• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 kilo versem ahh ne güzel olacak:) diyenlerin paylaşım alanı.

Unutmadan ::)) kendimle bugün çok gurur duydum ... Bu topige ilk yazımdan sonra kalktım ve dışarda bir saat yürüyüş yaptım :))

Anlaştık Canım :) benimde isime öylesi gelir zaten burda insan hırs yapıyor .... İnşallah istediğimiz bir sekilde kilolarımızı verip aynı sekilde de koruyabiliriz veeee hiic diyet derdimiz kalmaz :))

canim agzindan bal damlio derler yaaa aynen oyleeesin suan diyetsiz hayat on.numara:)

Hihi teşekkür ederim canım :)) seninde aynen öyle :)) hem biz kendimizi kasmadan vereceğiz bu kiloları ondan hayatımız hep on numara ve kaliteli olacak ;))

Ay inşallah guZelim güveniyorum sana :) ben bu sefer çok istekliyim zaten sizin Burdaki paylaşımlarınizi da gördükçe iyice motive oluyorum umarım hep böyle kalır :-**

Jillian michaels la yarim saat spor yaptim ama kizlar öldüm yaa :)bilmiyenler icin soyleyeyim jillian 3levelden olusuo ilk level 10gun ikinci level 10gun 3.level yine 10gun toplamda bir ay uyguluosun ve jillian 10kilo vermeyi garantiliomus ama ben on kilo verevilecegimk sanmiorum ama sikilastirio bence spor yaparken hissediosun bacaklarinin agridigini ise yarayacak bi program gibi geldi yarim saat ama yorucu ama yinede azim ederek yapabiliodun:)tavsiye ediorum hatta aranizdan bi kisi bile olsa bana arkadas olsa sevinirim.

Kızlar beni de aranıza alın :))) Ben 64 kiloydum spor + diyet + azimle 52 kiloya kadar düştüm. Şu an 53 kilo filanım bayram diye fena şekerli şey tükettim. Halbuki ben 50 kilonun altına düşmek istiyorum. 4 kilo versem harika olacak. Tekrar o kilo verdiğim zamanki azmime dönmek istiyorum. Beni moda gaza getirin :D Normalde diyet günlüğü yapıyorum pc de ama bayram bende ailemin yanına geldim ne yediğim içtigim belli degil şu an. 29 ekimde dönmüş olacağım eve o gün başlayayım diyete spora kesin olarak inşallah.

Canım o jilian michaels aliniyormu??
Yoksa bilgisayardan mı ??

Bu arada tebrik ederim on kilo zaten vermek istemiyorsun :)) ama spora başlamak her bakımdan insana coobiyi geliyor :)) ben bugün sadece bes dakika gangnam Style şarkısında tepindim hoplayip zıpladim hiç yoktan iyidir :))

Maviask hosgeldin :))

Sen zaten anladığım kadarıyla çok azimlisin :)
Bundan önce vermiş oldugun kiloları nasıl verdin biraz anlatirmisin??
Ne yedin ?? Nelere B'ye B'ye dedin :) bu arada bayramında mübarek olsun :)

selam kızlar bende yeniden döndüm aranıza nasıl gidiyor çağlacım?
bayram dolayısıyla dün çok kaçırsamda bugün toparladım kendimi 1 saat spormuda yaptım sabah.. valla 4 kilo için anneme 400 lira vericem kilo verdikçe 100 - 100 alıcam veremezsem al senin olsun dedim hırlanırım diye yılbaşına kadar da zaman koydum yeter artık başlamalıyım dedim ve bol sporlu bir sürece başladım inşallah

herkes bayram sonrasına odaklanmış..benim gibi..:27:
ama napalım şu an diyete başlamak imkansız..gittiğn yerlerde zorla yediriyorlar ya..:17:

neyse. bakalım ben de bayram sonrası ciddi anlamda birşeyler yapmaya karar verdim.:23:

birşeyler yapmaya karar vermek sorun değil de, istikrarlı ve azimli olmak çok önemli.:41:

Hadi hayırlısı

Takipteyim:51:.

Kızlar beni de aranıza alın :))) Ben 64 kiloydum spor + diyet + azimle 52 kiloya kadar düştüm. Şu an 53 kilo filanım bayram diye fena şekerli şey tükettim. Halbuki ben 50 kilonun altına düşmek istiyorum. 4 kilo versem harika olacak. Tekrar o kilo verdiğim zamanki azmime dönmek istiyorum. Beni moda gaza getirin :D Normalde diyet günlüğü yapıyorum pc de ama bayram bende ailemin yanına geldim ne yediğim içtigim belli degil şu an. 29 ekimde dönmüş olacağım eve o gün başlayayım diyete spora kesin olarak inşallah.

Eee artık sana da neler yaptın nasıl yaptın ne zamanda verdin bu kadar kiloyu diye sormak lazım değil mi? çok iyi vermişsin..kutlarım..

kesinlikle bende pazartesi başlıyorum şuan 64 kıloyum azar azar veriryim 50 düşmem lazım .. her gün yazarım ... bende inş olumlu sonuçalr alırım bu ara tokda olsam yinede yiyorum öyle his geliyor nasıl atıcam bilmiyorum ama .....

kesinlikle bende pazartesi başlıyorum şuan 64 kıloyum azar azar veriryim 50 düşmem lazım .. her gün yazarım ... bende inş olumlu sonuçalr alırım bu ara tokda olsam yinede yiyorum öyle his geliyor nasıl atıcam bilmiyorum ama .....

14 kilo vermek istiyorsun yani..çok değil mi?
iyi valla..bizim derdimiz 3-5 kilo arası:27:

Sana göre işimiz daha kolay gibi..:37:

Tam canim sende hosgeldin aramiza ben jillian yapiorum spor olarak bide onu dene sende biz buyuk.bi azimle p.tesiyi beklioruz insallah bi ay sonucunda hersey guzel olacak sende bizi daha ince yaptiklarindan bahsederek bilgilendirebilirsin:)

Canım o jilian michaels aliniyormu??
Yoksa bilgisayardan mı ??

Bu arada tebrik ederim on kilo zaten vermek istemiyorsun :)) ama spora başlamak her bakımdan insana coobiyi geliyor :)) ben bugün sadece bes dakika gangnam Style şarkısında tepindim hoplayip zıpladim hiç yoktan iyidir :))

Canim google jillian michaels 30day level 1 yaz youtube de cikio oradan yapabilirsin herkese tavsiye ederim kesin sikilastiriodur cunku bacaklarim halen agrio ben suan:)

Back