- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
Ceylin Kübra Öz dü sandım instagram hesap ismiGeçmis olsun bugün denk geldim bir kesfette üniversite öğrencisi bir kız 4evre kanser akciğer ameliyat olmuş hiçbir doktorun yapmadığını yaptı dedi hatta taburcu olmuş ismini hatırlamıyorum kizjn ama doktor Mehmet Saka galiba özel bir hastanede
Olabilir ismini tam hatırlamıyorumCeylin Kübra Öz dü sandım instagram hesap ismi
Daha kullanmadı görümcem ama ameliyattan sonra alınan parça patolojiye gitti ordan sonuç geldi %95 akıllı ilaca uyumludur diye doktor kemoterapiden sonra kullanacak dedi 4 kürden sonra yani. Farklı türde bakılıyor mu kullanıp kullanılmayacağına bilmiyorum biz bu şekilde öğrendikBenim babamda mide kanseri tedavisi devam ediyor
Bütün hastalara tüm kalbimle acil şifalar dilerim
Yıpratıcı bir süreç ama Allah çok büyük
Akıllı ilaç ile ilgili bilgi verebilecek biri var mi kullananlardan
Ameliyattan sonra kullanmak istiyoruz ama doktora mı söylüyoruz nasıl bir yol izlemeliyiz??
Kaçıncı evdeydiRabbim şifa versin inşAllah Rabbim ol derse herşey olur elbet annenizi size bağışlasın Rabbim insAllah konu sahibi benim annemde meme kanseri süreci geçirdi hala bitmiş sayılmaz tedavi tabi ameliyat oldu temizlendi zor süreç ama en önemlisi gerçekten moral
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi içinDaha kullanmadı görümcem ama ameliyattan sonra alınan parça patolojiye gitti ordan sonuç geldi %95 akıllı ilaca uyumludur diye doktor kemoterapiden sonra kullanacak dedi 4 kürden sonra yani. Farklı türde bakılıyor mu kullanıp kullanılmayacağına bilmiyorum biz bu şekilde öğrendikAllah şifa versin
İnşallah vardır ama ben olduğunu düşünüyorum benim kuzenim de beyin kanseriydi o da ameliyattan sonra öğrendi akıllı ilaca uyumlu olduğunu doktorunuza öğrenmek istediğinizi hatırlatın siz rica ederimTeşekkür ederim verdiğiniz bilgi için
Umarım tüm hastanelerde bu sistem vardir
sizede çok geçmiş olsun
Dualarım tüm hastalara
tanı nasıl konmuştu biliyor musunuz?Eniştem babam kadar sevdiğim insan 4. Evre lenfoma tanısı aldı 61 yaşında doktor daha kemoterapiye başlamadan genç olsaydın yanıt verme ihtimalin daha fazlaydı demis kendisine. İlk kürde tedaviye olumlu yanıt verdi doktoru bile şaşırdı. Burda bir kaç gun once bir paylaşım gördüm arkadasin eşi 25 yaşlarında lenfoma ve kemoterapiye cevap vermiyor. Bünye ile alakalı bir durum diye düşünüyorum... Umarım anneciginiz de tedaviye olumlu yanıt verir
Kasıklarında yumurta büyüklüğünde bir şişlik farketmiş iştahsızlık çok fazlaydı birden çok aşırı zayıflamıştı. Bizi en çok şaşırtan belirtisi ise çok oksürüyordu biz açıkcası akciğerden şüphe etmiştik meğer lenfomanın en büyük belirtilerindenmis öksürüktanı nasıl konmuştu biliyor musunuz?
yani şikayetleri neydi?
nerden nereye hastalık beliritleri ne farklı,Kasıklarında yumurta büyüklüğünde bir şişlik farketmiş iştahsızlık çok fazlaydı birden çok aşırı zayıflamıştı. Bizi en çok şaşırtan belirtisi ise çok oksürüyordu biz açıkcası akciğerden şüphe etmiştik meğer lenfomanın en büyük belirtilerindenmis öksürük
1. Derece yakınım. 4. Evre bağırsak kanseri ve karaciğere yayılmış. Bağırsak alınabilir tamamen. Kemoterapi alacak ama ameliyata kadar gider dayanır mı bilmiyoruz Allah bilir. Sadece Dr pek iç açıcı değil en fazla 1 sene ömür böyleleri demiş. ameliyat olup 7 8 sene yaşayanlardan varmış ama çok zor yaşı da yaşlı. Allah tan ümit kesilmez ama 4. Evre metastaz yapıp yayıldığı en son evre geç kalınmış olunuyor.Annem 4 evre akciğer kanseri çevrenizde duydunuz mu hiç iyileşen bu evrede öğrenmek isterim
Çok geçmiş olsun1. Derece yakınım. 4. Evre bağırsak kanseri ve karaciğere yayılmış. Bağırsak alınabilir tamamen. Kemoterapi alacak ama ameliyata kadar gider dayanır mı bilmiyoruz Allah bilir. Sadece Dr pek iç açıcı değil en fazla 1 sene ömür böyleleri demiş. ameliyat olup 7 8 sene yaşayanlardan varmış ama çok zor yaşı da yaşlı. Allah tan ümit kesilmez ama 4. Evre metastaz yapıp yayıldığı en son evre geç kalınmış olunuyor.
Kan tahliline yansıdı mı peki hastalık ? İlk gittiğinde kan tahlili yapıldığında kanda bişey çıktı mıKasıklarında yumurta büyüklüğünde bir şişlik farketmiş iştahsızlık çok fazlaydı birden çok aşırı zayıflamıştı. Bizi en çok şaşırtan belirtisi ise çok oksürüyordu biz açıkcası akciğerden şüphe etmiştik meğer lenfomanın en büyük belirtilerindenmis öksürük
Kan tahliline yansıdı mı peki hastalık ? İlk gittiğinde kan tahlili yapıldığında kanda bişey çıktı mi
2. Evre idi annemin kanserin türü agresif değil dediler hızlı yayılan cinsi değildi yani çok şükür kemoterapiler yanıt verdi kücülmuştü epey ameliyatla aldılar göğsünü ve koltuk altı lenf bezleriniKaçıncı evdeydi
Geneldr kan tahlilinden farkediyo doktorlar bi anormallik olduğunuKan tahliline yansıdı mı peki hastalık ? İlk gittiğinde kan tahlili yapıldığında kanda bişey çıktı mı
Malesef hiç belirtisi yok şuan bile ağrısı yok kendini iyi hissediyor iler li günleri bilmiyoruz. Nedeni yatay şeklinde tümörmüş enine olsa ağrı yaparmış.Kan tahlilleri de çok iyiydi kansızlık yaparmış normalde en basitinden o bile yok. Artık yeni yeni kan tahlilleri bozulmaya başladı. Tomografi çekildi ilaçlı başka bir sebepten orda belirti verdi Dr şüphelendi biyopsi yaptırdık öyle çıktıÇok geçmiş olsun
Hiç belirti vermemiş mi
Malesef hiç belirtisi yok şuan bile ağrısı yok kendini iyi hissediyor iler li günleri bilmiyoruz. Nedeni yatay şeklinde tümörmüş enine olsa ağrı yaparmış.Kan tahlilleri de çok iyiydi kansızlık yaparmış normalde en basitinden o bile yok. Artık yeni yeni kan tahlilleri bozulmaya başladı. Tomografi çekildi ilaçlı başka bir sebepten orda belirti verdi Dr şüphelendi biyopsi yaptırdık öyle çıktı