4 günde 2,600 gr 1,5 cm

evet hazirliklar tamam pek okuyan olmasa da ben malzemeleri aldim su anda yag karisimini hazirladim 100ml sprey bir siseye hepsinden koydum esit olarak 20 ml avakado 20ml biberiye(onun kaliteli olmasi onemli 20l aspir ben 10ml kadar da aci biber yagi koydumgeri kalan za ozonlu zeytin yagi sonra karin bolgeme sardim strecledim su an karnim yanmaya basladi ama cayi yarin yapicam su an 61.3 kiloyum belim 84cm gobek 88 cm gelismeleri size yazicam

arkadaslar bugun cayi hepsinden birer tutam alarak yaptim ictim dun gece fe biberiye yagli karisimi surdum gece uyumadan sonra gece 3 gibi cikarttim sabah gercekten de 1 cm incelme vardi yanliz cayi tekrar icme konusunda terddutluyum gun boyunca yogun kulak cinlamam oldu aksam tansiyonuma baktim ki 15. 10. hayatimda ilk kez bu rakami gordum megerse biberiyenin tansiyon yukseltici etkisi varmis bu yaziyi da uyarma amacli yazdim baskalari icin super olan bir formul bize iyi gelmeyebilir benden soylemesi cayi yaparsaniz de biberiyeyi cok az kullanin benden soylemesi

ben çayı içemem ama bu yağ karışımını denemek isterim,3 gün geçmiş şimdi sonuç nasıl?

Arkadaş kilo verdim inceldim demiş cöö demiş kaçmış,
olay argon arkadaşımın bilimsel araştırma ve denemelerine kalmış
Kolaygelsin argon arkadaşım,gayretini takipteyim,başarılar dilerim..
Denemekse sanırım benim için oldukça meşakkatli;dolaylı olarak da imkansız..

pardon cöö diyip kaçmış diyosun da belki çalışıyodur giremiyodur falan demek gerekiyo dimi her saniye bildirim gelmişmi diye bakamam.. bu arada şu an itibariyle 13 kilo verdim ve 10 cm den fazla inceldim hemde bu kadar kısa bi sürede düzenli yaparsanız işe yarıyo ama tek sorun kabızlık meselesi

kaç günde verdin 13 kiloyu,ben 10 kilo verdim,bi 10 kilo daha vermem lazım,üstte arkadaş sormuş bende emziriyorum onun için doktor tavsiyesi olmadan böle çaylar içme taraftarı diilim,yağda kullanıyomusun...sinameki kabızlık sorununa iyi gelir

merhaba tekrar arkadaşlar ben sorun yaşadığım için çayı içmedim nilelo arkadaşım bir ara vakit bulursan şu çayın ölçülerini yazsan bak kafama göre takılayım derken tansiyoni 15 e çıkararttım valla gidiyodum zayıflayayım derken ama yağı düzenli kullanıyorum bel cevremde 4 cm falan incelme oldu gerçekten ama çay beni kötü etkiledi
emziren arkadaşım sakın sen deneme bebek emmeyi bıraktıktan sonra denersin

bu kadar bitkiyi karıştırdıktan sonra karaciğer enzimlerinizi bir kontrol ettirin derim. Bir de aktarlardan aldığınız bitkilere çok güvenmeyin arkadaşlar. Bir bitkinin farklı cinsleri olabilirve bu cinslerden biri toksik etki gösterebilir. Bitki çayları potansiyel bir tehlike, güvenmediğiniz ve bilinirliği olmayan bitkileri sırf o bu diye alıp içmeyin. Bir kaç kilo için sağlığınızdan olmayın.

emziren arkadaşlara tavsiye etme gibi bi lüksüm olamaz biliyorum nasıl etkiler.. Ben yaklaşık 20 gündür uygulayamıyorum tatile gittiğim için ama geçen bir buçuk aydan beri tam 15 kiloya yakın verdim şu an 62-63 kiloyum hiç bir yan etkiside olmadı eski pantolonlarımı yaklasık 10 cm boyunda daraltmak zorunda kaldım ki çokta memnunum ... 55 hedefim çok az kaldı bilimsel bi açıklaması yok ben sadece denedim ve sonuçları gördüm kendi gözümle..tabi metabolizma hızı aynı olmayabilir herkesin.. (ve 20 günde tabiricaizse deli gibi yedim balık ekmekleri )

merhaba nilelo çayın tarifini biraz daha teferruatlı verir misin?bi de sen altbacağa falan denedin mi?ya da bilgin,yorumun var mı?

Son düzenleme:
canım ben hepsinden göz kararı koydum kakuleden 5 tane diğerlerinden birer tutam yani bi ölçü yok tam olarak tadına bağlı tabi biberiye ve kekik tansiyonda oynama yapabiliyo kimisinde o yüzden abartmamak lazım tutamı avuç doolusu koymamak lazım :) canım benim alt bacakta problemim yoktu o açıdan denemedim ama şunu söyleyebiliriim 20 -25 gündür hemen hemen hiç kullanmama rağmen hala kilo veriyorum bende anlamış değilim...hergün tartılma gereksinimi duymaya başladım 300-400 gr arası gidiyo bende bırakmam rağmen ...tabi bu demek değil ki herkeste işe yarar ama ben denedim ve sonuçlarını söylüyorum sadece.. 55 e düşene kadar tekrar başlamak istiyorum aslında

Merhaba arkadaşlar bende yağ karısımindan kullanmak istiyorum fakat emziriyorum çayıni içmesem yinede sakıncalı olurmu.bide streçlemeden bahsettiniz streçleyip nekadar bekliyoruz? Streçlenmediğinde etkisi olmuyormu acaba?

canım emzirenlerle alakalı bişey diyemem akşam yatarken sarıyodum ben sabaha kadar kalıyodu bi kaç saat havalanıyodu sonra spora giderken bi daha sarıyodum spordan sonra yatana kadaar sarmadan duruyodum....

bu arada 78 kilodan 55 e düşme hayat gibiyken son 5 kiloooo kaldı ben bile anlamadım azmin elinden bişey kaçmıyomuş hakkatten..

Kizlarr bende basladim bugün cayi icmekte cok zorlaniyorum azimliyim bu sefer tam 1.5 ay araliksiz kullancam 15 kilo vermek zorundayimm hepimize bol sans :)

bu arada 78 kilodan 55 e düşme hayat gibiyken son 5 kiloooo kaldı ben bile anlamadım azmin elinden bişey kaçmıyomuş hakkatten..

canım tekrar merhaba :) bende 87 kılodan 78e dustum bazen 79 oluyorum tok karna vs ... dıyetle ve yuruyusle verdım cokda kasmadım kendımı ...

çayıda yapmayı dusunuyorumm sen suyla demlıyormuydun yoksa kaynatıyormuydun ?:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…