- 12 Ekim 2011
- 1.873
- 567
- 163
Canim kalori sayicaz:)[/QUO
evet onu biliyorum dedim acaba başka bişi yapan varmı diye dedim...
Canim millet napicak bilmiom
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim kalori sayicaz:)[/QUO
evet onu biliyorum dedim acaba başka bişi yapan varmı diye dedim...
Canim millet napicak bilmiom
merhaba kızlar ben bugün gene 2 öün yedim sabah ve akşam olmak üzere ama akşam 1 dilim kepek ekmeği bol kavurma salata derken o kavurmalar hala midemde yahu inşallah yarın sabah fazla çıkmam
ben haftaya günleriinde kısalmasıyla borç oruçlarımı tutmak istiyorum aslında okulu da çok etkilemez diye düşünüyorum 5te falan okunuyor akşam ezanı çok kaçırmazsam kilo da veririm diye düşünüyorum belki bir gün tutarım bir gün tutmam
Evet canim krsin kesin baslioruz ama once sabah kalkip tuvalete git tartiya cik grami gramina kac kilo oldugunu ogren bide kahvaltidan 5dakika once bi bardak suya 8damla limon sik ic metabozlizman canlansin.
55,5 olmusum. 50 olmak istiyorum. dediklerini yapacagım. bir de benim cok düzensiz bir hayatım var. kahvaltı yapmıyorum misal. kahveyle gecistiriyorum. uyku düzenim yok. cok acıkırsam homini gırtlak yiyorum. yoksa yemiyorum. aksam yemegi cok az yiyorum. canım istemedigi için. aslında önceden 63 kiloydum. düzenim buna döndükce verdim. biraz karmasık oldu ama böyle. diyetle gıda ve uyku düzenim de normale dönsün istiyorum aslında. bir de sigara kullanıyorum onu bırakmak sonraki iş ama.
günlük kalori ihtiyacımı hesapladım simdi. yuvarlak hesap 1600 kcal. bu arada 1200 kcal nin altına düsmek tehlikeli diyor bilenler. sınırı 1200 olarak belirledim ben. sizin sınırınız ne olacak? neler yapacaksınız kızlar?
Selam kizlar
Ben 4kg vermem gerekirken bugun 6 kg oldu yaw yarin itibariyle bildirim yapacagim sizlere
Selam kizlar
Ben 4kg vermem gerekirken bugun 6 kg oldu yaw yarin itibariyle bildirim yapacagim sizlere
aynen canım cok tokum bende güzel olacak böyle yemek:)aksam listem
küçük kase ile ayran ası
cok az bulgur pilavı
haslama tavuk gögsü (gögsün yarısı)
kücük kase salata
bugünlük toplam aldıgım kcal=1132,4
2-3 bardak da cay icerim. (normalde cok sekerli iciyorum ama 2 sekerli ictim bugün kahvemi cayımı da öyle icecegim)
1200' e vurmadı bugün. hem de doydugumu hissettim. bu diyet saglıklı yasam adına da ise yarayacak sanırım.
aynen canım cok tokum bende güzel olacak böyle yemek:)