- 6 Şubat 2024
- 70
- 98
-
- Konu Sahibi misramiray
neden "asla"ymış çok ilginçÇok çabaladım çalış dedim kız için dedim ama asla dedi.beni çok yordu
Kızım babasına düşkün evresi geçilmemiş mi affedersiniz dana kadar olmuş.Canımm benim çok teşekkür ederim. Kızım çalışsın diyor ama babasına çok düşgün.onada kıyamıyor. Yanlış kalır diye .annem kendin için birşeyler yap diyor.ona bakıvağın parayla ev tut kendine diyor
Ev babasının üzerine zaten .çalıştığı kendi işini bıraktı arabaları aldı sattı sonrada onların parasını yedi.şimdide oturuyor bütün gün ailesiyleneden "asla"ymış çok ilginç
evin tek çocuğu mu çok mu paşazade yetişmiş?
zamanında o evi arabaları nasıl almış? çok mu iyi kazanıyordu 40 yaşında ev arabalar hepsini yapmış bi şekilde -yoksa aileden miydi?
Kesinlikle ayrilirdim ne diye besliyorsun bu adami en azindan bir bogaz eksilir bunu bosayinca daha rahat gecinirsiniz kizinla .Merhabalar arkadaşlar 4 senedir eşim çalışmıyor. 1 kızım var üniversiteye gidiyor.Ben çalışıyorum ewe bakıyorum. Çalışman gerekiyor kızın okulu var dediğimde ben bu saatten sonra çalışmam diyor.44 yaşında yaşını göstermiyor genç görünüyor, bende aynı şekilde .artık çok yoruldum metal olarak aldığım maaş eve ve kızın ihtiyaçlarına gidiyor .aynı gün bitiyor. Bütün güm evde yatıyor,annesi ve babasıyla akşama kadar oturuyor.benim ailem ayrıl olmaz böyle diyor bende aslında bunu istiyorum. Merak ediyorum siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız. Ruhen gerçektende bittim yoruldum.
Boşar üstüne beton dökerdim.Merhabalar arkadaşlar 4 senedir eşim çalışmıyor. 1 kızım var üniversiteye gidiyor.Ben çalışıyorum ewe bakıyorum. Çalışman gerekiyor kızın okulu var dediğimde ben bu saatten sonra çalışmam diyor.44 yaşında yaşını göstermiyor genç görünüyor, bende aynı şekilde .artık çok yoruldum metal olarak aldığım maaş eve ve kızın ihtiyaçlarına gidiyor .aynı gün bitiyor. Bütün güm evde yatıyor,annesi ve babasıyla akşama kadar oturuyor.benim ailem ayrıl olmaz böyle diyor bende aslında bunu istiyorum. Merak ediyorum siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız. Ruhen gerçektende bittim yoruldum.
Kızınız istediği zaman gitsin babasıyla otursun ne alakası var düşkün diye mesela kendisi evlenmeyecek miymiş? Kocaman kız nasıl böyle düşünebiliyor hayret doğrusu. Ben 8 yaşındayken ebeveynlerim ayrıldı, babam da sorumsuz bir adamdı. Üniversitedeyken babamın sorumsuzluklarını daha net anladığım için daha çok sinirleniyordum.Canımm benim çok teşekkür ederim. Kızım çalışsın diyor ama babasına çok düşgün.onada kıyamıyor. Yanlış kalır diye .annem kendin için birşeyler yap diyor.ona bakıvağın parayla ev tut kendine diyor
Aynı sizin yazdıklarınızı annem bana söylüyor.1 degil 2 kişiye bakıyorsun ve sana acımıyorlar.sen kendine bunu yaparsan onlarda sana acımaz diyor.ven sadece kızıma kıyamadım ama kendimi mahvettimKızım babasına düşkün evresi geçilmemiş mi affedersiniz dana kadar olmuş.
Babasına kıyamıyor ama size kıyıyor kızınız maaşallah. Para akışını kesin o çok düşkün olduğu babası okutsun o zaman kızınızı. O zaman görürsünüz babaya düşkün mü değil mi.
Amele misiniz siz?
Sayenizde kendi içimdeki korkuları yendim.Kızınız istediği zaman gitsin babasıyla otursun ne alakası var düşkün diye mesela kendisi evlenmeyecek miymiş? Kocaman kız nasıl böyle düşünebiliyor hayret doğrusu. Ben 8 yaşındayken ebeveynlerim ayrıldı, babam da sorumsuz bir adamdı. Üniversitedeyken babamın sorumsuzluklarını daha net anladığım için daha çok sinirleniyordum.
Çok haklısın bitiricem.çok daynmışımE zaten evi siz geçindiriyorsunuz bari onun yükü gitsin üstünüzden boşverin ayrılın gitsin. Yok artık bir de adamamı bakacaksınız. Hasta olur vs anlarım ama size akıl erdiremedim.
Korkmaniz garip hissetmeniz çok normal değil mi?Tek başıma daha mutlu olurum diyorum.aslında çok güçlü kendine güvenen bir kadınım hiç birşeyden korkmam.fakat içimde tuhaf bir korkudan değil anlatamadığım bir his var.galiba sizlere ondan sordum siz olsaydınız benim gibi 4 yıl çekermiydiniz.sadece cesarete ihtiyacım var sanırım.vijdan yapmak istemiyorum
Bazen bildiğin şeyi başkalarına sorunca daha rahat ediyorsun.keşke 4 yıl önce buraya yazsaydım. Belki bu kadar yıpranmazdım
Peki ev işleri yemek falan onlara yardımcı oluyor mu ?4 yıl önce bıraktı çalışmıcam dedi birdahada çalışmadı aslında evde muhabbetimizi yok.mutluda değilim