4 senedir kocam çalışmıyor

Boşanmak için neyi bekliyorsun?

Boşanırım. İtilmiş gibi birşey bu.

Tam boşamalık koca.
Geç bile kalmışsınız.
Maaşallah adliyeleri bunun gibi uyuşuklardan kurtulmak isteyen, kadınların başladı yakanlarla dolu…

Ayrilin.
Kiziniz küçük değil, dilerse babasiyla yaşayabilir. 1 hafta parasiz kalsinlar bakalim napiyolar.
Sizde ne diye maasinizi esinize yolluyorsunuz anlamadim. Adam çalışmadan her ay hesabina para yatiyor, onuda diledigi gibi degerlendiriyor. Ne diye calissin ki?

Ne kadar maaş alıyorsunuz ?Tek maaş yetiyor ya ondan sordum.Benim eşim 47 yasinda eyt den emekli oldu ama hala aynı yerde çalışmaya devam ediyor(Alah saglik verirse 65 yasina kadar calismayi düşünüyor).Bende 15 yıldır calisiyorum ama yinede yetmiyor 2 kızım var kursları dershaneleri var servisleri harçlıkları evde kendimizin normal bir yaşam sürüyoruz lüks değil ama kızların ihtiyaçlarından çok bir para artmıyor.Ben olsam davullu zurnalı boşarım.Hasta değil sakat değil.Davar gibi yatmaya alışmış eşiniz.

Günaydın. Ben eyt dende emekli oldum erken yaşta.çift maaş alıyorum. Eşim emekli olamadı günü yok.ama ona söylemedim emekli olduğumu bilmiyor. Çok mutluydum emekli oldum diye eşimle paylaşmadım.sadece annemler biliyor.annem sakın söylemedefi orada göz koyar diye

neden çalışmayacaksın benim sana bakmak gibi bir sorumluluğum mu var?
demiyor musunuz?
çocuğunuz değil sonuçta

annesi babası ne diyor
eyt den emeklilik durumu falan mı var?

annesi ve babasına ısrarla değinmiyorsunuz
benim gibi kaç kişi sormuş

Aslinda emekli olup bu yastan sonra calismam diyecek olan sizsiniz. Kadinlar daha cabuk yiptaniyor, bir de ev isi,cocuk hep ustumuzde zaten. Ona ne oluyormus?

Sizinkisi sadece alışkanlık emin olun,bende aynı şekilde ittire kaktır 20 yıl geçirdim amaaa şu an diyorum ki niye daha önce yapmamışım kararlı ol.

Bana bakan olsa ben de çalışmam. Kendine eziyet etmekten mi hoşlanıyorsun?

Bir yerde çalışıyor gösterilip sigortası falan mı ödeniyor
Yaş geçtikçe iş bulması da zorlaşacak gün sayısını nasıl dolduracak.
Akşam güzelce konuşun ben boşanmak istiyorum deyin.
Emekli maaşınızı da asla söylemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…