4 evre kanser

Ceylin Kübra Öz dü sandım instagram hesap ismi

Rabbim şifa versin inşAllah Rabbim ol derse herşey olur elbet annenizi size bağışlasın Rabbim insAllah konu sahibi benim annemde meme kanseri süreci geçirdi hala bitmiş sayılmaz tedavi tabi ameliyat oldu temizlendi zor süreç ama en önemlisi gerçekten moral

Benim babamda mide kanseri tedavisi devam ediyor
Bütün hastalara tüm kalbimle acil şifalar dilerim
Yıpratıcı bir süreç ama Allah çok büyük
Akıllı ilaç ile ilgili bilgi verebilecek biri var mi kullananlardan
Ameliyattan sonra kullanmak istiyoruz ama doktora mı söylüyoruz nasıl bir yol izlemeliyiz??

4. Evre kanser olan biri mide diğeri sanırım bagirsakti hatırlamıyorum iki arkadaşımın eşi kurtulamaz dendiği halde kaç yıldır sapasağlam yaşıyorlar. Kanserleri geriledi ya da ortadan kalktı bilmiyorum ama ikisi de işe geri döndü. Ama ikisi de organik beslendiler yani etkisi var mı emin değilim ama birinin eşi kurtulunca diğeri de aynı şekilde besledi eşini, köye gidip temiz dağ havası aldırdı. Belki psikolojik etkidir bilemiyorum tabi. Geçmiş olsun umarım iyilesir

Daha kullanmadı görümcem ama ameliyattan sonra alınan parça patolojiye gitti ordan sonuç geldi %95 akıllı ilaca uyumludur diye doktor kemoterapiden sonra kullanacak dedi 4 kürden sonra yani. Farklı türde bakılıyor mu kullanıp kullanılmayacağına bilmiyorum biz bu şekilde öğrendik Allah şifa versin

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için
Umarım tüm hastanelerde bu sistem vardir
sizede çok geçmiş olsun
Dualarım tüm hastalara

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için
Umarım tüm hastanelerde bu sistem vardir
sizede çok geçmiş olsun
Dualarım tüm hastalara
İnşallah vardır ama ben olduğunu düşünüyorum benim kuzenim de beyin kanseriydi o da ameliyattan sonra öğrendi akıllı ilaca uyumlu olduğunu doktorunuza öğrenmek istediğinizi hatırlatın siz rica ederim

tanı nasıl konmuştu biliyor musunuz?
yani şikayetleri neydi?

tanı nasıl konmuştu biliyor musunuz?
yani şikayetleri neydi?
Kasıklarında yumurta büyüklüğünde bir şişlik farketmiş iştahsızlık çok fazlaydı birden çok aşırı zayıflamıştı. Bizi en çok şaşırtan belirtisi ise çok oksürüyordu biz açıkcası akciğerden şüphe etmiştik meğer lenfomanın en büyük belirtilerindenmis öksürük

nerden nereye hastalık beliritleri ne farklı,
rabbim tüm hastatalara acil şifalar versin

Annem 4 evre akciğer kanseri çevrenizde duydunuz mu hiç iyileşen bu evrede öğrenmek isterim
1. Derece yakınım. 4. Evre bağırsak kanseri ve karaciğere yayılmış. Bağırsak alınabilir tamamen. Kemoterapi alacak ama ameliyata kadar gider dayanır mı bilmiyoruz Allah bilir. Sadece Dr pek iç açıcı değil en fazla 1 sene ömür böyleleri demiş. ameliyat olup 7 8 sene yaşayanlardan varmış ama çok zor yaşı da yaşlı. Allah tan ümit kesilmez ama 4. Evre metastaz yapıp yayıldığı en son evre geç kalınmış olunuyor.

Çok geçmiş olsun
Hiç belirti vermemiş mi

Kan tahliline yansıdı mı peki hastalık ? İlk gittiğinde kan tahlili yapıldığında kanda bişey çıktı mı

Kaçıncı evdeydi
2. Evre idi annemin kanserin türü agresif değil dediler hızlı yayılan cinsi değildi yani çok şükür kemoterapiler yanıt verdi kücülmuştü epey ameliyatla aldılar göğsünü ve koltuk altı lenf bezlerini
Kan tahliline yansıdı mı peki hastalık ? İlk gittiğinde kan tahlili yapıldığında kanda bişey çıktı mı
Geneldr kan tahlilinden farkediyo doktorlar bi anormallik olduğunu

Çok geçmiş olsun
Hiç belirti vermemiş mi
Malesef hiç belirtisi yok şuan bile ağrısı yok kendini iyi hissediyor iler li günleri bilmiyoruz. Nedeni yatay şeklinde tümörmüş enine olsa ağrı yaparmış.Kan tahlilleri de çok iyiydi kansızlık yaparmış normalde en basitinden o bile yok. Artık yeni yeni kan tahlilleri bozulmaya başladı. Tomografi çekildi ilaçlı başka bir sebepten orda belirti verdi Dr şüphelendi biyopsi yaptırdık öyle çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…