- Konu Sahibi misramiray
Bu adam sizden nafakada ister boşanırken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 sene iyi beklemişsiniz. Ben bile bu adamı boşardım.Tek başıma daha mutlu olurum diyorum.aslında çok güçlü kendine güvenen bir kadınım hiç birşeyden korkmam.fakat içimde tuhaf bir korkudan değil anlatamadığım bir his var.galiba sizlere ondan sordum siz olsaydınız benim gibi 4 yıl çekermiydiniz.sadece cesarete ihtiyacım var sanırım.vijdan yapmak istemiyorum
Evde oturan adamdan hayir mi gelir ya. Benim babam 60 yasinda bypass ameliyati olmustu mecbur calistigi taksiyi birakmak zorunda kaldi. Sanirim 3-4 aylik bir surecte sadece annem calisti. Annem de asgari ucrete manticilik yapiyordu. Bir yandan borclari vardi kredi oduyordu annem. Ben lise ogrencisiydim benim az cok masrafim oluyordu. Babam toparlanmaya baslamisti hic unutmuyorum. Arada hava almaya disari cikardi. O zaman mc donaldsta cay 1 liraydi o da gider 1 liraya cay icerdi. Bir gun yine cikarken annemin cuzdanina bakti hic para yok. O gun taksiye geri dondu ki tam toparlanmamisti. Kolay degil bypass ameliyati olmustu. Benim 60 yasinda ameliyatli babam gece gunduz takside calisirken 44 yasinda adam nasil evde oturabiliyor aklim almiyor. Bosanin gitsin daha gencsiniz ya hayatiniza bakin. Eli ayagi tutan adama ne diye 4 yil baktiniz zaten.Merhabalar arkadaşlar 4 senedir eşim çalışmıyor. 1 kızım var üniversiteye gidiyor.Ben çalışıyorum ewe bakıyorum. Çalışman gerekiyor kızın okulu var dediğimde ben bu saatten sonra çalışmam diyor.44 yaşında yaşını göstermiyor genç görünüyor, bende aynı şekilde .artık çok yoruldum metal olarak aldığım maaş eve ve kızın ihtiyaçlarına gidiyor .aynı gün bitiyor. Bütün güm evde yatıyor,annesi ve babasıyla akşama kadar oturuyor.benim ailem ayrıl olmaz böyle diyor bende aslında bunu istiyorum. Merak ediyorum siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız. Ruhen gerçektende bittim yoruldum.
Babanıza çok geçmiş olsun. Zor mu zor ama hayat şartları neyse ona göre davranmak lazım. Babanız adam gibi adammış, Allah başınızdan eksik etmesin.Evde oturan adamdan hayir mi gelir ya. Benim babam 60 yasinda bypass ameliyati olmustu mecbur calistigi taksiyi birakmak zorunda kaldi. Sanirim 3-4 aylik bir surecte sadece annem calisti. Annem de asgari ucrete manticilik yapiyordu. Bir yandan borclari vardi kredi oduyordu annem. Ben lise ogrencisiydim benim az cok masrafim oluyordu. Babam toparlanmaya baslamisti hic unutmuyorum. Arada hava almaya disari cikardi. O zaman mc donaldsta cay 1 liraydi o da gider 1 liraya cay icerdi. Bir gun yine cikarken annemin cuzdanina bakti hic para yok. O gun taksiye geri dondu ki tam toparlanmamisti. Kolay degil bypass ameliyati olmustu. Benim 60 yasinda ameliyatli babam gece gunduz takside calisirken 44 yasinda adam nasil evde oturabiliyor aklim almiyor. Bosanin gitsin daha gencsiniz ya hayatiniza bakin. Eli ayagi tutan adama ne diye 4 yil baktiniz zaten.
Direkt boşanırdım, hasta ve bakıma muhtaç olsa, 4 yıldır binbir çaba göstermesine rağmen iş bulamasa neyse, ki insan 4 yılda hiç iş bulamasa pazarda limon satar, sokakta simit satar bir şekilde evin geçimine katkı yapar, eşiniz hem yan gelip yatıyor hem de sizden para alıyor.Bütün güm evde yatıyor,annesi ve babasıyla akşama kadar oturuyor.benim ailem ayrıl olmaz böyle diyor bende aslında bunu istiyorum. Merak ediyorum siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız.
