindeyim yalvardim beni bırakma diye ama gitti şimdi ağlıyorum diyo ki bi bebek insanin arkasindan aglayinca ne kadar üzülürse o kadar üzülüyorum napcam ben :KK43:
Guzwlim bak yalvarinca onlarin gozunde zerre kadar degaerimiz olmuyor bunu anla ben de bi kere tartismistim aglamistim bana biraz guclu ol kadin dedigin guclu olur dedi sen aglamazsan eger karsisinda o daha da ezilicek

Bak arkadasimin 9 yillik iliskisi bitti bir kere bile adamin karsisinda aglamadi adam deli divane simdi kiz nisanlanicak ve arayip duruyor takmayan adam ayrilan adam simdi telefonda agliyor sakin ama sakin yalvarma sakin abla tavsiyesi kulagina kupe olsun hicbirerkege yalvarma bi tarafini yuceltirsin onun

Valla şaşırıyorum yaşlarınıza ve bilmem kaç yıllık sevgililerinize agu demeden sevgiliniz var maşallah. Başkası var hayatında yada hoşlanıyor, ne ağlıyorsun daha yolun başındasın dipsiz kuyulardan çıkın dışarda koca bir dünya var.

Hadi seninle şöyle yapalım :)
Seni arkadaşsız, sosyal çevresiz, dertleşecek hiç kimse kalmayacak kadar kısıtlayan adamdan sonra, şöyle bir nefes al ve ...İşte şimdi KENDİ hayatımı yaşamaya başlıyorum de.
Yeni arkadaşlıklar yeni fikirler ve yeni hedefler edin.
Çok çok çok yolun başındasın, sana verilen bu canı, bu hayatı kendi pencerenden görmeye başlamak için zaman çoktan gelmiş.
İyi şanslar Küçüğüm

Hepinize çok teşekkür ederim gerçekten bunu anlatack doğru düzgün bi arkadasim bile kalmamıştı cevremde biraz da olsa daha iyiyim :KK43:
Umarım artık gerçekten güçlü bi kız olabilirim abla tavsiyeliriniz için gercekten sağolun 4 yıldır hayatimda olduğu için şimdi sanki bi boşluk var içimde benim için üzülen bana değer veren adam şimdi aglama yeter acizlesme diyor
Neden biri bıkıyor ilişkiden bilmiyorum
Umarım kafamı toplayıp calisabilrim çünkü bu sene iyi bi yeri kazanip burdan gitmem onun suratıni görmemem lazım :KK43:

" çok acizce davranıyorsun" diyerek aslında yapmanız gerekeni söylemiş. Üzmek istemiyorum sizi ancak ilişkiniz bitmiş görünüyor.
Sizin ısrarlarınızla devam edecek ilişki ancak sürünür.

Birbirini bu kadar kisitlayan insanlarin iliskilerinde boyle patlaklar muhakkak oluyor.
Evet biz gerçekten çok kısıtlyorduk o benim arkadasmla kütüphanede çalışmama bile izin vermiyordu kıyafetlerime karsyordu ki ben zaten muhafazakâr bi ailenin kiziyim yani dar paca pantolon bile giyip cikmam sonra bende onu kısıtlamaya basladim sinemaya falan gitme dedim arkadaslarinla öyle bayağı abarttk işi su an uzaktan bakınca farkediyorum bana dedi ki su an çok normal bişey yapince bile kendimi dünyanın en berbat insanı gibi hissediyorum nu iliski anormallestikce ben soğudum dedi ama anormallestiren o aabaha kadar kabus gördüm:KK43:

" çok acizce davranıyorsun" diyerek aslında yapmanız gerekeni söylemiş. Üzmek istemiyorum sizi ancak ilişkiniz bitmiş görünüyor.
Sizin ısrarlarınızla devam edecek ilişki ancak sürünür.
Evet benim israrimla basladi son barismamz yazdan beri beni çok seviyomus gibi görünüyordu ama benden sogumaya calisiyomus istediğide oldu

Sevmiyorum demiş bir kere canım benim resmen okurken hissettim yaşadıklarını çok üzüldüm.
Yanlız senin ısrarcı olman bitmesin etmesin demen anca iyice uzaklaştırır onu çünkü sen cepte olursun bu durumda.
Ne yazıkki üniversite pek çok erkeği değiştiriyor
Yeni ortam,yeni insanlar
Ortada 4 senelik bir ilişki varsa ve üniversiteye gitti diye değişip sapıtıyorsa bu abimiz
Zorlama bırak gitsin

erkekler uzun ilişkilerde rahata çok alışıyorlar,
kızların ne kadar bağlandığını görüp, nasılsa bırakmaz mantığıyla hareket ediyorlar...
şu an ayrıldı ama adı kadar emin ki ne zaman dönerse dönsün siz kabul edeceksiniz...

