Öncelikle çok geçmiş olsun. Sırf size yazmak için üye oldum. Sizi çok iyi anlıyorum ve tüm kalbimle kucakliyorum.
Benim babam da mide kanseri su an kemoterapi görüyor.Midesi alındı.
Biz Recep Dagistanli'nin bitkisel kur tedavisini uyguluyoruz. Süreç şu sekilde; kan tahlili, pet ve tüm sonucları whatsapp üzerinden kendisine yolladık. Amaç hastanın bagisikligini güçlendirmek. Beslenme ve moral çok önemli. Verilen kür disinda Ingiliz karbonatlı su iciriyoruz, corek otu yagi ve kenevir yagi da her gün kullanıyoruz. Kaya tuzlu su da iciriyoruz.(Suyuna bir kac parca kaya tuzu atiyoruz)
Her kemo öncesi yapılan kan tahlil sonucunu yolluyoruz.Recep Bey'in asistanları çok ilgili biz de elimizden geldiğince iyi bakıyoruz. Günlük pişiriyoruz, yumurtasını, ev yoğurdunu mutlaka her gün yediriyoruz.
Kemodan dolayı bulantısı olunca yemesi için zorlamıyoruz, babamın sabahları bulantısı olmuyor kahvaltısını veriyoruz, sonra bulantılar başlıyor 5/6 saat yiyemiyor, su içemiyor. Zencefil cayi ve kıtır ekmek, naneli şeker iyi geliyor.
Biz de çok çaresiz kaldık, üzüldük, ağladık. Çok araştırdık. Kemoterapiye de olumlu bakmadik aslinda ama babam doktorlar nasil uygun gorurse dedigi icin kemo+bitkisel kurle tedavi surecimiz devam ediyor.
Babanıza ve tüm hastalara Allah şifa versin. Güzellikler sizinle olsun.