4 senedir kocam çalışmıyor

Bence ayrıl abla 44 yaşında utanmıyor mu herif kız üniversiteye gidiyor. Siz kaç yaşındasınız bilmiyorum yol yakınken ayrıl en azından ruhen gençleşirsin bir kızınla derdin kalır. Emin ol mahkemede eşin çalışmadığı için kusurlu görünecek. Kızınız ne diyor?

Kızım için katlandım ama artık dayanamıyorum. Çok mutsuzum
Ablacım bu adam 3 gün sonra kızın işe girsin ondan da para isteyecek. At gitsin evden annesi babası baksın. Böyle bişe olabilir mi ya. 44 yaş yaşlı mı ne demek bu yaştan sonra çalışmam. Gencecik adam allah askına bi de harçlık gonderiyomussun allah bilir ne yapıyor parayı. Yazık günah sem de genceciksin bırak ne hali varsa gorsun.

Canımm benim çok teşekkür ederim. Kızım çalışsın diyor ama babasına çok düşgün.onada kıyamıyor. Yanlış kalır diye .annem kendin için birşeyler yap diyor.ona bakıvağın parayla ev tut kendine diyor

Eşimle film izlerken böyle bir çifte denk geldik. Kadın çalışıyor adam evde. Eşim de ne düşünüyorsun bu konuda dedi. Ben de saygı duymam dedim. Nasıl ya işsiz kalsam kapının önüne mi koyacaksın beni dedi. Ben de geçici işsizlik olabilir, sağlık durumu vs bunları ayrı tutuyorum. Ayrıca senden ev erkeği de olmaz zaten diye de ekledim. Benim evde erkek durumuna görüşüm bu şekilde. Ev işleri, yemek, çocuk bakımı bunları ev hanımı nasıl yapıyorsa öyle yapacak. Sağlık durumu, geçici iş bulamama gibi istemsiz bir durum olacak çalışmayan adamı bu şekilde kabul edebilirim. Modern hayat vs biliyorum ama eril enerji diye bir şey var yani. Erkek çalışıp üretmeli. Tüm gün anasıyla oturan erkek 5 yaşında değilse kabul edilemez ya. Sizin maaşınız hariç başka maddi imkanınız, eviniz arabanız vs var mı? Ayrıldınız diyelim maaşınızla gelinebilir misiniz?

Canımm benim çok teşekkür ederim. Kızım çalışsın diyor ama babasına çok düşgün.onada kıyamıyor. Yanlış kalır diye .annem kendin için birşeyler yap diyor.ona bakıvağın parayla ev tut ke
Ev onun evi mecbur ben gidicem.araba benim üstüme yani pna ihtiyacım yok geçinebilirim.zaten şuan evede ben bakıyorum. Ailemin durumuda çok iyi.ailem hep ayrıl diyor.ben kızım için hep dayandım .ben bile kendime şaşıyorum aslında .çok güclü bir kadınım insanın başına gelince ne yapacağını bilemiyor

Ne mi yapacaksiniz? Bu "adami" annesine babasina yollayip hayatiniza devam edeceksiniz.

İş bulamasa, hasta olsa anlayışla karşılarım ama 44 yaşında bu saatten sonra çalışmam diyen adamı da evde besleyemem. Bir de okuyan çocuğu var. İlginç kafalar, hala erişemedim o kafalara.
Çok çabaladım çalış dedim kız için dedim ama asla dedi.beni çok yordu

Ayrılmalısın bu ne böyle sen çalışıyorsun o oturup keyfine bakıyor böyle kocamı olur yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…