düşünmeniz gereken de bu kısım...
erkek arkadaşınız bir iki gönlünü eğlendirir, bakar ki kimse siz gibi kahrını çekmiyor, çünkü 4 yıldır alışmıştır bir kızın her şeyiyle onu kabul etmesine, yeni ilişkilerinde de baskın karakter olmak isteyecek hele bir olamasın tam o dakika sıkılacak..
hemen size dönüş yapacak...

kendisini sizde erkek gibi hissedecek...egosunu tatmin etmesi gerekecek...

kararınızı verin sizde , size dönmesi neyi değiştirir?
döner mi dönmez mi den ziyade, artık dönse de neye yarar?
siz iki gözü iki çeşme ağlarken, geceyi zor sabaha katarken; o neler yapıyor?

gerçekten seviyorsa korkmayın üniversite kimseyi değiştirmez, A şehri B şehri de fark etmez...
fakat içinde birazcık da olsun boşvermişlik , rahatlık varsa o zaman o adam çok çabuk ortamlara ayak uydurur ve dönse de ondan hayır gelmez...

Sıkmışsınız çok birbirinizi.
İlişkiniz laçkalaşmış ve yıpranmış.
Oyuzden bence bitmesi daha mantıklı olmuş.
Zor ama üzülme.
Hiç kimse vazgeçilmez değildir.
Daha iyileri çıkar karşına..

Evet biz gerçekten çok kısıtlyorduk o benim arkadasmla kütüphanede çalışmama bile izin vermiyordu kıyafetlerime karsyordu ki ben zaten muhafazakâr bi ailenin kiziyim yani dar paca pantolon bile giyip cikmam sonra bende onu kısıtlamaya basladim sinemaya falan gitme dedim arkadaslarinla öyle bayağı abarttk işi su an uzaktan bakınca farkediyorum bana dedi ki su an çok normal bişey yapince bile kendimi dünyanın en berbat insanı gibi hissediyorum nu iliski anormallestikce ben soğudum dedi ama anormallestiren o aabaha kadar kabus gördüm:KK43:
Malesef sizinki gibi iliskiler boyle oluyor ve ciftler ozellikle erkek olan daha rahat iliskiler ariyor. Iki arkadasim birbirine karsi boyleydi kiz oje suremez cocuk kisa kollu giyemezdi 3 sene sonunda ayrildiklarinda cocuk artik daha rahat kisitlamayn insanlar aramaya basladi malesef boyle bu.

Merhaba kızlar çok kötü hissediyorum ve yazmaya karar verdim bende umarım yardimci olursunuz :KK43:
Benim 4 senelik bi ilişkim var ama bitmek üzere ve ben napacagimi bilmiyorum o bu sene üniversiteye başladı bende bi sene daha hazirlanmaya karar verdim biz çok tartsyoruz ve artık tartsmak istemediğini söyledi e iliski bu oluyo malum ufacık bi tartsmada ışık hızıyla soguyor benden dün yine tartstk ben benden sonra whatsapa girme dedim oda rehberimde kız mi var beni sıkıyosun falan dedi ve bisürü sinirlendi :KK43:
Sabah kalktım ayrilsak mı yazdım oda hemen evet yeter artık dayanamıyorum dedi o kadar pismanimki söylediğme :KK43:
Bilmiyorum napmaliyim onu çok seviyorum gitme yapamıyorum sensiz yazdım ama beni kesinlikle dinlemedi gitmek istiyor ve 4 yıllık ilskimizde bana ilk defa sevmiyorum galiba artık dedi
Onu cok seviyorum gitmesini istemiyorum ama acaba baska birinden mi hoşlanıyor Hayır hoşlanmıyorum dedi ama bi insan üniversiteye gittikten sonra bu kadar mı degisir. Bu arada su an oturdugim sehirde okuyor uzaga gitmedi yani ama yinede Benden umidu kesmiş diyo nasilsa seneye sen kazanip baska yere gideceksin daha görsmycez :KK43:
Bide çok kıskanç bi insandi ama yazdi artık istemiyorum olmasin senin erkek arkadaslarin olsun benim kız arkadaslarim olsun falan :KK43:
Uzun oldu bayağı ama yardım edin lütfen ne yapmalıyım gitmesini istemiyorum ama gitme dediğimde de bana cok acizce davraniyosun diyor acaba yanlış mı yapıyorum ama onsuzda yapamıyorum ki :KK43:

çok bariz istemediği bu yazdıklarından canım seni üzmek gibi olmasın ama ben bu yazdıklarından öyle anladım üstüne sen değil o düşmeliydi evt ünüversite hayatı insanı tabiki değiştirebiliyor yeni heycanlar yeni insanlar farklı görüş bakış açısı olağan şeyler hı evt bu seni terk etmesini istememesini tabii gerektirmez ama demeekki gerçekten sevmemiş sevmiş olsa zaten şuan buraya yazmazdın ve yanında olurdu bence üzme kendini zamanla atlatırsın alışmaya çalış zorla birşey olmaz ve sonunda gene sen mutsuz olursun rabbim gönlüne göre hayırlı olanı versin canım

Evlat,
Sıkmayın birbirinizi,zaten ergenusun niyeti belli seni istemiyor ve sevmiyor..
Neden kendini bu kadar ayaklar altına aldırıp gitme diyebiliyorsun ki..
Sen genç bir kızsın,daha ağırbaşlı olman lazım,ileride karşına çok daha iyi birisi çıkacaktır..

