- 12 Ekim 2011
- 1.873
- 567
- 163
takipçisiyim =)
Kesin tarihimjz 29ekim p.tesi o gunden itibaren yediklerimizi yazioruz:)
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
takipçisiyim =)
(null)
Anlaştık Canım :) benimde isime öylesi gelir zaten burda insan hırs yapıyor .... İnşallah istediğimiz bir sekilde kilolarımızı verip aynı sekilde de koruyabiliriz veeee hiic diyet derdimiz kalmaz :))
Unutmadan ::)) kendimle bugün çok gurur duydum ... Bu topige ilk yazımdan sonra kalktım ve dışarda bir saat yürüyüş yaptım :))
Evet canım Allah herseyi gönlüne göre versin :))
Kızlar beni de aranıza alın :))) Ben 64 kiloydum spor + diyet + azimle 52 kiloya kadar düştüm. Şu an 53 kilo filanım bayram diye fena şekerli şey tükettim. Halbuki ben 50 kilonun altına düşmek istiyorum. 4 kilo versem harika olacak. Tekrar o kilo verdiğim zamanki azmime dönmek istiyorum. Beni moda gaza getirin Normalde diyet günlüğü yapıyorum pc de ama bayram bende ailemin yanına geldim ne yediğim içtigim belli degil şu an. 29 ekimde dönmüş olacağım eve o gün başlayayım diyete spora kesin olarak inşallah.
kesinlikle bende pazartesi başlıyorum şuan 64 kıloyum azar azar veriryim 50 düşmem lazım .. her gün yazarım ... bende inş olumlu sonuçalr alırım bu ara tokda olsam yinede yiyorum öyle his geliyor nasıl atıcam bilmiyorum ama .....
Kızlar beni de aranıza alın :))) Ben 64 kiloydum spor + diyet + azimle 52 kiloya kadar düştüm. Şu an 53 kilo filanım bayram diye fena şekerli şey tükettim. Halbuki ben 50 kilonun altına düşmek istiyorum. 4 kilo versem harika olacak. Tekrar o kilo verdiğim zamanki azmime dönmek istiyorum. Beni moda gaza getirin Normalde diyet günlüğü yapıyorum pc de ama bayram bende ailemin yanına geldim ne yediğim içtigim belli degil şu an. 29 ekimde dönmüş olacağım eve o gün başlayayım diyete spora kesin olarak inşallah.
Canım o jilian michaels aliniyormu??
Yoksa bilgisayardan mı ??
Bu arada tebrik ederim on kilo zaten vermek istemiyorsun :)) ama spora başlamak her bakımdan insana coobiyi geliyor :)) ben bugün sadece bes dakika gangnam Style şarkısında tepindim hoplayip zıpladim hiç yoktan iyidir :))