• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 günde 2,600 gr 1,5 cm

78 kilodan 59 a düştüm ve ayrıca 97-97-97 olan ölçülerim 90-68-80 e düştü daha ulaşamadım hedef kilo 55 benden 90 63 80 :)...ayrıca 31 beden kot giyerken şu an 27 giyiyorum.

Ne kadar surede oldu bu degisim canim uyguladigin ozel bi diyet falan varmiydi ayrica duzenli olarak spor yapiyor muydun :))

kaynatmıyorum canım demliyorum.

oncelıkle hosgeldın sekerım umutsuzdum yazılarından zor gırdıgınız anlamıstım cunkı ama gelmene cok sevındım bıkac sorum olucakta :16::16::16:

tebrık ederım tekrardan bu arada suan tamı tamına bende 78 kıloyum 12 km gunde yuruyorum kil lapası suruyordum bende ıncelmek ıcın......senın yagları hemen aktarımdan aldım dolabımda hazırlar :21::21::21:

kilim 2 gune bıter yaglara baslıycam yalnız mesela ozonlanmıs zeytın yagı mılımı 50 dıyelım dıgerlerı 30 mılım hepsını bırden bı kavanozda karıstırsam sonrada spreylı kutuya bıttıkce aktarsam ölçüleri normal mi sence cayıda yagları kullanmaya basladıgımda alacagım:52::52:

zayıflamak bünyeden bünyeye değişiyor. okul bitti iş güç olmayınca sıkıntıdan dışarı da çıkmadım kendimi eve kapattım. gece otururum ve acıkınca da yerim hanı :) hareketsizlik cipstir tatlıdır şudur budur derken de 10 kilo kadar aldım. bir aydır da 30-40 dakka yürüyorum ve hiç birşeyden kısmadan 4 kilo verdim. tek yaptığım abur cuburu abartmamak oldu. eski kiloma dönmek istiyorum dolayısıyla 6 kilom daha var. arkadaş diyetsiz kilo verdim demiş ilgimi çekti. :) yapılan çay karışımının tansiyonu çıkardığını yazmışsınız açıkcası ondan gözüm korktu. daha sade ve bildiğimiz bitkilerle hazırlanmış çay karışımı tavsiyeniz var mı ? maksat toksin atmak ve mümkünse de yürüyüşle etkileşime girip yağ yakmak. :)

[/QUOTE=sezenburak;31580796] cnm merhaba bana şu çayla yağın malzemelerini verirsen memnun olurum.
çok fazla ve fazla ihtiyacım var özelden de yazabilirsin

Merhaba canim mesaj atamadim disa kapaliymis mesajlarin cayin icinde biberiye kakule kekik kuşburnu atkuyruğu var konu sahibi arkadasin dedigi kadariyla ama ben mate yesil cay ve barut agaci kabugu ekliyorum..
Yağın içeriği : aspir yağı, biberiye yağı, ozonlanmış zeytinyağı ve avakado yağı
Eger catlak sorunun varsa kakao yagi , selülitin varsa da portakal kekik ve okaliptüs yağı ekleyebilirsin demis nilelo (bende hepsi mevcut cok şükür :) )[/QUOTE]

tatlım bu malzemeleri içine ne kadar katıyosun yani miktarı nedir?

Merhaba canim mesaj atamadim disa kapaliymis mesajlarin cayin icinde biberiye kakule kekik kuşburnu atkuyruğu var konu sahibi arkadasin dedigi kadariyla ama ben mate yesil cay ve barut agaci kabugu ekliyorum..
Yağın içeriği : aspir yağı, biberiye yağı, ozonlanmış zeytinyağı ve avakado yağı
Eger catlak sorunun varsa kakao yagi , selülitin varsa da portakal kekik ve okaliptüs yağı ekleyebilirsin demis nilelo (bende hepsi mevcut cok şükür :) )

tatlım bu malzemeleri içine ne kadar katıyosun yani miktarı nedir?[/QUOTE]

Canim hepsi 20 ml zaten 100 ml siseye bosalttim tamamini digerleri icin ayri bi sise hazirladim
Çayı göz kararı koyuyorum

-konu sahibinden başka bu çayla hiç mi kilo veren yok?
-Konu sahibi arkadaş ölçü vermemiş, sorana da 1 avuç koyup abartmadıktan sonra problem olmaz demiş. göz kararı da olsa ölçü konusunda bir fikir verilebilir? yarım avuç mu:52:, 1 tatlı kaşığı mı 1 çay kaşığı kadar mı yaklaşıl bir ölçü verilebilir...:19:

-konu sahibinden başka bu çayla hiç mi kilo veren yok?
-Konu sahibi arkadaş ölçü vermemiş, sorana da 1 avuç koyup abartmadıktan sonra problem olmaz demiş. göz kararı da olsa ölçü konusunda bir fikir verilebilir? yarım avuç mu:52:, 1 tatlı kaşığı mı 1 çay kaşığı kadar mı yaklaşıl bir ölçü verilebilir...:19:

caya bugun basladım demledımm

valla ben mesela kekıkkden ıkı uc avucc bıberıyeden ıkı uc avucc tanelılerden uc dort tutam karıstırdım bı posette.... atkuyruguda bı enteresan bıtkı aldıgımda kıza dedımkı buyu yapmıcam ya atkuyrugu bumu koptu kız evet didi neysee... hepsını buzdolabı posetınde karıstırdımmm

fıncanıma alırken tozlu yerlerınden ( bıberıye- kekık vs ) bı tutamm at kuyrugundan bı tutam ve tanelılerdende bı ıkı tane katıyomm kaynar suyumu dokuom bekletıom ...:27::27:

ayrıcana yagıda yaklasık 1 haftadır sabah aksam yuruyom işe gelırken streclenıom kullanıomm .. ıncelme var ama olcmedım goz kararı :9::9::51:

merhba arkadsm bu konuyu şimdi gördm ve okudum çok da etkilendim fakat kakule kullanırken şeker kullanmayın demişsin nasıl yani anlamadm bnu ve ayrıca canım şu an durumun ne onu merak ediyorum zayıfladn mı yani inceldin mi durum nasıl ???

