- 6 Şubat 2024
- 70
- 98
-
- Konu Sahibi misramiray
Kızınıza doğru bir rol modeli değil ki..Madem annesi babası ile oturuyor kal orada bir boğaz eksilsin seni besleyemem diyeceksiniz..Çalışan üniversitede çocuğu olan bir kişi olarak onu göndermeyi de becerirsiniz. Dik durun lütfen...Maaş aldığınız gün ona para gönderiyorsanız da bravo diyeceğim size...bu ne..Kızım için katlandım ama artık dayanamıyorum. Çok mutsuzum
Bazen yapıyor.Peki ev işleri yemek falan onlara yardımcı oluyor mu ?
Evde kavga çıkmasın diye yolluyorum. Ama artık bitircem .çok teşekkür ediyorum sizlereKızınıza doğru bir rol modeli değil ki..Madem annesi babası ile oturuyor kal orada bir boğaz eksilsin seni besleyemem diyeceksiniz..Çalışan üniversitede çocuğu olan bir kişi olarak onu göndermeyi de becerirsiniz. Dik durun lütfen...Maaş aldığınız gün ona para gönderiyorsanız da bravo diyeceğim size...bu ne..
Abla ne olursun ayril bak yalvariyorum sana hayatımda boyle sacma sey duymadim yaMerhabalar arkadaşlar 4 senedir eşim çalışmıyor. 1 kızım var üniversiteye gidiyor.Ben çalışıyorum ewe bakıyorum. Çalışman gerekiyor kızın okulu var dediğimde ben bu saatten sonra çalışmam diyor.44 yaşında yaşını göstermiyor genç görünüyor, bende aynı şekilde .artık çok yoruldum metal olarak aldığım maaş eve ve kızın ihtiyaçlarına gidiyor .aynı gün bitiyor. Bütün güm evde yatıyor,annesi ve babasıyla akşama kadar oturuyor.benim ailem ayrıl olmaz böyle diyor bende aslında bunu istiyorum. Merak ediyorum siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız. Ruhen gerçektende bittim yoruldum.
Eeee tabii bu yaştan sonra çalışmaz.Maaş günü hesabına yolluyorum. Arabalar vardı sattı 2 yıldır kendi için onların parasını yedi.bitti sanırım parasına hafta sonu zaten mutfak alışveriş yapıyorum evde paraya ihtiyacı yok annesinden yiyor akşam geliyor eve
Sadece eşine değil çocuğuna karşı da sıfır sorumluluk adam(!) Kızı da babasından farklı değil valla. Kıyamıyormuş babasına vah vah vah..Insan umudunu hemen kaybetmiyor. Sizde yuvaniz dagilmasin diye cabalamissiniz iste, bunu cok görmüyorum. Ama bu adam size karsi sorumluluklarini tamamen bosvermis bos bos yasiyor.
Bu adam sırtınıza yükten başka bir şey değil. Boşanırdım ben olsam.Bütün gün annesi ve babasıyla oturuyor.iş aramıyorum çalışmam diyor.
hımmEv babasının üzerine zaten .çalıştığı kendi işini bıraktı arabaları aldı sattı sonrada onların parasını yedi.şimdide oturuyor bütün gün ailesiyle
Komik… insan kendi sonunu kendi hazırlıyor işteMaaş günü hesabına yolluyorum. Arabalar vardı sattı 2 yıldır kendi için onların parasını yedi.bitti sanırım parasına hafta sonu zaten mutfak alışveriş yapıyorum evde paraya ihtiyacı yok annesinden yiyor akşam geliyor eve
Peki sizi engelleyen nedir? Ne güzel aileniz destek. Ayrılık gitsin böyle ömür mü sürer? Bir de adama bakıyorsunuz e yok artık!Ewet ailemde bını istiyor.bitir artık hayatını yaşa ev tut kendine kendin için yaşa diyor annnem.ailem destek bana
Boşan en azından sadece kendine ve kızına harcarsınızMerhabalar arkadaşlar 4 senedir eşim çalışmıyor. 1 kızım var üniversiteye gidiyor.Ben çalışıyorum ewe bakıyorum. Çalışman gerekiyor kızın okulu var dediğimde ben bu saatten sonra çalışmam diyor.44 yaşında yaşını göstermiyor genç görünüyor, bende aynı şekilde .artık çok yoruldum metal olarak aldığım maaş eve ve kızın ihtiyaçlarına gidiyor .aynı gün bitiyor. Bütün güm evde yatıyor,annesi ve babasıyla akşama kadar oturuyor.benim ailem ayrıl olmaz böyle diyor bende aslında bunu istiyorum. Merak ediyorum siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız. Ruhen gerçektende bittim yoruldum.
Depresyonda mı ? 4 sene önce işinden neden ayrıldıTek başıma daha mutlu olurum diyorum.aslında çok güçlü kendine güvenen bir kadınım hiç birşeyden korkmam.fakat içimde tuhaf bir korkudan değil anlatamadığım bir his var.galiba sizlere ondan sordum siz olsaydınız benim gibi 4 yıl çekermiydiniz.sadece cesarete ihtiyacım var sanırım.vijdan yapmak istemiyorum
3 günlük dünyada hayatını bu adama harcadığına değmezÇok zor oldu inanınki. Sizlerin yazdıklarını okuyunca kendimi daha güçlü hissediyorum şuan.hemen bu evliliği bitiricem.
Sadece eşine değil çocuğuna karşı da sıfır sorumluluk adam(!) Kızı da babasından farklı değil valla. Kıyamıyormuş babasına vah vah vah..
Yarın öbürgün evlenmeye kalkar damadın ailesi baban ne iş yapıyor derse de malak gibi yatıyor der babasına kıyamayan ama konu sahibini bi güzel kullanan kızı.