• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 günde 2,600 gr 1,5 cm

Kizlarr bende basladim bugün cayi icmekte cok zorlaniyorum azimliyim bu sefer tam 1.5 ay araliksiz kullancam 15 kilo vermek zorundayimm :( hepimize bol sans :)

cnm merhaba bana şu çayla yağın malzemelerini verirsen memnun olurum.
çok fazla ve fazla ihtiyacım var özelden de yazabilirsin

Kızlar bu yağ karışımlarının etkisini gören oldumu özellikle alt bacak ve göbişte deneyen :21:

Kızlar bu yağ karışımlarının etkisini gören oldumu özellikle alt bacak ve göbişte deneyen :21:

ben dun aldım yagları kakaoda aldım catlaklarım ıcın kil lapasi kullanıcam yaklasık 10 gun sonrasında yaga baslıycam sanırım o zaman yazabılırım ancak :D

ben dun aldım yagları kakaoda aldım catlaklarım ıcın kil lapasi kullanıcam yaklasık 10 gun sonrasında yaga baslıycam sanırım o zaman yazabılırım ancak :D

Benmde var catlaklarımm :27: Kil Lapası nasıl oluyor canım?
Dene bakalım faydası olacakmı gelişmeleri yazmayı unutma ama merak ederimm :21:

Benmde var catlaklarımm :27: Kil Lapası nasıl oluyor canım?
Dene bakalım faydası olacakmı gelişmeleri yazmayı unutma ama merak ederimm :21:

kil lapasını burda bı kız yazmıstı oyle arastırdım buldum yaptım faydalıı baya ıncelmeye ınceltıyor yanı ....

çatlaklar ıcın henuz ugrasamadım pek kılolarla basım belada ama genede kantorn yagı fılan kullanıyorum ben catlaklar ıcın yenılerı cıkmasın barı dıye :43::43::43: cok fazla var gobek delıgıme kdr cıkıyor yanı utanıyorum vucudumdan ama onlarıda cozucem once zayıflımde

kil lapasını burda bı kız yazmıstı oyle arastırdım buldum yaptım faydalıı baya ıncelmeye ınceltıyor yanı ....

çatlaklar ıcın henuz ugrasamadım pek kılolarla basım belada ama genede kantorn yagı fılan kullanıyorum ben catlaklar ıcın yenılerı cıkmasın barı dıye :43::43::43: cok fazla var gobek delıgıme kdr cıkıyor yanı utanıyorum vucudumdan ama onlarıda cozucem once zayıflımde

Anladım canım bende bir arastırayım Lapa işini :21:
Bende Tca aldım sıcaklar gecince yapıcam Çatlaklarım için bi bölgede denicem faydasını görürse direk konu acar
Söylerimm İnsallah :16: Neyse konuyu dağıtmayalım Canım fayda görürsen Konu aç Mutlaka :26:

Bende Tca aldım sıcaklar gecince yapıcam Çatlaklarım için bi bölgede denicem faydasını görürse direk konu acar
Söylerimm İnsallah :16: Neyse konuyu dağıtmayalım Canım fayda görürsen Konu aç Mutlaka :26:

BURDAN DEVAM EDERIZ yaglar ıcın kilin faydasını gordum ben zatıııı onu uyguluyorum canım ...... catlak ıcın tca nedır kremmı ?

BURDAN DEVAM EDERIZ yaglar ıcın kilin faydasını gordum ben zatıııı onu uyguluyorum canım ...... catlak ıcın tca nedır kremmı ?

Nezmndır kullanıyorsun canım Kili? Tca dediğimde bir asit, Konusu Var bulursun sitede Ondada fayda görenler olmuş oyüzden aldım kenarda duruyor denicem bakalım su havalar sogusaydı biraz :16: :9:

[/QUOTE=sezenburak;31580796] cnm merhaba bana şu çayla yağın malzemelerini verirsen memnun olurum.
çok fazla ve fazla ihtiyacım var özelden de yazabilirsin[/QUOTE]

Merhaba canim mesaj atamadim disa kapaliymis mesajlarin cayin icinde biberiye kakule kekik kuşburnu atkuyruğu var konu sahibi arkadasin dedigi kadariyla ama ben mate yesil cay ve barut agaci kabugu ekliyorum..
Yağın içeriği : aspir yağı, biberiye yağı, ozonlanmış zeytinyağı ve avakado yağı
Eger catlak sorunun varsa kakao yagi , selülitin varsa da portakal kekik ve okaliptüs yağı ekleyebilirsin demis nilelo (bende hepsi mevcut cok şükür :) )

Son düzenleme:
Merhaba canim mesaj atamadim disa kapaliymis mesajlarin cayin icinde biberiye kakule kekik kuşburnu atkuyruğu var konu sahibi arkadasin dedigi kadariyla ama ben mate yesil cay ve barut agaci kabugu ekliyorum...Yağın içeriği : aspir yağı, biberiye yağı, ozonlanmış zeytinyağı ve avakado yağıEger catlak sorunun varsa kakao yagi , selülitin varsa da portakal kekik ve okaliptüs yağı ekleyebilirsin demis nilelo (bende hepsi mevcut cok şükür :) )

cnm merhaba bana şu çayla yağın malzemelerini verirsen memnun olurum.
çok fazla ve fazla ihtiyacım var özelden de yazabilirsin

kilin faydasını gordum ben zatıııı onu uyguluyorum canım ...... catlak ıcın tca nedır kremmı ?
çatlaklar için sonuç aldıysanız paylaşabilir misiniiiiiiz
ya da yazdıysanız bir yerlerde??

Nezmndır kullanıyorsun canım Kili? Tca dediğimde bir asit, Konusu Var bulursun sitede Ondada fayda görenler olmuş oyüzden aldım kenarda duruyor denicem bakalım su havalar sogusaydı biraz :16: :9:

gunaydın canım kili 5-6 kez surdum ve gozle gorulur toparlanma var ıncelme var ben olcmedım hıc ama bellı oluyor annemın gozunden dahı ki o kolay kolay demez :9::9:

tcaya bır goz atayım bende o zaman nasıl bıseydır .....

çatlaklar için sonuç aldıysanız paylaşabilir misiniiiiiiz
ya da yazdıysanız bir yerlerde??

ben lımon kahve kurunu yaptım ancak 1 hafta yapabıldım kili uyguladıgım ıcın ( kıl ıncelmek ıcın catlaklara faydası var mıdır bılmıyorum ) ıdeal kıloma ulasınca şu çatlakları kökten halledıcem :51:

gunaydın canım kili 5-6 kez surdum ve gozle gorulur toparlanma var ıncelme var ben olcmedım hıc ama bellı oluyor annemın gozunden dahı ki o kolay kolay demez :9::9:

tcaya bır goz atayım bende o zaman nasıl bıseydır .....

Oooo süper ozaman hemen denemeliyimmm :52: :52:
Tca ufak bir şişede sıbı birsey canım pamukla sürüyormussun sonra yanmaya vaslayınca su tutuyorsun daha sonrasında nemlendiriyorsun sürekli o bölgeyi ama tehlikeli falan diyorlar oyüzden % si düşük olmalıymıs konuyu bulup okuyunca anlarsın zaten :16:

Back