4 günde 2,600 gr 1,5 cm

nilelo

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
35
0
6
Denizli
diğer açtığım konuya cevap veren merak eden olmadı sanırım başlıkan dolayı çok mutluyum 4 günde bunu hiç beklemiyordum çookkk mutluyummmmm

Bu gün itibariyle göbekten kurtulmam gerektiğini iyice anladım çok uzun araştırmalarım sonucu kendim bir yağ hazırladım gerçi bir iki arkadaşımdan faydalarını duymuştum ama okuyunca mutlaka almam gerektiğine kadar verdim. Umarım işe yarar genelde forumda kullananlar sonuçları yazmıyorlar yada çok yazan olduğu için o bölümleri atlıyorum sanırım. ben haftada bir girerek sonuçları söylicem.şu an itibariyle göbek bölgemde sorun olduğu için oraya yoğunluk verdim 97 cm den bakalım kaça düşücek merakla bekliyorum.
Yağın içeriği:
aspir yağı
ozonlanmış zeytinyağı
biberiye yağı
avakadoyağı

maliyeti çok düşük yaklaşık 15 gün yetecek kadar karışım oluyor esasında selülit problemi olanlar içine portakal veya kekik-okalüptüs yağıda karıştırabilir. Çatlakları olan arkadaşlarda kakao yağı da eklerse dadından yenmez yani :)

Açtığınız konuyla ilgili içerik vermeniz gerekmez mi? Burdan başka bir başlığa yönlendiriyorsunuz. Bildirim için açtıysanız diyet günlüklerine yazın lütfen. Ben de napmış acaba diye okuyorum..

yağ karışımı tarifi vermişsiniz ama çayın bittiğinden bahsediyorsunuz. ayrıntılı açıklama lütfen.

http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/613578-bitkisel-yag-karisimi.html

bu konuda soyle yazmış konu sahıbı
nilelo
valla hiç dikkat etmiyorum desem yeridir mesela iki gündür mücver kızartma yedim ama 4-5 adet normal kahvaltımı yaptım 1 dilim ekmek peynir vs ertesi gün 2 dilim yumurtalı ekmek öğleyin fazla yemiyorum ben akşamda degiğim gibi kızartma sebze yemeği bulgur pilavı falan ..neyse uzatmıyım yani dikkat etmedim.. bu yağ karışımını spreyli şişeye koydum bi güzel sürüyorum üzerini 4-5 kat streçliyorum öğleyin 3-4 saat bu sırada sporuma gidiyorum 20 dk kadar hareket 30 dk yürüyüş akşamları saat 7 gibi tekrar yağ sürüp streçliyorum sabah uyanana kadar bi iki saat havalandırıyorum tekrar sarmadan önce

bide çay var biberiye kakule kekik kuşburnu atkuyruğu onu içiyorum.

günde 2-3 bardak o kadar bende inanamadım bunu bi arkadaşım denemişti ondada etkisi oldu ama benim metebolizmadan kaynaklanıyo sanırım 4 günde bi hayli yol kat ettim umarım verme ve incelme hızım hep aynı olurda 1,5-2 ayda göbekten eser kalmaz..

6 kilo gittiiiiiiiiiiiiiiii
merhaba 6 kiloyu kaç günde verdiniz ,yani şimdi siz sadece karışım yağı sürdünüz yediklerinize de dikkat etmediniz ve biberiye,at kuruğu vs. cayı içtiniz ve 6 kg mu verdiniz gerçekten şok edici inanamadım ama denemeyi düşünüyorum sizi takip ediyorum gelişmeleri yazar mısınız ve göbek bölgesinden kaç cm inceldiniz onu da merak ediyorum bir de çayı günde kaç kez tükettiniz teşekkür ederimm

bulmaca gibi yazmışsınız yok konu açtım da kimse cevap vermedi de çay içtim diyosunuz çayın malzemelerini başka bir arkadaş ekliyor sanki benim konuma kimse yazmamış ben de intikam alıyım gibi bir tutum bitkilerin gördüğüm kadarıyla ölçüleri yok hiç böyle göz kararı ne gördüm ne duydum çay kaşığı mı tatlı kaşığı mı tutam mı sap mı ne
böyle sadece kendi verdiklerinizi yazarsanız tabi herkes girer çıkar yazacak kimse kalmaz

nasıl hazırlicaz ve nasıl kullanıcaz onuda paylaşırmısın
ben de deniycem bu hafta içi çay ve yağ malzemelerini toplıyacağım zaten yağlar ufak şişelerde bulunuyor ama cayı nasıl hazırlayacağımızı ben de tam anlamadım neola arkadasım tam detay yazarsa biz de başlayalım bu uygulamaya bizi aydınlatırsan sevinirim özel mesaj da atmak istedim fakat çok mesajım olmadığı için atamadım

merhaba konuyu takip edenlere faydalı olması açısından bu çayda yazan bitkileri tek tek araştırıp buraya ekliycem

At kuyruğu bitkisi idrar sökücü özelliğiyle bilinmektedir. Yağ dokularını eritmeye yardım eden bu bitki, yaraların iyileşmesine de yardımcı olur. Fakat tüm idrar söktürücü bitkilerde olduğu gibi fazla dozda kullanılırsa böbreklere zarar verebilir.Demek ki bundan az ekleyeceğizz
Kekik, sindirim sorunlarını tedavi edici etkiye sahip ve metabolizmayı hızlandırır. Bağışıklık sistemini güçlendirmenin yanı sıra yorgunluktan şikayet edenlere zindelik verir
Biberiye, sindirimi düzenler. İyi bir canlandırıcıdır, kan dolaşımını hızlandırır, cildi sıkılaştırır. Et yemeklerinde kullanılabilir. Vücutta biriken toksinleri atarak ideal bir kiloya kavuşmanızı sağlar.

Kakule çayı: Bir kahve kaşığı kakule bir bardak kaynar suya konulur ve 10 dakika demlendikten sonra süzülerek içilir. Kakule kaynatılmamalıdır.demekki hepsini sıcak suya katıp demlenmesini bekleyeceğiz ya da kakaleyi en son ekleyeceğiz onu kaynatmayacağız.Öğütülmüş şekilde satılan kakule aromasını yitirir. Bu yüzden kabuklu halde almak gerekir
* Bol idrar söktürür.
* Mideyi çalıştırır, gaz söktürür.
* Mide gazı dolayısı ile meydana gelen kalp rahatsızlığını önler.
bir de kuşburnu ve kekik vardı zaten onların faydaları biliniyor anladığım kadarıyle bunların karışımı kaynayan suya atılıp demlenecek gün içinde birkaç bardak içilecek bir de yağ vardı bir taraftan çay içip yağ süreceğiz spor yapacağız sayfa sahibi arkadaşım hatam varsa düzelt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…