• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 kilo versem ahh ne güzel olacak:) diyenlerin paylaşım alanı.

ama aynı kilodayıım :D
kızlar herkese mutlu yıllaaarrrr formada zayıf güzelliklerle bir yıl değil bir ömürrr sizin olsun sevdikleriniz olsuun <3

ama aynı kilodayıım :D
kızlar herkese mutlu yıllaaarrrr formada zayıf güzelliklerle bir yıl değil bir ömürrr sizin olsun sevdikleriniz olsuun <3

Canim benim. senle ben zayiflicaz baska sansimiz yok:-)sana kilo verdirmeden ben vermeden birakmicam bu diyet isini:)

valla benimde seni bırakmaya hhiçç niyetim yok ablacımm :D ve ben oturmuş ders çalışıyorum biraz atıştırdım :D sabaha kadar ayaktayım bugün benn

abla kusura bakma yaa dün giremedim :(
aslında iyi ama kötü bu nasıl oluyo açıklayayım ağzım öyle bi yaraki çorba içerken bile yanıyo yani bişey yiyemiyorum :(

evettt bugün benim doğum günüüüm :Dher ne kadar acılı bi doğum günüm olsada olsun :D bir yaş daha yaşlandım demicem çünkü biraz daha büyüdüm
bugün dikkat edemicem heleki istediğim pasta olursa tutmıcam kendimi izin varmı :D

evettt bugün benim doğum günüüüm :Dher ne kadar acılı bi doğum günüm olsada olsun :D bir yaş daha yaşlandım demicem çünkü biraz daha büyüdüm
bugün dikkat edemicem heleki istediğim pasta olursa tutmıcam kendimi izin varmı :D

Amanda aman:)bugunmu dogmussun sennnn:)iyikide dogmussun:) nice mutlu senelere bugun istedigini yap bugun senin gunun:)

teşekkürler abla ama pekde güzel bi gün değildi :(
neyse yediklerime gelince döner simit birazda atıştırdım o kadar şimdi neskafe içtim :(

Back