• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hunileşme kısalık ve serklaj

Merhaba gebeliğiniz devam ediyor mu ? Nasıl geçti süreciniz?

ay maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah neler yaptınız bu süreçte ? Bana servikal kısalık var 38 cm şuanda dedi ama haftam küçük diye birde hunileşme var dedi.bütün psikolojim bozuldu
Merhaba benim 17. Hafta 39 cm ölçtü doktor gayet iyi dedi
Size neden riskli dedi doktorunuz kafam karıştı

Benim sınırın altındaydı normalde sınır 25mm yani 2.5cm benim 2cm idi. Bir de hunileşme vardı
Beni direkt karından ölçtü 39 ölçtü korkuyorum özel klinikteki doktor böyle dedi devlet randevum yarın sorucam yine ama devlettekiler başından savıyor gibi birde iki gündür bel kemiğim ağrıyor 😣

Onunla alakalı bir şey demedi cinsiyet söyledi suyun iyi rahim ağzı ölçüsünü söyledi gayet iyi dedi o kadar cuma günü gitmiştim .
Yarın devletteki sonrata bir sorucam dediğinizi
Gayet iyi gidiyorsunuz her şey yolundaymış maşallah neden bu kadar panik yapıp ke denize stres yapıyorsunuz ki.

Bel ağrım ve hafif kaşık ağrım olmaya başladı iki gündür yürüyünce oluyor dinlenince geçiyor o yüzden
Temkinli olmakla tabiki de fayda var ama yanlış bilmiyorsam sizin haftalarınızda bel ve kasık ağrılarınızın olması normal rahim büyümeye başlıyor çünkü. Ve ayrıca yine yanlış bilmiyorsam dinlenlenildiğinde geçen ağrılardan korkmayın diyor doktorlar.

Back