Canımın içi babam kansermiş

cok geçmiş olsun. kuzen abim kolon kanseri idi. cok şükür iyileşti. Dr u çiğ bademi özellikle yemesini önermişti. cok iyi geliyormuş bir araştırın isterseniz. bir de zeytin yaprağı cayi demliyordu eşi. onu da aratirmanizi öneririm. Su an cok sağlıklı cok şükür. o 3.evredeydi dediğine göre. babaciginiza acil şifalar sizlere de bolca güç ve sabır dilerim. gelmis geçmiş olsun inşallah

Dedemin kardeşinin kanseri de her yerine yayılmıştı. 9 sene oldu hala hayatta maşallah. Dedem vefat etti o hayatta.
Umudunu kesme kötü örnekler kadar iyiler de var senin de baban atlatacak inşallah. Dua et bol bol. Ben de edeceğim amcaya şifa versin Allah size bağışlasın

Herkese iyi akşamlar. Hep başkalarından duyardım ya da başkalarının konularında okurdum böyle şeyleri meğer bizim de başımıza gelecekmiş.

Arkadaşlar malesef babam kanser ve neredeyse tüm vücudunu sarmış durumda. Akciğeri,böbrekleri,karaciğeri ve kemiklerine kadar ilerlemiş bu illet. Hastalık son evrelere kadar ilerlemiş.
Tedavi görecek ama doktor mucize lazım falan demiş.

Şimdi benim sorum ise şu. İnstagramda karşıma Mustafa Iraz ve Hakan Özkul diye 2 tane doktor çıkıp duruyor. 4. Evre kanser hastalarında bile başarılı sonuçlar elde ediyorlarmış. Fitoterapi diye bir şey uyguluyorlarmış. Bu tarz şeyler hakkında bilgisi olan,alternatif tıp gibi şeyleri deneyip ileri derece kanseri yenen tanıdıklarınız oldu mu hiç?

Kaş yaparken göz çıkarmakta istemiyorum o yüzden bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum
Merhabalar, öncelikle çok geçmiş olsun, ben de bahsettiğiniz tedavi yöntemlerini bilmiyorum ne yazık ki ama çok kısa süre önce babamın da bağırsağında kanser olduğu teşhisini duyunca dünyam kararmıştı, o nedenle en içten geçmiş olsun dileğinde bulunmak için yazdım. Benim naçizane tavsiyem doktorunuzla görüşüp bilgi almanız olur, kişisel olarak çok inandığım şeyler değil ancak hepsi başka türlü bu meretin o yüzden genel geçer bir şey demek doğru değil. Babamın durumunda misalen ameliyat sonrası kemoterapi istenmedi, normalde koruyucu olarak yapılması gerekiyordu literatüre göre. Ama tümörünün tipi dolayısıyla uygun görmediler çok şükür alındı gitti gibi şu an erken evre tanı kondu. Ancak evresinden de bağımsız 1. Evre dışı nereye sorsak nereye baksak koruyucu kemoterapi deniyordu mesela ama sonra detaylı patoloji raporu çıkınca istenmedi. O yüzden bence onkoloğundan bilgi almanız en sağlıklısı olur derim. Tekrardan çok büyük geçmiş olsun ve allah şifasını versin inşallah 🙏🏻

Öncelikle geçmiş olsun, babanıza şifa diliyorum.
Mustafa iraz'i hiç duymadım.
Ben sedef hastasiyim ve sedefle ilgili takip ettigim bir kaç grupta Hakan Ozkul'la ilgili olumsuz yorumlar vardi.
Şikayetvar sitesinde de aynı şekilde
Araştirmadan gitmeyin derim.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Sırf size yazmak için üye oldum. Sizi çok iyi anlıyorum ve tüm kalbimle kucakliyorum.

