• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 günde 2,600 gr 1,5 cm

Hanımlar sizlerle bisey paylasmak ıstıyorum
Burada bahsedılen yag karısımı ve cay karısımları eminimki bazı kk uyelerınınde dedıgı gıbı ıyı gelebılır ama boyle seylerı kullanırken cok dıkkat edın sman ha
Bazı karısımların sonu olume kadar gıdebılıyor hele yag karısımları allh korusun cıldınızde kalıcı yarlar vs bırakabılır
Konunun baslarını bıraz okudum
Bende sızler gıbı zayıflamk ısteyen kk uyelerınden bırıyım ama saglıgımı tehlıkeye atacak seylerden uzak kalırım okuduguma gore yemeye ıcmeye dıkkat etmeden bu yag ve cayı kullanarak zayıflamıs arkadasımız
Olabılır tebrıkler
Ama bnm mantıgım dıyo kı
Sabah erkn kalkmadan
Spor yapmadan
Yedıklerıne dıkkat etmeden
Un yag seker tuz kullanmadan
Saglıklı bır sekılde kılo verılmesss
Lutfen VUCUDUNUZU DENEK OLARAK KULLANMAYIN
BU CAN BU BEDENE BIR DAGE VERILIYOR

canım kobaymısız gıbı bahsetmıssın :1::1:

konu sahıbı arkadas yemıs ıcmıs spor yapmıs yagı surmus cayı ıcmıs faydası olmus .....

bende dıkkat edıyorum yedıgıme ıctıgıme gunde 12 km yol yuruyorum ekmek yemıyorum vs vs bunlarıda yan urun mısalı kullanıyorum haklısın zararı olabılır belkı ama ben bu denlı tuketıldıgınde zararı olabılecegını dusunmuyorum yag sonucta ve 1 saatten fazla tutmuyor yıkıyorum dıgerıde cay :44::44: ve bu cay karısımı her derde deva bılemıyorum yanı :37:

çok sevindim valla kendim zayıflamışım gibi
çünkü benim yağ da aylardır karşımda duruyo,iki defa yaptım sadece

bir de ben ozonlanmış z.yağı yerine normal z.yağı koydum çok fark eder mi ki

sağol canım ....

yag konusuna gelırsek tabıkıde fark eder ozonlanmısı ayrı normalı ayrıdır .... ozon tedavısı var zayıflamayla alakalı duz mantık kuruyorum ozonlanmıs yagda kesınlıkle yakıcı ınceltıcı bır etken vardır dıye dusunuyorum :8::8:

sağol canım ....

yag konusuna gelırsek tabıkıde fark eder ozonlanmısı ayrı normalı ayrıdır .... ozon tedavısı var zayıflamayla alakalı duz mantık kuruyorum ozonlanmıs yagda kesınlıkle yakıcı ınceltıcı bır etken vardır dıye dusunuyorum :8::8:

:30:öyle de işte iç sesimi bastırmıştım.inş dışarı çıkınca alayım.
bugünlerde bu ozonlanmış yağların faydasıyla alakalı bi topik daha vardı hatta.

canım kobaymısız gıbı bahsetmıssın :1::1:

konu sahıbı arkadas yemıs ıcmıs spor yapmıs yagı surmus cayı ıcmıs faydası olmus .....

bende dıkkat edıyorum yedıgıme ıctıgıme gunde 12 km yol yuruyorum ekmek yemıyorum vs vs bunlarıda yan urun mısalı kullanıyorum haklısın zararı olabılır belkı ama ben bu denlı tuketıldıgınde zararı olabılecegını dusunmuyorum yag sonucta ve 1 saatten fazla tutmuyor yıkıyorum dıgerıde cay :44::44: ve bu cay karısımı her derde deva bılemıyorum yanı :37:

Arkadasım zaten kullanmayın yazmadım
Her duydugunuz karısımı içip her duydugunuz yagı vucudunnuza sürmeyin hemn demk istedım
Araştırın geliştirin dedim
Yakınımın basına cok koyu bı olay geldı o yusden bn bu konularda temkınlıyım ve hassas sım görüşlerimi belirttım bunda guluncek bişi oldugu zannetmıyorum
Bitki caylarını karıştırıp içen daha sonra felç kalan yasamını yitiren cok duyuyosunuzdur aynı dünyada yasıyoruz sonucta ama baska bırı aynı cayı içiyo bişi olmuyo bünye meselesi
Bnm tanıdıgım da bole bi karısım içti 10 dk kalmadı gıda zehırlenmesınden hastanede buldu kendını
Uzun lafın kısası olurya bilinçli olmayan biri olur herkes sizn kadar bilinçli kullanamaz
Okusunlar akıllarında bulunsun dıye yazmıstım

