4 kilo versem ahh ne güzel olacak:) diyenlerin paylaşım alanı.

ama aynı kilodayıım
kızlar herkese mutlu yıllaaarrrr formada zayıf güzelliklerle bir yıl değil bir ömürrr sizin olsun sevdikleriniz olsuun <3

ama aynı kilodayıım
kızlar herkese mutlu yıllaaarrrr formada zayıf güzelliklerle bir yıl değil bir ömürrr sizin olsun sevdikleriniz olsuun <3

Canim benim. senle ben zayiflicaz baska sansimiz yoksana kilo verdirmeden ben vermeden birakmicam bu diyet isini:)

valla benimde seni bırakmaya hhiçç niyetim yok ablacımm ve ben oturmuş ders çalışıyorum biraz atıştırdım sabaha kadar ayaktayım bugün benn

abla kusura bakma yaa dün giremedim
aslında iyi ama kötü bu nasıl oluyo açıklayayım ağzım öyle bi yaraki çorba içerken bile yanıyo yani bişey yiyemiyorum

evettt bugün benim doğum günüüüm her ne kadar acılı bi doğum günüm olsada olsun bir yaş daha yaşlandım demicem çünkü biraz daha büyüdüm
bugün dikkat edemicem heleki istediğim pasta olursa tutmıcam kendimi izin varmı

Amanda aman:)bugunmu dogmussun sennnn:)iyikide dogmussun:) nice mutlu senelere bugun istedigini yap bugun senin gunun:)

teşekkürler abla ama pekde güzel bi gün değildi
neyse yediklerime gelince döner simit birazda atıştırdım o kadar şimdi neskafe içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…