4 evre kanser

Merhaba hanım efendi dün kü arkadasa dedim. Bilincli yazmadim.

Öncelikle teyzemin ellerinden öpüyorum, rabbim tez vakitte şifa versin.
Geçen gün internetteki yorumlarda 24 yıldır 4. Evre kanser ile yaşıyorum diyen bir teyzeye denk geldim, türü nedir bilmiyorum. 15 yıldır birden fazla kanser türü ile yaşayan bir kadını, göğüs kanseri olup akciğerlerde dahil tüm vucuduna yayılmış, eve gönderilmis ama sonrasında tedaviye yanıt vermiş şu anda 'no evidence of disease' yani hastalık bulgusu olmadan hayatına devam eden başka birini daha...Demem o ki sadece Allah bilir! Siz elinizden gelen tüm tedavilere başvurun, sonrasında bol bol dua ve sadaka.

Annem 4 evre akciğer kanseri çevrenizde duydunuz mu hiç iyileşen bu evrede öğrenmek isterim
merhaba benim annemde öyleydi birinin bunu söylemesi için çok çırpındığım için size cevap vermek istedim. 4. evre adenokarsinomdu, tedavi oldu bitti şukur sadece takip oluyor 1 yıldır.

Annem 4 evre akciğer kanseri çevrenizde duydunuz mu hiç iyileşen bu evrede öğrenmek isterim
Merhabalar. Allah şifa versin

Kanser tedavileri çok gelişti, doğrudan neoplastik hücrenin çoğalmak için kullandığı yolu/ reseptörü hedefleyen muazzam kanser ilaçları var. Oldukça iyi sonuçlar alınabiliyor.

Hastanede uzman bir doktor hanımın kardeşine evre 4 meme ca teşhisi konuldu, bahsettiğim tedaviyle ( doğru tedaviyle) kitlelerin küçülmeye başladığı haberini aldık hatta geçenlerde

Allahtan ümit kesilmez, dualar ve bilimle, her şey mümkün olabilir

Patoloji sonucunu bana atabilirseniz naçizane, elimden geldiğince bilgi verip/ sizin için araştırma yapabilirim çok geçmiş olsun, Allah anneciğinize acil şifalar versin

Herkesin tümörü kendine. Bu öyle bir hastalık ki kişiye özgü. O yüzden kötü örnekleri dikkate almayın. Tabii ki iyileşebilir. Doktorlar bize istatistik eğrisinin en yüksek frekansını söyler ama her zaman ortalamanın dışında örnekler vardır. O örnek olmak için çabalamak gerekli. Kardeşimin bir arkadaşının annesine teşhis kondu, doktorlar tedavi etmeyi kabul etmediler, zaten birkaç ay içinde kaybederiz dediler. Eşi terketti. Bir oğlu kaldı kendisine bakacak. 3 yıl oldu, şimdi günde 10 km koşuyor, dağ yürüyüşlerine gidiyor

Benim babam da 4. Evre hastası. Vücutta yaygın metastazı var şu an. 1 yıl oldu teşhis alalı. Önce tedavisi çok iyi gitti. Immunoterapiye başladık, o da fena değildi ama anneme de kanser teşhisi konunca üzüntüden tekrar bütün vücuduna yayıldı. Doktorumuz genelde böyle hastaları 2-3 ay içinde kaybederiz, kemoterapi de işe yaramaz diyeli 3 ay oldu. Kendisi iyileşmemek için elinden geleni yapsa da ben iyileşeceğine inanıyorum. Başka çarem de yok zaten. Bu umuda tutunup onu da ayakta tutmaya çalışıyoruz.
Bu hastalık çok komplike, tedavisi de öyle. Sadece ilaç almak yetmez. Uyku düzeni, beslenmesi, ruh hali. Hepsi tedaviyi desteklemeli. Uyku sorunu yaşarsa uyku ilacı isteyin doktordan. Protein ağırlıklı beslenin, şekerden mutlaka uzak durun. Ben babama hipnoz yapıyordum. Uzmanı değilim ama kendi kendime hipnoz yapmayı biliyorum ve kendimde faydasını gördüğüm için onda da denedim. Kendini daha rahat hissettiğini söyledi. Bunu da araştırabilirsiniz. Yapan tıp doktorları var. Hiçbir yan etkisi de olmaz.

