• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 kilo versem ahh ne güzel olacak:) diyenlerin paylaşım alanı.

selam kızlar bende yeniden döndüm aranıza nasıl gidiyor çağlacım?
bayram dolayısıyla dün çok kaçırsamda bugün toparladım kendimi 1 saat spormuda yaptım sabah.. valla 4 kilo için anneme 400 lira vericem kilo verdikçe 100 - 100 alıcam veremezsem al senin olsun dedim hırlanırım diye yılbaşına kadar da zaman koydum yeter artık başlamalıyım dedim ve bol sporlu bir sürece başladım inşallah

Canim bu sefer pes etmek yok.100lira lari geri istiosan:) p.tesi gunu aximli bi sekilde seni burada gormek istiorum:)

herkes bayram sonrasına odaklanmış..benim gibi..:27:
ama napalım şu an diyete başlamak imkansız..gittiğn yerlerde zorla yediriyorlar ya..:17:

neyse. bakalım ben de bayram sonrası ciddi anlamda birşeyler yapmaya karar verdim.:23:

birşeyler yapmaya karar vermek sorun değil de, istikrarlı ve azimli olmak çok önemli.:41:

Hadi hayırlısı

Takipteyim:51:.

Canim dusunsene herkes sana soruoki ne kadar guzel bi tipin var neye borclusun die:)nasil olur sence bence super otesi olur dusunsene herkes sana imrenio herkes magazaya girdiginde bunun bi buyugu vsrmi derken sunlsrin kucuklerini nie yapmiolar anlamiorum dersin:) bence bunlar senin azimli olmana yetecektir:)

kesinlikle bende pazartesi başlıyorum şuan 64 kıloyum azar azar veriryim 50 düşmem lazım .. her gün yazarım ... bende inş olumlu sonuçalr alırım bu ara tokda olsam yinede yiyorum öyle his geliyor nasıl atıcam bilmiyorum ama .....

Canim azimle istikrarli bu yolda yurursen nie olmadin diimi ama:) bence tok olsanda yemekten alamiosan kendini al eline bi caliston biber onu kemir hem kalorisi az hem saglikli:) ben inaniyorum sen kesin cok kilo vereceksin:)

kızlar hastaydım bide ilk gün yediklerimde vardı muhtemeln 48.8dim dün sabah bu sabah 48 çıktım dün ama baklava falan yemedim tek öğün yemek yedim bitek öğlen yani bugünde sabah kahvaltımı güzel yaptım 12 gibi bir daha 5-6 gibi bir salata yerim o kadar diye düşünüyorum daha spor yapamadım ama akşam yürüyüşe çıkmak istiyorum :) kaldı 3 kilo :21:

Maviask hosgeldin :))

Sen zaten anladığım kadarıyla çok azimlisin :)
Bundan önce vermiş oldugun kiloları nasıl verdin biraz anlatirmisin??
Ne yedin ?? Nelere B'ye B'ye dedin :) bu arada bayramında mübarek olsun :)

Önceki kiloları yavaş yavaş verdim. Acelem yok dedim düzenli bir beslenme programı oluşturdum. İlk yaptığım şey KK'nın diyet başlığındaki tüm konuları okumak oldu. Kimler nasıl ne şekilde vermiş. Nelere dikkat etmiş önce bunları maddeler halinde belirledim. Sonra motivasyon hikayelerine ağırlık verdim ve yaparım dedim. Tercih ettiğim sistem 3 ana öğün 3 ara öğün şeklindeydi. İlk zamanlar bu kurala çok dikkat ettim. Yediklerimin miktarını bir anda düşürmedim normal yedim ama 3 ana 3 ara yapınca zaten zamanla azalıyor miktar farkediyorsunuz. Öle direk miktarı azaltırsan sonra acısı çıkıyor kademeli olarak azalttım. Spor sonra dahil oldu Leslie nin yürüyüş videolarını başta 1 part yaptım zamanla arttırdım. Öyle üç ayda o kiloya ulaştım. Ama azimliydim. Sonra yavaş yavaş düzenim oturdu ekstra bir kilo alma verme olmadı şükür daha önceki diyet deneyimlerimde hep verince hemen iki üç ay sonra tekrar almaya başlıordum. Şimdi ise o sıralarda da 54 kiloda bırakmıştım ki geçen temmuzdu ağustosta şimdi 53 54 kilodayım.

