selam kızlar bende yeniden döndüm aranıza nasıl gidiyor çağlacım?
bayram dolayısıyla dün çok kaçırsamda bugün toparladım kendimi 1 saat spormuda yaptım sabah.. valla 4 kilo için anneme 400 lira vericem kilo verdikçe 100 - 100 alıcam veremezsem al senin olsun dedim hırlanırım diye yılbaşına kadar da zaman koydum yeter artık başlamalıyım dedim ve bol sporlu bir sürece başladım inşallah
herkes bayram sonrasına odaklanmış..benim gibi..
ama napalım şu an diyete başlamak imkansız..gittiğn yerlerde zorla yediriyorlar ya..
neyse. bakalım ben de bayram sonrası ciddi anlamda birşeyler yapmaya karar verdim.
birşeyler yapmaya karar vermek sorun değil de, istikrarlı ve azimli olmak çok önemli.
Hadi hayırlısı
Takipteyim.
kesinlikle bende pazartesi başlıyorum şuan 64 kıloyum azar azar veriryim 50 düşmem lazım .. her gün yazarım ... bende inş olumlu sonuçalr alırım bu ara tokda olsam yinede yiyorum öyle his geliyor nasıl atıcam bilmiyorum ama .....
Maviask hosgeldin :))
Sen zaten anladığım kadarıyla çok azimlisin :)
Bundan önce vermiş oldugun kiloları nasıl verdin biraz anlatirmisin??
Ne yedin ?? Nelere B'ye B'ye dedin :) bu arada bayramında mübarek olsun :)
Ee kizlar neler yapiosunuz yarin buyuk gun:)
cagla merhaba benım de vermem gereken bı 5 kılom var 4 kılosunu sızınle versem harıka olacak bugun basladım dıyete ..
senn 5 kılo versem baslıgında verdgn lısteyı cok begendım sen o dıyetı uyguladın mı uyguladıysan kac kılo verdn tavsıye edermsn ..
ben bu sabah 1 haslanmıs yumurta azck peynır 3-4 zeytın domates salatalık ve bır dılım lıgt ekmek oglen fırında yagsız sebzeler bır haslanmıs yumurta ve 1.5 dılım lıgt ekmek arada da yulaflı yogurt yedım ..aksama da ızgara et ve salata yycm ve gunu kapatcm sızce nasıl
Canım haftada 1,5 kilo verdirio en fazla 2 kilo ama güzel bı diyet hemde çok sağlıklı tavsiye ederim:)
oo cok guzelmıs ben bır arkadasımla ıddaya gırdım 25 kasıma kadar 3 kılo vermemz lazım hem de ceyrek altınına grdk durum cıddı yanı :)ama aslında daha fazla vermem gerekıyor suan 168 boyum ve61 kıloyum ve 55 olsam harıka olacak ...
pazartesı yenıden grup kuruluyr galıba benı de alırsanz cok sevınırm
yarın baslıyor muyuz kızlar? nasıl yapacagız ne yediysek onu mu yazacagız?
Kizlar herkese iyi bayramlar
Arife gun 64kg iken bugun itibariyle 66kg AMA yarn tam gaz devam bu evde durmak bana yaramadi calisirken her sey duzgundu
istediğim kiloya ulaştım ama verdikçe veresi geliyor insanın 4,5 kilo daha vermek istiyorum ...
bugünn sevgilim bana kilo ver dediaşkım pantalonunda olmuyo sana dedi
bunu ters olarak algılamadım biliyorum ki benim iyiliğimi istiyor ve yarın başlıycam 159 boy 60 kilo hedefim şimdilik 55 :)
yarın beraber başlıyorum sizinle :)
aşkım olacak adama o lafı yedirip yutturacam
Valla masllah diyelim o zaman sanada nazar degmesin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?