arkadaslar bugun cayi hepsinden birer tutam alarak yaptim ictim dun gece fe biberiye yagli karisimi surdum gece uyumadan sonra gece 3 gibi cikarttim sabah gercekten de 1 cm incelme vardi yanliz cayi tekrar icme konusunda terddutluyum gun boyunca yogun kulak cinlamam oldu aksam tansiyonuma baktim ki 15. 10. hayatimda ilk kez bu rakami gordum megerse biberiyenin tansiyon yukseltici etkisi varmis bu yaziyi da uyarma amacli yazdim baskalari icin super olan bir formul bize iyi gelmeyebilir benden soylemesi cayi yaparsaniz de biberiyeyi cok az kullanin benden soylemesi
6 kilo gittiiiiiiiiiiiiiiii
pardon cöö diyip kaçmış diyosun da belki çalışıyodur giremiyodur falan demek gerekiyo dimi her saniye bildirim gelmişmi diye bakamam.. bu arada şu an itibariyle 13 kilo verdim ve 10 cm den fazla inceldim hemde bu kadar kısa bi sürede düzenli yaparsanız işe yarıyo ama tek sorun kabızlık meselesi
merhaba nilelo çayın tarifini biraz daha teferruatlı verir misin?bi de sen altbacağa falan denedin mi?ya da bilgin,yorumun var mı?emziren arkadaşlara tavsiye etme gibi bi lüksüm olamaz biliyorum nasıl etkiler.. Ben yaklaşık 20 gündür uygulayamıyorum tatile gittiğim için ama geçen bir buçuk aydan beri tam 15 kiloya yakın verdim şu an 62-63 kiloyum hiç bir yan etkiside olmadı eski pantolonlarımı yaklasık 10 cm boyunda daraltmak zorunda kaldım ki çokta memnunum ... 55 hedefim çok az kaldı bilimsel bi açıklaması yok ben sadece denedim ve sonuçları gördüm kendi gözümle..tabi metabolizma hızı aynı olmayabilir herkesin.. (ve 20 günde tabiricaizse deli gibi yedim balık ekmekleri )
bu arada 78 kilodan 55 e düşme hayat gibiyken son 5 kiloooo kaldı ben bile anlamadım azmin elinden bişey kaçmıyomuş hakkatten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?