4 evre kanser

Allah sifalar versin, evresinden ziyade vucudun ve hastaligin ilaclara verdigi yanit onemli . insallah tedavisinin her damlasi sifa olsun, eskisinden daha da saglikli sekilde tamamlansin hastane sureci...Allah'tan umut hic kesilmez. O ol der oluverir, Allah yar ve yardimciniz olsun.. cok gecmis olsun. teyzemizin ellerinden op .

Annem 4 evre akciğer kanseri çevrenizde duydunuz mu hiç iyileşen bu evrede öğrenmek isterçok geçm
çok geçmiş olsun canım.iş yerinde bi abi var 4 evre kanser.şöyle ki belki inanmayacaksın ama adam sigara alıyor,alkol alıyor.geziyor tozuyor.kendi hastalıgından sonra annesini,babasını kaybetti. kemoterapide aldı.adam ne hikmetse benden sağlıklı yemin ederim ya. tek bir saçı dökülmedi adamın.doktoruyla ben konuşmasan yalan söylüyor diyeceğim o kadar rahat bir tip ki.deme ki diyorum herşeyin başı gerçekten stres.

Eniştem babam kadar sevdiğim insan 4. Evre lenfoma tanısı aldı 61 yaşında doktor daha kemoterapiye başlamadan genç olsaydın yanıt verme ihtimalin daha fazlaydı demis kendisine. İlk kürde tedaviye olumlu yanıt verdi doktoru bile şaşırdı. Burda bir kaç gun once bir paylaşım gördüm arkadasin eşi 25 yaşlarında lenfoma ve kemoterapiye cevap vermiyor. Bünye ile alakalı bir durum diye düşünüyorum... Umarım anneciginiz de tedaviye olumlu yanıt verir 🤲💗
Aynen çok doğru.
eger azgın bir kanserse sürekli sıçrayan büyüyen iyileşmesi çok zor.
eger sıçramayan sıçrasa bile büyümeyense yaşar

Bir tanığım akciğer ca. Temizliğine sağlığına yemesine içmesine hiç dikkat etmez. 2 kez zatürre oldu iç kanama geçirdi. Yoğun bakımda yattı ama MaşaAllh iyi durumu. Dr metastaz değil dikkat edersen uzun yıllar o hücre ile yaşarsın dedi. Yani her hasta vefat etmiyor iyileşenlerde var uzun yıllar o hastalıkla yaşayanlar da

Geçmiş gitmiş bitmiş olsun inşallah. Umarım kısa sürede toparlar ve tedaviden olumlu yanıt alıp kurtulursunuz.

Benim de bir tanıdığım 4. Evre akciğer ca, küçük hücreli, akıllı ilaca uygun değil. İki defa metastaz yaptı, şu anda 3. Tur kemoterapisini alıyor. Onun türü saldırgan bir tür, başladıktan 2-3 ay sonraki süreçte tanı kondu. Buna rağmen maşallahı var, çok iyi. Kendini iyi hissediyor, sadece bu seferki kemoterapi biraz yordu, bunda da destek tedavi diye bir şey varmış, onu alıyor ve toparlıyor. Biraz bünye ile alakalı olabilir. Başka bir arkadaşımın babası kolon ca sanırım. O kemoterapiden sonra bakıma muhtaç hale geliyor. Ama tedavisi iyiye gidiyor diye biliyorum.

çok geçmiş olsun canım.iş yerinde bi abi var 4 evre kanser.şöyle ki belki inanmayacaksın ama adam sigara alıyor,alkol alıyor.geziyor tozuyor.kendi hastalıgından sonra annesini,babasını kaybetti. kemoterapide aldı.adam ne hikmetse benden sağlıklı yemin ederim ya. tek bir saçı dökülmedi adamın.doktoruyla ben konuşmasan yalan söylüyor diyeceğim o kadar rahat bir tip ki.deme ki diyorum herşeyin başı gerçekten stres.
İnşallah bu hastalığı geçirenlere Allah ömür versin

Rabbim şifa versin benim babam da 4. Evre karaciğer kanseri ilk gittiğinde doktra 6 ay ömür biçti perişan olduk sonra akıllı ilaç kullanmaya başladı çok şükür şuan kanseri kontör altında küçülmeye başladı tamamen geçmedi ama Küçüldü sizde umutsuzluğa kapılmayın diye yazıyorum bunları eskisi gibi değil tıp rabbim tez şifa versin inşallah 🤲🤲🤲
Benim annemde 9 aydır akıllı ilaç alıyor şimdilik iyi gidiyor bakalım sonrası neolur bazen gecelerde uykum kacıyor çok düşünüyorum babamı felçten 6 ay oldu kaybedeli şimdide annem bu durumda

Allah sifalar versin, evresinden ziyade vucudun ve hastaligin ilaclara verdigi yanit onemli . insallah tedavisinin her damlasi sifa olsun, eskisinden daha da saglikli sekilde tamamlansin hastane sureci...Allah'tan umut hic kesilmez. O ol der oluverir, Allah yar ve yardimciniz olsun.. cok gecmis olsun. teyzemizin ellerinden op .
Sagolun

Benim annemde 9 aydır akıllı ilaç alıyor şimdilik iyi gidiyor bakalım sonrası neolur bazen gecelerde uykum kacıyor çok düşünüyorum babamı felçten 6 ay oldu kaybedeli şimdide annem bu durumda
Akıllı ilaç daha iyi.. babacığınin mekanı cennet olsun inşallah 🤲 olumlu düşün biliyorsundur ztn bu hastalık üzüntüye gelmiyor hiç bir hastalık gelmiyor moler çok önemli

iyi geceler eşimin dayısı. 4 . Evrede
Bağırsak kanseri.
Kemoterapi alıyor. suan 4. ilaci bu hafta aldi .
6 kür daha almalyms. Ameliyata doktor olmaz demis. Port cihazi da dayısı baya zayifladi ondan takilmadi .
Zor bi surec allah kolaylik versin.
Annenize cok gecmis olsun.
Ya allah aşkına kadın gelmiş olumlu bir şeyler duyup moral bulmak için senin kuzenini dinlemek için değil. Biraz empati kurup karşı tarafın ne durumda oldugunu anlamaya calışsanız kötü örneklerinizi buraya yazmazsınız. Ya gercekten düşünemeyecek kadar bencil ya da acı paylaşmayı bilmeyecek kadar merhametsizsiniz. Kusura bakmayın körü örneklerinizi de umut arayan insanlardan uzak tutun

Görümcem akciğer kanseri 2. Evre şuan da ve lenflere metastaz yapmış durumda akciğerinde ki kanserli kitle alındı lenfe sıçrama için ise kemoterapi alıyor 1. Kürü 3 gün önce aldı 4 kür alacakmış toplamda sonrasında tekrar pet vs diye kontrol altında devam edecek sanırım. Allahım tüm hastalara şifa bekleyenlere şifa versin zor bir süreç yıpratıcı ama olmayacak diye birşey yok kayınbabam da akciğer kanseri o da ameliyat olmuş ben evlenmeden Işın tedavisi gördü sonra ve 10 yıl geçti üzerinden gayet iyi durumda moral en büyük ilacınız ❤️

X