Benim babam da mide kanseri su an kemoterapi görüyor.Midesi alındı.
Biz Recep Dagistanli'nin bitkisel kur tedavisini uyguluyoruz. Süreç şu sekilde; kan tahlili, pet ve tüm sonucları whatsapp üzerinden kendisine yolladık. Amaç hastanın bagisikligini güçlendirmek. Beslenme ve moral çok önemli. Verilen kür disinda Ingiliz karbonatlı su iciriyoruz, corek otu yagi ve kenevir yagi da her gün kullanıyoruz. Kaya tuzlu su da iciriyoruz.(Suyuna bir kac parca kaya tuzu atiyoruz)

Her kemo öncesi yapılan kan tahlil sonucunu yolluyoruz.Recep Bey'in asistanları çok ilgili biz de elimizden geldiğince iyi bakıyoruz. Günlük pişiriyoruz, yumurtasını, ev yoğurdunu mutlaka her gün yediriyoruz.

Kemodan dolayı bulantısı olunca yemesi için zorlamıyoruz, babamın sabahları bulantısı olmuyor kahvaltısını veriyoruz, sonra bulantılar başlıyor 5/6 saat yiyemiyor, su içemiyor. Zencefil cayi ve kıtır ekmek, naneli şeker iyi geliyor.
Biz de çok çaresiz kaldık, üzüldük, ağladık. Çok araştırdık. Kemoterapiye de olumlu bakmadik aslinda ama babam doktorlar nasil uygun gorurse dedigi icin kemo+bitkisel kurle tedavi surecimiz devam ediyor.

Babanıza ve tüm hastalara Allah şifa versin. Güzellikler sizinle olsun.
Merhaba çok geçmiş olsun allah şifa versin durumu nasıl acaba ?

Merhaba çok geçmiş olsun allah şifa versin durumu nasıl acaba ?
Merhaba, babam 6 kür kemoterapi aldı. 4. kürden sonra çok sarsıldı özellikle 5 ve 6 da yataktan kalkamıyor, yemek yemiyordu, surekli cikariyordu. Gunlerce kabiz oldu, hungur hungur agliyordu.cok zor zamanlardi.49 kiloya kadar düştü zaten kemoya 54 kiloyla başlamıştı.
6 kurden sonra doktorlar radyoterapi önerdiler, radyoterapi dr gerek olmadığını söyledi. Tekrar kemo vermek istediler ama biz kabul etmedik.
Şimdi toparlamaya çalışıyoruz kemo terapi artık almasını istemiyoruz, babam da istemiyor.
Bitkisel küre devam ediyoruz, yürüyüş yapıyor, beslenmesine dikkat ediyoruz. Kilo almaya başladı su an 55 kilo civarı.
Allah tüm hastalara şifa versin kusura bakmayın çok uzun yazdim

Herkese iyi akşamlar. Hep başkalarından duyardım ya da başkalarının konularında okurdum böyle şeyleri meğer bizim de başımıza gelecekmiş.

Arkadaşlar malesef babam kanser ve neredeyse tüm vücudunu sarmış durumda. Akciğeri,böbrekleri,karaciğeri ve kemiklerine kadar ilerlemiş bu illet. Hastalık son evrelere kadar ilerlemiş.

Şimdi benim sorum ise şu. İnstagramda karşıma Mustafa Iraz ve Hakan Özkul diye 2 tane doktor çıkıp duruyor. 4. Evre kanser hastalarında bile başarılı sonuçlar elde ediyorlarmış. Fitoterapi diye bir şey uyguluyorlarmış. Bu tarz şeyler hakkında bilgisi olan,alternatif tıp gibi şeyleri deneyip ileri derece kanseri yenen tanıdıklarınız oldu mu hiç?

Kaş yaparken göz çıkarmakta istemiyorum o yüzden bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum
Manyetik rezonans terapisini arastirin birde cok etkili diyor deneyenler ama cok cok iyi bir uzman olmali tabi. Tedaviye ek bunuda denersiniz. Zarari olabilecek bir sey degil olursa faydasi olur ancak. Cok gecmis olsun.

