- 6 Şubat 2024
- 70
- 98
-
- Konu Sahibi misramiray
4 yıl önce bıraktı çalışmıcam dedi birdahada çalışmadı aslında evde muhabbetimizi yok.mutluda değilimDepresyonda falan mı? Hep böyle tembel miydi?
Hayır .emekli olamadı sigorta günü yokEmekli maaşı mı alıyor?
Bence ayrıl abla 44 yaşında utanmıyor mu herif kız üniversiteye gidiyor. Siz kaç yaşındasınız bilmiyorum yol yakınken ayrıl en azından ruhen gençleşirsin bir kızınla derdin kalır. Emin ol mahkemede eşin çalışmadığı için kusurlu görünecek. Kızınız ne diyor?Merhabalar arkadaşlar 4 senedir eşim çalışmıyor. 1 kızım var üniversiteye gidiyor.Ben çalışıyorum ewe bakıyorum. Çalışman gerekiyor kızın okulu var dediğimde ben bu saatten sonra çalışmam diyor.44 yaşında yaşını göstermiyor genç görünüyor, bende aynı şekilde .artık çok yoruldum metal olarak aldığım maaş eve ve kızın ihtiyaçlarına gidiyor .aynı gün bitiyor. Bütün güm evde yatıyor,annesi ve babasıyla akşama kadar oturuyor.benim ailem ayrıl olmaz böyle diyor bende aslında bunu istiyorum. Merak ediyorum siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız. Ruhen gerçektende bittim yoruldum.
Ewet ailemde bını istiyor.bitir artık hayatını yaşa ev tut kendine kendin için yaşa diyor annnem.ailem destek banaAyrilin.
Kizinizda artik cocuk degil. Su zamana kadar onun icin ayrilmadiniz ya.
Artik engel yok
Ablacım bu adam 3 gün sonra kızın işe girsin ondan da para isteyecek. At gitsin evden annesi babası baksın. Böyle bişe olabilir mi ya. 44 yaş yaşlı mı ne demek bu yaştan sonra çalışmam. Gencecik adam allah askına bi de harçlık gonderiyomussun allah bilir ne yapıyor parayı. Yazık günah sem de genceciksin bırak ne hali varsa gorsun.Kızım için katlandım ama artık dayanamıyorum. Çok mutsuzum
Canımm benim çok teşekkür ederim. Kızım çalışsın diyor ama babasına çok düşgün.onada kıyamıyor. Yanlış kalır diye .annem kendin için birşeyler yap diyor.ona bakıvağın parayla ev tut kendine diyorBence ayrıl abla 44 yaşında utanmıyor mu herif kız üniversiteye gidiyor. Siz kaç yaşındasınız bilmiyorum yol yakınken ayrıl en azından ruhen gençleşirsin bir kızınla derdin kalır. Emin ol mahkemede eşin çalışmadığı için kusurlu görünecek. Kızınız ne diyor?
Canımm benim çok teşekkür ederim. Kızım çalışsın diyor ama babasına çok düşgün.onada kıyamıyor. Yanlış kalır diye .annem kendin için birşeyler yap diyor.ona bakıvağın parayla ev tut keBence ayrıl abla 44 yaşında utanmıyor mu herif kız üniversiteye gidiyor. Siz kaç yaşındasınız bilmiyorum yol yakınken ayrıl en azından ruhen gençleşirsin bir kızınla derdin kalır. Emin ol mahkemede eşin çalışmadığı için kusurlu görünecek. Kızınız ne diyor?
Ev onun evi mecbur ben gidicem.araba benim üstüme yani pna ihtiyacım yok geçinebilirim.zaten şuan evede ben bakıyorum. Ailemin durumuda çok iyi.ailem hep ayrıl diyor.ben kızım için hep dayandım .ben bile kendime şaşıyorum aslında .çok güclü bir kadınım insanın başına gelince ne yapacağını bilemiyormaaşınızla
Benim başımda olmasa inanınki sizinle aynı tepkiyi verirdim.şakamısın derdim .ama yaşayınca beynin duruyor.kimsede yaşamasın bu durumuGerçekten bunu mu soruyorsunuz bize inanamıyorum!
Merhabalar arkadaşlar 4 senedir eşim çalışmıyor. 1 kızım var üniversiteye gidiyor.Ben çalışıyorum ewe bakıyorum. Çalışman gerekiyor kızın okulu var dediğimde ben bu saatten sonra çalışmam diyor.44 yaşında yaşını göstermiyor genç görünüyor, bende aynı şekilde .artık çok yoruldum metal olarak aldığım maaş eve ve kızın ihtiyaçlarına gidiyor .aynı gün bitiyor. Bütün güm evde yatıyor,annesi ve babasıyla akşama kadar oturuyor.benim ailem ayrıl olmaz böyle diyor bende aslında bunu istiyorum. Merak ediyorum siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız. Ruhen gerçektende bittim yoruldum.
Bazen bildiğin şeyi başkalarına sorunca daha rahat ediyorsun.keşke 4 yıl önce buraya yazsaydım. Belki bu kadar yıpranmazdımNe mi yapacaksiniz? Bu "adami" annesine babasina yollayip hayatiniza devam edeceksiniz.
Çok çabaladım çalış dedim kız için dedim ama asla dedi.beni çok yorduİş bulamasa, hasta olsa anlayışla karşılarım ama 44 yaşında bu saatten sonra çalışmam diyen adamı da evde besleyemem. Bir de okuyan çocuğu var. İlginç kafalar, hala erişemedim o kafalara.
Ayrılmalısın bu ne böyle sen çalışıyorsun o oturup keyfine bakıyor böyle kocamı olur yahu.Merhabalar arkadaşlar 4 senedir eşim çalışmıyor. 1 kızım var üniversiteye gidiyor.Ben çalışıyorum ewe bakıyorum. Çalışman gerekiyor kızın okulu var dediğimde ben bu saatten sonra çalışmam diyor.44 yaşında yaşını göstermiyor genç görünüyor, bende aynı şekilde .artık çok yoruldum metal olarak aldığım maaş eve ve kızın ihtiyaçlarına gidiyor .aynı gün bitiyor. Bütün güm evde yatıyor,annesi ve babasıyla akşama kadar oturuyor.benim ailem ayrıl olmaz böyle diyor bende aslında bunu istiyorum. Merak ediyorum siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız. Ruhen gerçektende bittim yoruldum.