• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 kilo versem ahh ne güzel olacak:) diyenlerin paylaşım alanı.

günümm pek güzel geçmedi abla bennde 8 olmadan yattım zaten :(
bugün ders arasında çiziviç yedim çayla balık yedim sabahta patates kızartması biraz zaten pek yiyemiyorum yaradan :(

oyy ablaların bitanesi düşünmen yeterrr tanışmamız bana en büyük en değerli hediye iyiki tanışmışızz <3
aama bu günüm güzeldi ama çok yoruldum fazla bişeyde yiyemiyorum bu aralar ya iştahım var ama vakit yok
neyse sandaloz nolduu abla

oyy ablaların bitanesi düşünmen yeterrr tanışmamız bana en büyük en değerli hediye iyiki tanışmışızz <3
aama bu günüm güzeldi ama çok yoruldum fazla bişeyde yiyemiyorum bu aralar ya iştahım var ama vakit yok
neyse sandaloz nolduu abla

Canim regl oldum kullanmiorum yine baslicam ama

MERHABA ÇAĞLACIM bU KARIŞIMI EN KISA ZAMANDA BEN DE DENEYECEĞİM ... AMA BENİM diyetisyenim bana her sabah aç karnına 2 bardak ılık suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi önermişti Bende çok işe yaradı.O günden sonra ne zaman 2 kilo bile alsam hemen bu iksiri içiyorum.Senin tavsiyenide deneyeceğim

MERHABA ÇAĞLACIM bU KARIŞIMI EN KISA ZAMANDA BEN DE DENEYECEĞİM ... AMA BENİM diyetisyenim bana her sabah aç karnına 2 bardak ılık suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi önermişti Bende çok işe yaradı.O günden sonra ne zaman 2 kilo bile alsam hemen bu iksiri içiyorum.Senin tavsiyenide deneyeceğim

Canim sodali caydan.bahsediosun demi gercekten duzenli icersen cok fayda edio:)

olur abla ama bi kaç günlük program yapalım mı alışana kadar

Canim bak sabah kalkalim iki tane mandalina yiyelim ysrim saat sonra kahvalti yapalim ama kahvalti tam bugday ekmegi olacak 3dilim i gecmemek sarti ile onla light peynir ve zeytin yiyelim oglede yaa sebze yaa et yenicek aksamda kepekli makarna yiyelim suda 8 dakika haslanacak yagi cok az olacak dimatesli yogurtlu yiyebilirsin ama proteinlerle karbonhidratlari karistirmak yasak yenek 2bucuk saat sonrada meyve yiyebilirsin.

abla ben pek ekmek yemem zaten peki ders arasında simit veya çizi gibi şeyler yiyebilir miyim çayla birlikte çünkü öğleyi geçiyo bazen akşam geliyorum o zamana kadarda az yiyorum bu gibi şeylerle atıştırıyorum

abla ben pek ekmek yemem zaten peki ders arasında simit veya çizi gibi şeyler yiyebilir miyim çayla birlikte çünkü öğleyi geçiyo bazen akşam geliyorum o zamana kadarda az yiyorum bu gibi şeylerle atıştırıyorum

Canim iste beyaz unlu seyler yasakmis:s

Canim burdaysan gel bizde bu gece kendimize.uygun bi diyet hazirlayalim bu hafta birbucuk.kilo verelim en az ben.biraz.kilo almisim hissediorum bu gece bu karari verip artik sikica suna uyalim lutfeeeeen.

Back