Merhaba kızlar çok kötü hissediyorum ve yazmaya karar verdim bende umarım yardimci olursunuz :KK43:
Benim 4 senelik bi ilişkim var ama bitmek üzere ve ben napacagimi bilmiyorum o bu sene üniversiteye başladı bende bi sene daha hazirlanmaya karar verdim biz çok tartsyoruz ve artık tartsmak istemediğini söyledi e iliski bu oluyo malum ufacık bi tartsmada ışık hızıyla soguyor benden dün yine tartstk ben benden sonra whatsapa girme dedim oda rehberimde kız mi var beni sıkıyosun falan dedi ve bisürü sinirlendi :KK43:
Sabah kalktım ayrilsak mı yazdım oda hemen evet yeter artık dayanamıyorum dedi o kadar pismanimki söylediğme :KK43:
Bilmiyorum napmaliyim onu çok seviyorum gitme yapamıyorum sensiz yazdım ama beni kesinlikle dinlemedi gitmek istiyor ve 4 yıllık ilskimizde bana ilk defa sevmiyorum galiba artık dedi
Onu cok seviyorum gitmesini istemiyorum ama acaba baska birinden mi hoşlanıyor Hayır hoşlanmıyorum dedi ama bi insan üniversiteye gittikten sonra bu kadar mı degisir. Bu arada su an oturdugim sehirde okuyor uzaga gitmedi yani ama yinede Benden umidu kesmiş diyo nasilsa seneye sen kazanip baska yere gideceksin daha görsmycez :KK43:
Bide çok kıskanç bi insandi ama yazdi artık istemiyorum olmasin senin erkek arkadaslarin olsun benim kız arkadaslarim olsun falan :KK43:
Uzun oldu bayağı ama yardım edin lütfen ne yapmalıyım gitmesini istemiyorum ama gitme dediğimde de bana cok acizce davraniyosun diyor acaba yanlış mı yapıyorum ama onsuzda yapamıyorum ki :KK43:

canım ya nasıl üzüldüm ama hepimizin başına gelmiştir bu yaşlarda böyle şeyler sen sınavına konsantre ol seneye ünv. kazanınca yeni insanlar tanıyınca zaten sende onu istemeyecektin sakın aklından çıkarma zaman neleri unutturmuyor ki bunu mu unutturmayacak artık zavallı gibi davranıp aramada

Burda yazanlarin çoğu hatta hepsi galiba benden büyük ve inanin bunları duymak icimid azda olsa rahatlatti. Bu konuyu kimle paylasacagimi bilmiyordum ve burda birilerinn beni dinledigini bilmek gerçekten çok güzel annemede anlatamıyorum çünkü çok karşı böyle seylere ablamda yok abim yada yani hepiniz bi ablam oldunuz çok sağolun
Biliyorum benden başka kimsenin onu cekemeyecegini ama baska birisiyle olduğunu düşünmek bile karnima bıçaklar saplaniyomus hissi oluşturuyor halbuki ilk çıktığımızda o beni seviyodu ve ben onu sevmiyordum
Evet yolun basindayim belki görmüyor gözüm bunları yasiminda verdiği tecrubesizlikle böyle konuşuyorum ama o benim çıktığım ilk kişiydi ve bisürü hayalimiZ vardı bana okulda bi cocuk onun yanında bi hocanin nerde olduğunu sorduğunda bile sinirlenip çocuğu döven adam şimdi bana diyorki git erkek arkadaslarin olsun benimde kız arkadaslarim olsun çok anormal yaşıyoruz falan filan.
Aklimin almadığı bi insanin nasıl bu kadar degisebilecegi
Bide söyle bi sorunumuz var ki o asla telefondaki mesajlasmalarla gerçekte aynı degil mesela telefonda bana bağırır çağırır ufak bisey yüzünden bile ama yüzyüzeysek dayanamaz hic üzülmeme
Acaba şimdi kalkıp okuluna mi gitsem 2 haftadır falan görüsmuyoduk telefon dışında belki beni görünce yumusar yada işler daha mi berbat olur bilmiyorum

cnm seni istemeyeni sevmeyeni sende ıstemıceksın.. zaten erkekler zamanla hatasını anlayıp kurkcu dukkanına gerı donuyorlar.. umursamazsan kazanırsn

X