• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 kilo versem ahh ne güzel olacak:) diyenlerin paylaşım alanı.

kimse yook yine ama olsun ben yine yazayım cağla ablam oku gelinceeee :(
sabah geç kaldığım için bişey yemeden çıktım ders arasında yaım simit yedim 2. yarıdada diğer yarısını toplam 1 simid yedm sütlüydü ama.
eve geldim fıında balık vardı patatesle onu yedim bir buçuk avuç kadar 2 kaşık salata patatesini yedim biraz fazla kaçtı çıtır çıtır olunca seviyorum :D ha bi de armut yedim yemekten önce

Canim daha yeni geldim eve ben begendim guzel gidiosun cok abartmiosun yemeyi.

şimdide bir tabak puding yedim çok az şekerliydi o yüzden rahatım ve hamburger ekmeğiyle tost yaptım onunda yarısını yedim

Hosgeldun canim benim bu ara su yeni bi diyet var yaa onu uygulayalim dioruz hani 4tahil 3sut 3meyve 3protein
Diyet yontemleri deneyimleri kisminda. Aycakayanin 4-3-3-3diyeti dir gecio canim bi orayi okumani tavsiye ederim bide bugun youtubeye jillian 30day shared level 1yaz onu spor olarak yapmaya baslayacagiz canim sende bi incele istersen canim.

O diyete baktım, bana çok matematik işi geldi ya :D "Bir dilim ekmek yedin, 1 tahıl sayıyorsun. Ama patates kızartması yersen 3 tahıl 2 protein sayıyorsun. Meyve salatası buna göre 3 meyve 1 süt ederse yarım kilo peynir + 300 gram zeytin kaç tahıl kaç protein eder?"

Bana daha basit bir şey lazım.
Saat 10 - 2 dilim ekmek ye.
Saat 11 - Bir tabak haşlanmış patates ve yanında tavuk ye.
Saat 12 - 3 tane erik yut.
Saat 1 - yuttuğun erikleri kus, manyak mısın çiğnemeden yutuyorsun.
Saat 2 - O kenara koyduğun 3 eriği çiğneyerek ye.

...falan gibi, güzel bir diyet listesi istiyorum ben.

Son düzenleme:
O diyete baktım, bana çok matematik işi geldi ya :D "Bir dilim ekmek yedin, 1 tahıl sayıyorsun. Ama patates kızartması yersen 3 tahıl 2 protein sayıyorsun. Meyve salatası buna göre 3 meyve 1 süt ederse yarım kilo peynir + 300 gram zeytin kaç tahıl kaç protein eder?"

Bana daha basit bir şey lazım.
Saat 10 - 2 dilim ekmek ye.
Saat 11 - Bir tabak haşlanmış patates ve yanında tavuk ye.
Saat 12 - 3 tane erik yut.
Saat 1 - yuttuğun erikleri kus, manyak mısın çiğnemeden yutuyorsun.
Saat 2 - O kenara koyduğun 3 eriği çiğneyerek ye.

...falan gibi, güzel bir diyet listesi istiyorum ben.

Canim yazdiklarini okuken cok guldum allah iyiligi versin:)

şimdi meyvemi yedim kahvemi içtim sütümüde içtim yatıcam ders çalışıp :D abla çok koşuşturdum bugün yoruluncada acıktım baya ondaan :(

Yeni yöntem buldum ben.

Bir hafta sabah yumurta+domates+salatalık+çavdar ekmeği+zeytin+çay yani güzel kahvaltı.
Öğleye gelmeden bir bardak sütlü kahve.
Öğlen yoğurt+simit+meyve.
İkindi meyve+şekersiz ballı meyve çayı.
Akşam (6 civarı) tavuk+salata.
Yatmadan önce mandalina gibi basit bir meyve.

Arada bol su, aç hissettiğimde yoğurt veya süt, yeşillik sınırsız.

Deneyelim bakalım, işe yarayacak mı acaba?

Yeni yöntem buldum ben.

Bir hafta sabah yumurta+domates+salatalık+çavdar ekmeği+zeytin+çay yani güzel kahvaltı.
Öğleye gelmeden bir bardak sütlü kahve.
Öğlen yoğurt+simit+meyve.
İkindi meyve+şekersiz ballı meyve çayı.
Akşam (6 civarı) tavuk+salata.
Yatmadan önce mandalina gibi basit bir meyve.

Arada bol su, aç hissettiğimde yoğurt veya süt, yeşillik sınırsız.

Deneyelim bakalım, işe yarayacak mı acaba?

guzel canim hadi sende buna basla:-)

daha günüm gelmedi ama nnasıl olmuşsa zayıflamışım sabah aç karnına 52.3 çıktım yuppi :D

Canim bak ne guzel veriosun nende bugun iki dilim light ekmek biraz.peynir oglede iki kasik kisir. Sonrada bi mandalina daha aksama ne yiyecegim bilmiorum.

bugün yine 1 simit yedim sonra brokoli salatası 1 kaşık nohut yemeği 2 dilim turşu, yoğurt yeedim 4 kaşık puding yedim sabah çıkmadan elmanın yarısını yedim şimdi de diğer yarısını yedim ama açıktım :D

bugün yine 1 simit yedim sonra brokoli salatası 1 kaşık nohut yemeği 2 dilim turşu, yoğurt yeedim 4 kaşık puding yedim sabah çıkmadan elmanın yarısını yedim şimdi de diğer yarısını yedim ama açıktım :D

Dillllviiiiin:)su sandaloz sakizini duydunmu:)

abla akşam babam gelince saat 6' yı geçiyodu brokoli salatası yedim babamla meyve ve birazda mısır kahvemi içtim sütümü de içicem anamm çok mu olduu :((((
duydum ama hiç araştırmadım açıkcaa

abla akşam babam gelince saat 6' yı geçiyodu brokoli salatası yedim babamla meyve ve birazda mısır kahvemi içtim sütümü de içicem anamm çok mu olduu :((((
duydum ama hiç araştırmadım açıkcaa

Canim bi okusana diyet yontemleri ve deneyimlerimiz.kismindaaaa:)ben cok heveslendim bizdemi yapsak acaba:)

umarım bu yaştan sonra uzar boyum :D
tamam abla içmiycem, diyeti okudum ama sandaloz ve damla sakızı aynı değil mi çok benziyoooo

Back