Ee kizlar neler yapiosunuz yarin buyuk gun:)

cagla merhaba benım de vermem gereken bı 5 kılom var 4 kılosunu sızınle versem harıka olacak bugun basladım dıyete ..

senn 5 kılo versem baslıgında verdgn lısteyı cok begendım sen o dıyetı uyguladın mı uyguladıysan kac kılo verdn tavsıye edermsn ..

ben bu sabah 1 haslanmıs yumurta azck peynır 3-4 zeytın domates salatalık ve bır dılım lıgt ekmek oglen fırında yagsız sebzeler bır haslanmıs yumurta ve 1.5 dılım lıgt ekmek arada da yulaflı yogurt yedım ..aksama da ızgara et ve salata yycm ve gunu kapatcm sızce nasıl

cagla merhaba benım de vermem gereken bı 5 kılom var 4 kılosunu sızınle versem harıka olacak bugun basladım dıyete ..

senn 5 kılo versem baslıgında verdgn lısteyı cok begendım sen o dıyetı uyguladın mı uyguladıysan kac kılo verdn tavsıye edermsn ..

ben bu sabah 1 haslanmıs yumurta azck peynır 3-4 zeytın domates salatalık ve bır dılım lıgt ekmek oglen fırında yagsız sebzeler bır haslanmıs yumurta ve 1.5 dılım lıgt ekmek arada da yulaflı yogurt yedım ..aksama da ızgara et ve salata yycm ve gunu kapatcm sızce nasıl

Canım haftada 1,5 kilo verdirio en fazla 2 kilo ama güzel bı diyet hemde çok sağlıklı tavsiye ederim:)

Canım haftada 1,5 kilo verdirio en fazla 2 kilo ama güzel bı diyet hemde çok sağlıklı tavsiye ederim:)

oo cok guzelmıs ben bır arkadasımla ıddaya gırdım 25 kasıma kadar 3 kılo vermemz lazım hem de ceyrek altınına grdk durum cıddı yanı :)ama aslında daha fazla vermem gerekıyor suan 168 boyum ve61 kıloyum ve 55 olsam harıka olacak ...

pazartesı yenıden grup kuruluyr galıba benı de alırsanz cok sevınırm

Kizlar herkese iyi bayramlar
Arife gun 64kg iken bugun itibariyle 66kg AMA yarn tam gaz devam bu evde durmak bana yaramadi calisirken her sey duzgundu

oo cok guzelmıs ben bır arkadasımla ıddaya gırdım 25 kasıma kadar 3 kılo vermemz lazım hem de ceyrek altınına grdk durum cıddı yanı :)ama aslında daha fazla vermem gerekıyor suan 168 boyum ve61 kıloyum ve 55 olsam harıka olacak ...

pazartesı yenıden grup kuruluyr galıba benı de alırsanz cok sevınırm

Canim yeniden degil yarin birlikte yrni baslioruz yarin sabah hepimiz tuvalete gidip tartilalim hic bisi yemeden bakalim kac kilo ilr baslioruz bide sabah kahvaltidan 5dakika once bi bardak suya limon sikip icelim metabolizmamiz canlnsin.

yarın baslıyor muyuz kızlar? nasıl yapacagız ne yediysek onu mu yazacagız?

Evet canim krsin kesin baslioruz ama once sabah kalkip tuvalete git tartiya cik grami gramina kac kilo oldugunu ogren bide kahvaltidan 5dakika once bi bardak suya 8damla limon sik ic metabozlizman canlansin.

istediğim kiloya ulaştım ama verdikçe veresi geliyor insanın 4,5 kilo daha vermek istiyorum ...

Kizlar herkese iyi bayramlar
Arife gun 64kg iken bugun itibariyle 66kg AMA yarn tam gaz devam bu evde durmak bana yaramadi calisirken her sey duzgundu

Canim saglik olsun hepsini vericez bende almisimdir die dusunuom bir suru su boregi yedim ayiptir soylemesi :)

bugünn sevgilim bana kilo ver dedi :D aşkım pantalonunda olmuyo sana dedi :D
bunu ters olarak algılamadım biliyorum ki benim iyiliğimi istiyor ve yarın başlıycam 159 boy 60 kilo hedefim şimdilik 55 :)
yarın beraber başlıyorum sizinle :)
aşkım olacak adama o lafı yedirip yutturacam :D

bugünn sevgilim bana kilo ver dedi :D aşkım pantalonunda olmuyo sana dedi :D
bunu ters olarak algılamadım biliyorum ki benim iyiliğimi istiyor ve yarın başlıycam 159 boy 60 kilo hedefim şimdilik 55 :)
yarın beraber başlıyorum sizinle :)
aşkım olacak adama o lafı yedirip yutturacam :D

canim azimli olursan bu sefer olur :)obur grupta devam etmemistin seni hatirliorum:)

Kızlar takipte olduğumu söylemiştim..
Ben bugünden itibaren kalori sayma yoluna gidiyorum.bir site buldum bilirsiniz belki. vermek istediğiniz kiloya göre almanız gereken günlük kalori miktarını hesaplıyor sizde ona göre yiyorsunuz..benim vermek istediğim kiloya göre almam gereken kalori günlük 1250 kalori..

Burayı da takip edip gelişmeleri yazıcam..

Bugün gerçi biraz aştım ama malum bayram yemekleri bugün de devam etti.

Sabah:
1 dilim ekmek
1 kibrit kutusu kaşar peynir
5 zeytin
2-3 yemek kaşığı yumurtasız menemen

aralarda: 1 elma 1 armut 3 adet diyet bisküvi

akşam:
5 köfte
yarım dilim ekmek
1 bardak kola:(((
1 tane kestane şekeri

TOPLAM: 1440 KALORİ:(biraz aştık)