arkadaşlar kullananlar tam detaylı anlata bilir mi bide bu ozonlanmış z. yağı her yerde varmıdır

anlatıyorumm...

yağı 2 haftadır kullanıyorum hafta sonları süremıyorum dersanem oldugu ıcın şöyle dıyeyım ...

10 gün sabah aksam sürdüm ( işe gelirken- eve giderken )

yagları aktardan aldım hepsını bırbırıne karıstırdım...
sprey baslıklı bır sıseye bosalttım ..
sorunlu bolgeme ( sımıt bolgem ) yagı yedıre yedıre surdumm strecledımm dustum yollara sabah aksam boyle yaptım ...

çayıda hepsını aldım seker kullanmıyorum sekersızde gayet tadı guzel ...
hepsınıı goz kararı buzdolabı posetınde karıstırdım
fıncanıma aktarırken toz olanlardan bırer tutam tanelı olanlardan 3-4 tane koydum demledımm fıncanda ve oyle tukettım ...

ınceldımm kızlar gozle gorulur tavsıye ederım

peki canım bu çayı bende aldım dün nasıl içiyosun sen aç karınla filan mı günde kaç kere mesela ? bide nasıl zayflatıyor yani afedersin tuvalete filan sık mı çıkarıyo ? :1:

peki canım bu çayı bende aldım dün nasıl içiyosun sen aç karınla filan mı günde kaç kere mesela ? bide nasıl zayflatıyor yani afedersin tuvalete filan sık mı çıkarıyo ? :1:

CANIM çayı ıcmeye baslayalı 1 hafta oldu hafiflik hissi verıyor tuvaletede guzel cıkartıyor benım wc sorunum yok zatı ama suanda masallah çatır çatır cıkıyorum :9::9::9:

canım ben sabah aç karna aksamda aç karne tuketıyorum gunde ıkı kez ....

bir hafta oldu peki kilo verdin mi canım yada verdiysen kaç kilo verdin ? :9:

şöyle dıyeyım canım böyle yemeye normalde vermeyı bırak alırdımmmmm ben adet donemım olmasına ragmen o kadar cok yememe ragmen kılo almadım !!!!

vermeyısımı duzensızlesmeme baglıyorumm adetımden sonra düzene gırıcem tekrar :34::34:

ama yagın cıdden ıncellttıgı konusunda tam tasdık onaylı muhurlu fılan onay verebılırım :1::1::27::27:

Hanımlar sizlerle bisey paylasmak ıstıyorum
Burada bahsedılen yag karısımı ve cay karısımları eminimki bazı kk uyelerınınde dedıgı gıbı ıyı gelebılır ama boyle seylerı kullanırken cok dıkkat edın sman ha
Bazı karısımların sonu olume kadar gıdebılıyor hele yag karısımları allh korusun cıldınızde kalıcı yarlar vs bırakabılır
Konunun baslarını bıraz okudum
Bende sızler gıbı zayıflamk ısteyen kk uyelerınden bırıyım ama saglıgımı tehlıkeye atacak seylerden uzak kalırım okuduguma gore yemeye ıcmeye dıkkat etmeden bu yag ve cayı kullanarak zayıflamıs arkadasımız
Olabılır tebrıkler
Ama bnm mantıgım dıyo kı
Sabah erkn kalkmadan
Spor yapmadan
Yedıklerıne dıkkat etmeden
Un yag seker tuz kullanmadan
Saglıklı bır sekılde kılo verılmesss
Lutfen VUCUDUNUZU DENEK OLARAK KULLANMAYIN
BU CAN BU BEDENE BIR DAGE VERILIYOR

anlatıyorumm...

yağı 2 haftadır kullanıyorum hafta sonları süremıyorum dersanem oldugu ıcın şöyle dıyeyım ...

10 gün sabah aksam sürdüm ( işe gelirken- eve giderken )

yagları aktardan aldım hepsını bırbırıne karıstırdım...
sprey baslıklı bır sıseye bosalttım ..
sorunlu bolgeme ( sımıt bolgem ) yagı yedıre yedıre surdumm strecledımm dustum yollara sabah aksam boyle yaptım ...

çayıda hepsını aldım seker kullanmıyorum sekersızde gayet tadı guzel ...
hepsınıı goz kararı buzdolabı posetınde karıstırdım
fıncanıma aktarırken toz olanlardan bırer tutam tanelı olanlardan 3-4 tane koydum demledımm fıncanda ve oyle tukettım ...

ınceldımm kızlar gozle gorulur tavsıye ederım

çok sevindim valla kendim zayıflamışım gibi
çünkü benim yağ da aylardır karşımda duruyo,iki defa yaptım sadece

bir de ben ozonlanmış z.yağı yerine normal z.yağı koydum çok fark eder mi ki

Back