Bir de böyle birini 4 sene çekip,ne yapayım diye soruyorsunuz.Omur boyu çekin ne diyelim,görmek istemiyor bu işin sonunu bile bile yaşıyorsunuz.Askiniz çok büyük galiba saygı bile duyulmayacak ,parazit gibi adamı cektiginize göre.....Maaş günü hesabına yolluyorum. Arabalar vardı sattı 2 yıldır kendi için onların parasını yedi.bitti sanırım parasına hafta sonu zaten mutfak alışveriş yapıyorum evde paraya ihtiyacı yok annesinden yiyor akşam geliyor eve
Çok geçmiş olsun.çok şanslısınız annenizde sizde.rabbim uzun ömürler versinBabanıza çok geçmiş olsun. Zor mu zor ama hayat şartları neyse ona göre davranmak lazım. Babanız adam gibi adammış, Allah başınızdan eksik etmesin.
Biz o anlatamadığın hisse alışkanlık diyoruz ablacım düzenin bozulsun istemiyosun onun tedirginliği var sende ama ben olsam çekmezdim. Eşlerin anlaşıp birinin çalışmayıp ev sorumluluğu alması diğerinin çalışması farklı, çalışmasını istediğiniz halde keyfi olarak ben çalışmam demesi farklı.Tek başıma daha mutlu olurum diyorum.aslında çok güçlü kendine güvenen bir kadınım hiç birşeyden korkmam.fakat içimde tuhaf bir korkudan değil anlatamadığım bir his var.galiba sizlere ondan sordum siz olsaydınız benim gibi 4 yıl çekermiydiniz.sadece cesarete ihtiyacım var sanırım.vijdan yapmak istemiyorum
evlenirken verilen söz hastalıkta sağlıkta ,tamam da tembellikte beraberlik yıkılır fedakarlık tek kişi üzerinden olmaz !!!Merhabalar arkadaşlar 4 senedir eşim çalışmıyor. 1 kızım var üniversiteye gidiyor.Ben çalışıyorum ewe bakıyorum. Çalışman gerekiyor kızın okulu var dediğimde ben bu saatten sonra çalışmam diyor.44 yaşında yaşını göstermiyor genç görünüyor, bende aynı şekilde .artık çok yoruldum metal olarak aldığım maaş eve ve kızın ihtiyaçlarına gidiyor .aynı gün bitiyor. Bütün güm evde yatıyor,annesi ve babasıyla akşama kadar oturuyor.benim ailem ayrıl olmaz böyle diyor bende aslında bunu istiyorum. Merak ediyorum siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız. Ruhen gerçektende bittim yoruldum.
Şu an çalışıp üç kişiye bakıyorsun, bosanirsan iki kişiye bakacaksin. Her halukarda daha iyi değil mi? Kizinla gül gibi gecinirsiniz ayyyy ideal hayat ya. Üni öğrencisi bir kız ve henüz genç annesi birlikte yasiyo mükemmelMerhabalar arkadaşlar 4 senedir eşim çalışmıyor. 1 kızım var üniversiteye gidiyor.Ben çalışıyorum ewe bakıyorum. Çalışman gerekiyor kızın okulu var dediğimde ben bu saatten sonra çalışmam diyor.44 yaşında yaşını göstermiyor genç görünüyor, bende aynı şekilde .artık çok yoruldum metal olarak aldığım maaş eve ve kızın ihtiyaçlarına gidiyor .aynı gün bitiyor. Bütün güm evde yatıyor,annesi ve babasıyla akşama kadar oturuyor.benim ailem ayrıl olmaz böyle diyor bende aslında bunu istiyorum. Merak ediyorum siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız. Ruhen gerçektende bittim yoruldum.
Ünv öğrencisi kızın nesine kıyamıyorsunuz onu anlayamadım. İstediği zaman gidip görsün babasını, sizin halinizi görüp bir şey demiyor mu? 44 yaş ne yaaa, adam 40 yaşından beri yatıyor. İnsanlar 40 yaşında yeni evleniyor, hayata yeni başlıyor, bu yatışa geçmiş. Boğmalık adamları ev hayvanı niyetine besliyorsunuz, yazık vallahiCanımm benim çok teşekkür ederim. Kızım çalışsın diyor ama babasına çok düşgün.onada kıyamıyor. Yanlış kalır diye .annem kendin için birşeyler yap diyor.ona bakıvağın parayla ev tut kendine diyor