Yüce rabbim şifa bekleyen herkese şifa versin

Annem 4.evre yumurtalik kanseriydi.12 kur kemoterapi aldı.su an sonuçları temiz çok şükür akıllı ilaca devam ediyor. Cok büyük ameliyatlar geçirdi karin icjne fazlaca yayılmıştı. İçinizi ferah tutun, hastalıktan bahsetmeyin, kemoterapi günü hariç hiç hatirlamayin hatta, enfeksiyona çok dikkat edin, hastanın oyalanacagi modülü yükseltecek diziler izlemesini ya da nelerden hoslanirsa örgü vs gibi yapmasını sağlayın. Telefon ile insanlarla gorusmesin bence ,çok fazla gereksiz tip var abuk subuk şeyler söylüyorlar hastanın morali alt üst oluyor.

Babama teşhis konduğunda da dayısının kızı gelip, "bizim de bir enişte vardı böyle, dağ gibi adam eridi gitti" dediğinde hissettiğim öfkeyi hatırlattınız bana.
Sizi seçip mi gönderiyorlar...
Bakın allah için lütfen rica ediyorum dün geceden beri özürdiledim. Bütün mesajlarımı okuyun.
Sonra yine yazın .
Şuan kasığım ağrıyor bir kramp var.
Hamileyim stres iyi değil.
Konu sahibi annenizin iyi olmasi icin dua edeceğim .
Tekrar cok gecmis olsun.
ÖZÜRDİLERIMMMMMMMMMMMMMM

lütfen iyice okuyun sonra ne yazdim ben.

Eklentiler

• Screenshot_20231127-225741.jpg
    71,2 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20231127-225738.jpg
    70,9 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_20231127-225725.jpg
    66,5 KB · Görüntüleme: 41
iyi akşamlar özrümü diledim .
toplu cevap ta yazdım gelen bildirimler beni biraz rahatsız etmeye başladı.
benim bi kötü niyetim yok.
bu konuya ilk yorum yazdığımda
Düşünemedim.
Bilincli yazmadım.

Bu kadar strese girmeyin, bebişinize yazık. Sağlıkla gelsin. Sevgiler

Geçmis olsun bugün denk geldim bir kesfette üniversite öğrencisi bir kız 4evre kanser akciğer ameliyat olmuş hiçbir doktorun yapmadığını yaptı dedi hatta taburcu olmuş ismini hatırlamıyorum kizjn ama doktor Mehmet Saka galiba özel bir hastanede

Bu kadar strese girmeyin, bebişinize yazık. Sağlıkla gelsin. Sevgiler
sağolun teşekkür ederim.
bu konuya ilk basta farkındayım istemeden hatalı yorum yaptım ama hemen anlayıp özürlerimi sundum. Sadece konuyu yeni fark edip tesaduf benim ilk bastaki yorumumu görenler oluyor . Mesajlarimin sonrasini görememiş olabilirler saygı duyuyorum.
Dün den itibaren bugun de soranlar olunca tam bir cevapla kendimi izah etmek istedim. sakin ılımlı kendi halinde biriyim.

Canim öncelikle allah acil şifalar versin
Benim eşimde 3 evre akciger kanseri 20 cm den 9 cm kücüldü
Eskisi gibi degil kemoterabiler ve ışın tedaviler işe yariyor allahin izniylede annenizde iyi olucak

Allah şifalar versin.İyi düşünelim iyi olsun.Tabi ki türü ,yayılım durumuna göre sonuçlar değişim gösterebilir ama artik tedaviye olumlu cevap veren türler çoğaldı.Babamda bağırsak kolon kanseriydi.Kalbinde stentlerden dolayı kemoterapide alamadı.Ameliyatla sorunlu bölgeler temizlendi.Çok sükür yıllardır gayet iyi.O dönemki korkularımızı hatırladım çok zor gerçekten Allah yardımcınız olsun.Bize sevinç nasip eden rabbim sizlerede nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…