Merhaba, babam 6 kür kemoterapi aldı. 4. kürden sonra çok sarsıldı özellikle 5 ve 6 da yataktan kalkamıyor, yemek yemiyordu, surekli cikariyordu. Gunlerce kabiz oldu, hungur hungur agliyordu.cok zor zamanlardi.49 kiloya kadar düştü zaten kemoya 54 kiloyla başlamıştı.
6 kurden sonra doktorlar radyoterapi önerdiler, radyoterapi dr gerek olmadığını söyledi. Tekrar kemo vermek istediler ama biz kabul etmedik.
Şimdi toparlamaya çalışıyoruz kemo terapi artık almasını istemiyoruz, babam da istemiyor.
Bitkisel küre devam ediyoruz, yürüyüş yapıyor, beslenmesine dikkat ediyoruz. Kilo almaya başladı su an 55 kilo civarı.
Allah tüm hastalara şifa versin kusura bakmayın çok uzun yazdim
Estafurullah ben bilgi almak için yazdım zaten canım benim allah sizlere bağışlasın ,benimde kayınpederim kanser aynı senin dediğin gibi oldu üstüne de ışın tedavisine girdi çok çok kötüledi hiç iyi gelmedi ..iyiki böyle karar vermişsiniz. Kemoterapi bazen iyi bazende kötü işte.. sıcrama olmasın da 🥹 biz ameliyatta olduk ama yine nüks etti sıcradı metastaz etti ciğerlere allahım tüm hastalarq şifa versin. Baban için zor olsa da hep yemeye calışsın zorlasın püf noktası bu yemek yiyebildiği sürece doktorlar yardım yada müdhale edebiliyor ama yeme içmeden kesilince artk bişey yapmıyolar. Bizim öyle oldu yemeden tamamen kesildi.

Estafurullah ben bilgi almak için yazdım zaten canım benim allah sizlere bağışlasın ,benimde kayınpederim kanser aynı senin dediğin gibi oldu üstüne de ışın tedavisine girdi çok çok kötüledi hiç iyi gelmedi ..iyiki böyle karar vermişsiniz. Kemoterapi bazen iyi bazende kötü işte.. sıcrama olmasın da 🥹 biz ameliyatta olduk ama yine nüks etti sıcradı metastaz etti ciğerlere allahım tüm hastalarq şifa versin. Baban için zor olsa da hep yemeye calışsın zorlasın püf noktası bu yemek yiyebildiği sürece doktorlar yardım yada müdhale edebiliyor ama yeme içmeden kesilince artk bişey yapmıyolar. Bizim öyle oldu yemeden tamamen kesildi.
Allah kayinpederinize şifa versin. Kayinpederiniz ne kanseri ? Çok yipratici bir surec hem hasta, hem de yakınlar için. Allah size de güç kuvvet ve sabir versin.

Aslında biz kemo almasını istememiştik, ameliyattan önce uygun görmediler. Midesi alındıktan sonra uyum sürecine tam geçtik, toparlaniyordu ki kemoya başladılar Zaten midesi yok kasik kadar yiyordu, kemo ile daha da kötü oldu.
Herkesin kendi tercihi ama kemo görünce de yayılım oluyorsa ne gerek var bu kadar acı çektirmeye.biz izin versek daha da yapacaklardı babam 72 kilodan 49 düştü düştü. Canan Karatay' a hak verdim ,kemo terapi ile ilgili düşüncelerine de katılıyorum.
Babama iyisin , geçti gitti, ye iç keyfine bak diyoruz. Psikolojisi bile değişti çok sînirli ve hassas oldu.

Allah kayinpederinize şifa versin. Kayinpederiniz ne kanseri ? Çok yipratici bir surec hem hasta, hem de yakınlar için. Allah size de güç kuvvet ve sabir versin.

Aslında biz kemo almasını istememiştik, ameliyattan önce uygun görmediler. Midesi alındıktan sonra uyum sürecine tam geçtik, toparlaniyordu ki kemoya başladılar Zaten midesi yok kasik kadar yiyordu, kemo ile daha da kötü oldu.
Herkesin kendi tercihi ama kemo görünce de yayılım oluyorsa ne gerek var bu kadar acı çektirmeye.biz izin versek daha da yapacaklardı babam 72 kilodan 49 düştü düştü. Canan Karatay' a hak verdim ,kemo terapi ile ilgili düşüncelerine de katılıyorum.
Babama iyisin , geçti gitti, ye iç keyfine bak diyoruz. Psikolojisi bile değişti çok sînirli ve hassas oldu.
Amin canım🙏🏼 tüm hastalara şifa diliyorum kemoterapi mahf ediyor bencede.. burda başka bi konu açılmıştı beni öyle linçlediler ki kemoterapi için kötü şeyler dedim diye ama bunlar gerçekler.. bazısına iyi bazısına kötü geliyor allah yardımcı olsun tüm hasta ve hasta yakınlarına benim kp. De 46 kiloya düştü malesef. Pankreas kanseri kendisi. Dediğin gibi çok sinirli hassas oluyorlar oda öyleydi ama malesef hastaneye yatırdık biz durumu pek iç açıcıcı değil.. duacıyız şimdilik🙏🏼 umarım babanda yine eski sağlığına kavuşur kolay değil ama son ana kadar moral yüksek tutulmalı hastalar bizden güç alıyor başka çaremiz yok dik durmaktan başka🥹

