4 senedir kocam çalışmıyor

Zorumuda bu gidiyor zaten hep ailesiyleydi bu evliliğin başından sonuna kadar.hafta sonunda onlarla sosyal hiç birşeyimiz yok.Ben hep yanlız gezerim o hiç gelmez

Çok çabaladım çalış dedim kız için dedim ama asla dedi.beni çok yordu
neden "asla"ymış çok ilginç

evin tek çocuğu mu çok mu paşazade yetişmiş?
zamanında o evi arabaları nasıl almış? çok mu iyi kazanıyordu 40 yaşında ev arabalar hepsini yapmış bi şekilde -yoksa aileden miydi?

Öğğkk parazit erkek, parazit erkekten nefret. Ablacım ne besliyorsun ya kedi besler gibi, sağlıklı bi adam amaaan ben çalışamam diye şımarıklıktan çalışmıyorsa git anan baksın diye postala geç. Bi de maaşını gönderiyormuşsun valla bu sabır ne

Canımm benim çok teşekkür ederim. Kızım çalışsın diyor ama babasına çok düşgün.onada kıyamıyor. Yanlış kalır diye .annem kendin için birşeyler yap diyor.ona bakıvağın parayla ev tut kendine diyor
Kızım babasına düşkün evresi geçilmemiş mi affedersiniz dana kadar olmuş.

Babasına kıyamıyor ama size kıyıyor kızınız maaşallah. Para akışını kesin o çok düşkün olduğu babası okutsun o zaman kızınızı. O zaman görürsünüz babaya düşkün mü değil mi.

Amele misiniz siz?

Ay nolur ayrılın bi de onu bakmayın, naparsa yapsın. Kızınıza da siz bakıyorsunuz zaten boşverin lütfen çekilir mi hiç ya offf

neden "asla"ymış çok ilginç

evin tek çocuğu mu çok mu paşazade yetişmiş?
zamanında o evi arabaları nasıl almış? çok mu iyi kazanıyordu 40 yaşında ev arabalar hepsini yapmış bi şekilde -yoksa aileden miydi?
Ev babasının üzerine zaten .çalıştığı kendi işini bıraktı arabaları aldı sattı sonrada onların parasını yedi.şimdide oturuyor bütün gün ailesiyle

Yok artık 😳 Oturup, ana babayla yatıp ben çalışmam demek ne ya?! Siz tam olarak neden bu adama katlanıyorsunuz ben onu hiç anlamadım. Çalışmayan, çalışmak istemeyen adamla bırakın 4 yılı 1 yılımı bile harcamam. Tembel, sorumsuz insana katlanamıyorum. Evde bir hayvan besleseniz en azından severken stres atarsınız, bi mutlu eder sizi, bu adamı beslemek bile israf, safi zarar.
Hayır bu adama annesi, babası da mı git iş bul çalış demiyor. Pes...

Son düzenleme:
Merhabalar arkadaşlar 4 senedir eşim çalışmıyor. 1 kızım var üniversiteye gidiyor.Ben çalışıyorum ewe bakıyorum. Çalışman gerekiyor kızın okulu var dediğimde ben bu saatten sonra çalışmam diyor.44 yaşında yaşını göstermiyor genç görünüyor, bende aynı şekilde .artık çok yoruldum metal olarak aldığım maaş eve ve kızın ihtiyaçlarına gidiyor .aynı gün bitiyor. Bütün güm evde yatıyor,annesi ve babasıyla akşama kadar oturuyor.benim ailem ayrıl olmaz böyle diyor bende aslında bunu istiyorum. Merak ediyorum siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız. Ruhen gerçektende bittim yoruldum.
Kesinlikle ayrilirdim ne diye besliyorsun bu adami en azindan bir bogaz eksilir bunu bosayinca daha rahat gecinirsiniz kizinla .