Arkadasım zaten kullanmayın yazmadım
Her duydugunuz karısımı içip her duydugunuz yagı vucudunnuza sürmeyin hemn demk istedım
Araştırın geliştirin dedim
Yakınımın basına cok koyu bı olay geldı o yusden bn bu konularda temkınlıyım ve hassas sım görüşlerimi belirttım bunda guluncek bişi oldugu zannetmıyorum
Bitki caylarını karıştırıp içen daha sonra felç kalan yasamını yitiren cok duyuyosunuzdur aynı dünyada yasıyoruz sonucta ama baska bırı aynı cayı içiyo bişi olmuyo bünye meselesi
Bnm tanıdıgım da bole bi karısım içti 10 dk kalmadı gıda zehırlenmesınden hastanede buldu kendını
Uzun lafın kısası olurya bilinçli olmayan biri olur herkes sizn kadar bilinçli kullanamaz
Okusunlar akıllarında bulunsun dıye yazmıstım

gülme konusunu kişisel algılama lutfen ... küçümseme yada farklı bırsey algılama oyle bırseyı hıssettırdıysem ozur dılerım ...

ve ben bu dedıklerınden bır haberdım suana kadar bıtkılerı degılde genelde kımyasal seyler ( hap vs gıbı ) uzak durulmasından yanayım ama bıtkı cay karısımlarını ınanır mısın ılk kez duyuyorum dogruluk derecesı vardır ve tabıkıde amacın bızlerı uyarmak ....

cok tesekkur ederım ve bende dıkkat edıcem artık .. dedıgın gıbı bıtkılerın bana zararı olmadı zaten sabah aksam ıcıyorum ama demekkı bıtkılerde bıle bır doktora basvurulması gerekmıs :26::26:

Son düzenleme:
gülme konusunu kişisel algılama lutfen ... küçümseme yada farklı bırsey algılama oyle bırseyı hıssettırdıysem ozur dılerım ...

ve ben bu dedıklerınden bır haberdım suana kadar bıtkılerı degılde genelde kımyasal seyler ( hap vs gıbı ) uzak durulmasından yanayım ama bıtkı cay karısımlarını ınanır mısın ılk kez duyuyorum dogruluk derecesı vardır ve tabıkıde amacın bızlerı uyarmak ....

cok tesekkur ederım ve bende dıkkat edıcem artık .. dedıgın gıbı bıtkılerın bana zararı olmadı zaten sabah aksam ıcıyorum ama demekkı bıtkılerde bıle bır doktora basvurulması gerekmıs :26::26:

Tabi faydaları var
Ama napıyoruz bilirkişiye sormak lazım allah korusun Zayıflayacagız diye saglıgımıZdan olmayalım
Herkese ii geceler

canım yiyip içip yan gelip yatmadım tabiki bahsettim spor fln diye tam okumamışsın sanırım... neyse 78 den şu an 58 e düştüm ve uzun zamandır bunları kullanmıyorum. sanırım bünyue bi süre sonra vermeye endeksleniyo ama ilk zamanlarda bunların çok büyük etkisini gördüm. paylaşmak istedim.... bu arada o yağ sayesinde 23 cm inceldim..

canım yiyip içip yan gelip yatmadım tabiki bahsettim spor fln diye tam okumamışsın sanırım... neyse 78 den şu an 58 e düştüm ve uzun zamandır bunları kullanmıyorum. sanırım bünyue bi süre sonra vermeye endeksleniyo ama ilk zamanlarda bunların çok büyük etkisini gördüm. paylaşmak istedim.... bu arada o yağ sayesinde 23 cm inceldim..

yiyip içip derken yan gelıp yatmıssın demedım dıyet yapmamıss demek ıstedım sen yanlıs anladın sanırım benı .....

bende ınceldım hıssedıyorum ama aksam yemelerını kesemıyorumm :43::43:

akşam yemelerini kesmek için acı biber yemeyi dene yiyemiyosan hedef koy bi lokmayı 30 defada çiğne mesela bende öyleydim başta .. yada yemekten önce bol su iç.. çok kısa sürede bu kiloyu verdim ve bi buçuk aydır normal şekle döndüğüm halde kilo almadım bakalım inşallah böyle devam eder... ben bu aralar proteini karbonhidratla birleştirmemeye dikkat ediyorum bununda işe yaradığını duymuştum bi sporcu arkadaştan.

CANIM çayı ıcmeye baslayalı 1 hafta oldu hafiflik hissi verıyor tuvaletede guzel cıkartıyor benım wc sorunum yok zatı ama suanda masallah çatır çatır cıkıyorum :9::9::9:

canım ben sabah aç karna aksamda aç karne tuketıyorum gunde ıkı kez ....

ahahaha ilahi ya çok güldüm :)))))))) :1:

Back