Allahım babacığına tez vakitte şifa versin🙏bir sene içinde ailemden 3 merhaba kişi kanser hastalığına yakalandı, tedavi süreci zor ama babanızın yanında ondan daha bitir durmamaya özen gösterinster istemez ne düşündüğünüzü anlayabiliyorlar. Bu süreçte bir sürür tadavi yöntemi buluyor insan size ve doktorunuza en doğru geleni seçebilirsiniz ama sadece bir doktora bağlı kalmayın her doktorun farklı görüşü olabiliyor

Rabbim yar ve yardımcınız olsun şifa versin, bu duyguyu ben de rahmetli babamdan bilirim, benim babam kanseri atlatmıştı ama ölüm mutlaka bir gün geliyor

Amin canım🙏🏼 tüm hastalara şifa diliyorum kemoterapi mahf ediyor bencede.. burda başka bi konu açılmıştı beni öyle linçlediler ki kemoterapi için kötü şeyler dedim diye ama bunlar gerçekler.. bazısına iyi bazısına kötü geliyor allah yardımcı olsun tüm hasta ve hasta yakınlarına benim kp. De 46 kiloya düştü malesef. Pankreas kanseri kendisi. Dediğin gibi çok sinirli hassas oluyorlar oda öyleydi ama malesef hastaneye yatırdık biz durumu pek iç açıcıcı değil.. duacıyız şimdilik🙏🏼 umarım babanda yine eski sağlığına kavuşur kolay değil ama son ana kadar moral yüksek tutulmalı hastalar bizden güç alıyor başka çaremiz yok dik durmaktan başka🥹
Kayinpederinize acıl şifalar diliyorum. Inşallah bu sureci en acısız şekilde atlatır. Bekleyen için de zor hasta içinde.

Sevdiklerimiz hasta olunca elimizden geldigince her yolu deniyoruz.Umutla iyi olmalarını bekliyoruz.
Alanında çok iyi doktorlardan da fikir aldık, sonuçlarıyla gittik konuştuk. Kimisi kemo almak zorundasınız prosedür öyle dedi. Kimi ben olsam ömrüm olduğu kadar yaşar tedavi olmazdım ama size karışamam dedi. Biz de 6 kür aldık zaten.ismini hatırlayamadıgim bir dr da kemo verilsin ama nerede durdurulması gerektiği çok önemli diyordu. Herkesin kendi secimi,kendi takdiri. Tüm hastalara şifalar diliyorum.

Allah sifa versin eski sagligina kavusmayi nasip etsin.
Hangi belirtiden sonra doktora gidip bu durumu anladiniz acaba?

Kayinpederinize acıl şifalar diliyorum. Inşallah bu sureci en acısız şekilde atlatır. Bekleyen için de zor hasta içinde.

Sevdiklerimiz hasta olunca elimizden geldigince her yolu deniyoruz.Umutla iyi olmalarını bekliyoruz.
Alanında çok iyi doktorlardan da fikir aldık, sonuçlarıyla gittik konuştuk. Kimisi kemo almak zorundasınız prosedür öyle dedi. Kimi ben olsam ömrüm olduğu kadar yaşar tedavi olmazdım ama size karışamam dedi. Biz de 6 kür aldık zaten.ismini hatırlayamadıgim bir dr da kemo verilsin ama nerede durdurulması gerektiği çok önemli diyordu. Herkesin kendi secimi,kendi takdiri. Tüm hastalara şifalar diliyorum.
Evet çok haklısınız katılıyorum söylediklerinize amin bende tüm hastalara şifa diliyorum🙏🏼

Back
X