Merhabalar arkadaşlar 4 senedir eşim çalışmıyor. 1 kızım var üniversiteye gidiyor.Ben çalışıyorum ewe bakıyorum. Çalışman gerekiyor kızın okulu var dediğimde ben bu saatten sonra çalışmam diyor.44 yaşında yaşını göstermiyor genç görünüyor, bende aynı şekilde .artık çok yoruldum metal olarak aldığım maaş eve ve kızın ihtiyaçlarına gidiyor .aynı gün bitiyor. Bütün güm evde yatıyor,annesi ve babasıyla akşama kadar oturuyor.benim ailem ayrıl olmaz böyle diyor bende aslında bunu istiyorum. Merak ediyorum siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız. Ruhen gerçektende bittim yoruldum.
Boşar üstüne beton dökerdim.

Canımm benim çok teşekkür ederim. Kızım çalışsın diyor ama babasına çok düşgün.onada kıyamıyor. Yanlış kalır diye .annem kendin için birşeyler yap diyor.ona bakıvağın parayla ev tut kendine diyor
Kızınız istediği zaman gitsin babasıyla otursun ne alakası var düşkün diye mesela kendisi evlenmeyecek miymiş? Kocaman kız nasıl böyle düşünebiliyor hayret doğrusu. Ben 8 yaşındayken ebeveynlerim ayrıldı, babam da sorumsuz bir adamdı. Üniversitedeyken babamın sorumsuzluklarını daha net anladığım için daha çok sinirleniyordum.

Kızım babasına düşkün evresi geçilmemiş mi affedersiniz dana kadar olmuş.

Babasına kıyamıyor ama size kıyıyor kızınız maaşallah. Para akışını kesin o çok düşkün olduğu babası okutsun o zaman kızınızı. O zaman görürsünüz babaya düşkün mü değil mi.

Amele misiniz siz?
Aynı sizin yazdıklarınızı annem bana söylüyor.1 degil 2 kişiye bakıyorsun ve sana acımıyorlar.sen kendine bunu yaparsan onlarda sana acımaz diyor.ven sadece kızıma kıyamadım ama kendimi mahvettim

Kızınız istediği zaman gitsin babasıyla otursun ne alakası var düşkün diye mesela kendisi evlenmeyecek miymiş? Kocaman kız nasıl böyle düşünebiliyor hayret doğrusu. Ben 8 yaşındayken ebeveynlerim ayrıldı, babam da sorumsuz bir adamdı. Üniversitedeyken babamın sorumsuzluklarını daha net anladığım için daha çok sinirleniyordum.
Sayenizde kendi içimdeki korkuları yendim.

Tek başıma daha mutlu olurum diyorum.aslında çok güçlü kendine güvenen bir kadınım hiç birşeyden korkmam.fakat içimde tuhaf bir korkudan değil anlatamadığım bir his var.galiba sizlere ondan sordum siz olsaydınız benim gibi 4 yıl çekermiydiniz.sadece cesarete ihtiyacım var sanırım.vijdan yapmak istemiyorum
Korkmaniz garip hissetmeniz çok normal değil mi?
Bunca yılı birlikte gecirmissiniz dile kolay.
Hemen boşanmak yerine bir süre ayrı yaşamak daha kolay olabilir aslında.
Eşinize net ve kararlı olun iş bulmadan tekrar birlikte yaşamak istemediginizi söyleyin.
Bakalım ne yapacak evliliğini kurtarmak için topu ona atın o gayret etsin.
Yok gayret göstermiyorsa bu kez bosanirsiniz.

Bazen bildiğin şeyi başkalarına sorunca daha rahat ediyorsun.keşke 4 yıl önce buraya yazsaydım. Belki bu kadar yıpranmazdım

Insan umudunu hemen kaybetmiyor. Sizde yuvaniz dagilmasin diye cabalamissiniz iste, bunu cok görmüyorum. Ama bu adam size karsi sorumluluklarini tamamen bosvermis bos bos yasiyor.

X