• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 kilo versem ahh ne güzel olacak:) diyenlerin paylaşım alanı.

Bende sizin gruba katılmak istiyorum :)
Bastan herkesin kurban bayramı mübarek olsun ;)
Benimde vermem gereken 4-5 kilo var ilk etapta .... Aksam saat 18 den sonra birsey yemiyorum ve bu sekilde 3 günde 300 gram vermişim :)) kendimi kasmıyorum yılbaşına kadar versem su kilocuklari çok memnun olacağım :)) hepimize basarılar .... Hee unutmadan söyleyim bugünden itibaren ne yediysem bir kitaba yazıyorum , çok ise yaradığını duymuştum , bakacağız bakalım nasıl bir etki yapıyor :))

Benimde vermem gereken 4-5 kilo var ilk etapta .... Aksam saat 18 den sonra birsey yemiyorum ve bu sekilde 3 günde 300 gram vermişim :)) kendimi kasmıyorum yılbaşına kadar versem su kilocuklari çok memnun olacağım :)) hepimize basarılar .... Hee unutmadan söyleyim bugünden itibaren ne yediysem bir kitaba yazıyorum , çok ise yaradığını duymuştum , bakacağız bakalım nasıl bir etki yapıyor :))

Hosgeldin canim bayram boyunca dikkat etmeye calisicaz yani yemeyi abartmicaz :)bayramdan sonrada daha azimle baslayacagiz:)

5 kilo vermek isteyenleri alıyor musunuz gruba? :)))

55 kiloyum 50 kiloya düsmek istiyorum. bu arada p90x diye bir spor programı gördüm bu günlerde. internette videoları mevcut. youtubedan bktım inanılmaz sonucları var. bilginize.

Saol canim hosgeldin tabiki 5kilonun lafimi olur aramizda:) anladigim kadariyla sen spor yaparak vereceksin bizzde yediklerimize dikkat edip birazda sporla desteklicez ama su bayram duresince sadece yediklerimizi abartmamaya calisicaz:):1:

Herkese iyi bayramlar
Az yiyin sık yiyin ve kilomuzu eksiltelim Bayram sonu tam gaz devam

Saol canim hosgeldin tabiki 5kilonun lafimi olur aramizda:) anladigim kadariyla sen spor yaparak vereceksin bizzde yediklerimize dikkat edip birazda sporla desteklicez ama su bayram duresince sadece yediklerimizi abartmamaya calisicaz:):1:

evet, dedigin gibi yapacagım ama bayram sonrasını bekliyorum. ben de bayramda elimden eldigince az yiyecegim :) hep birlikte tutalım bogazcıgımızı.

topic başlığı hoşıma gitti..3-4 kilo fazlalık bana yapışmış durumda..gitmiyor..incelemedeyim topiği..:68:

topic başlığı hoşıma gitti..3-4 kilo fazlalık bana yapışmış durumda..gitmiyor..incelemedeyim topiği..:68:

hiç diyet yapmadan sadece yediklerini yazarak böylelikle farkında olmadan kalori hesabı yaparak az yiyen ve de kilo veren çok arkadaşım oldu ama ben denemedim..

Ben de bir 4 kilo verip yazınki kiloma dönsem süper olucak ama veremediğim gibi alıyorum :41: Buna dur deme zamanı geldi dedim bayram geldi şimdi de.Dayanamıyorum yemek yemeye :50:

Ben de bir 4 kilo verip yazınki kiloma dönsem süper olucak ama veremediğim gibi alıyorum :41: Buna dur deme zamanı geldi dedim bayram geldi şimdi de.Dayanamıyorum yemek yemeye :50:

Canim bayramda dikkat etmeye calis batramdan sonra tam gaz baslioz bi ayda vericez tum kilolarimizi:)

Canim suanlik pek bisi yaptigimiz yok sadece dikkat edioruz bayram suresince bayramda sonrada kalori sayip spor yaparak bi ayda 4kilo vrecegiz insallah:)

benimde bi 4-5 kilo vermem lazım bayamdan sonra iyi bir diyet ve spora başlamayı düşünüyorum..kendimi motive etmeye çalışıyorum..

benimde bi 4-5 kilo vermem lazım bayamdan sonra iyi bir diyet ve spora başlamayı düşünüyorum..kendimi motive etmeye çalışıyorum..

Canim buranin takipcisi.olursan hem biz,seni hemde sen bizi motive edip guzel sonuclar alabiliriz bu is tek basina olmuo bir cok defa denedim.

Back